Detroit – Anaheim 3:4 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 4:3 (kon.) | Winnipeg – Montreal 2:3 (po pr.)
Dallas – Seattle 4:3 (po pr.) | Calgary – Florida 3:1 (kon.)
koniec po predl.
Dallas Stars
4:3 (2:0, 1:2, 0:1 - 1:0)
Seattle Kraken
cz Utorok 19.12.2023, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:15 Thomas HARLEY - 4:3
     
    62:15
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars nakonec přeci jen dotahují zápas do vítězného konce. Seattle nedostal puk z obranného pásma a následně hosté dali hodně prostoru Duchenovi, jenž z pravé strany poslal kotouč přímo na hůl THOMASE HARLEYHO, jehož bránění hodně odflákl Evans. Daccord zde byl zcela bezmocný. Asistence: Matt Duchene, Jamie Benn.
    59:38 Eeli TOLVANEN - 3:3
     
    59:38
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken srovnává stav utkání! Nahození Bjorkstranda skončilo na tyči domácí klece a puk se poté od zad Wedgewooda odrazil na brankoviště Stars, kde se k němu nakonec dostal EELI TOLVANEN, jenž už zajistil Krakenovi vyrovnání.
    33:48 Matthew BENIERS - 3:2
     
    33:48
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken se opět přibližuje na rozdíl jediné branky! Hakanpää nebyl schopný sebrat touš u střídačky Seattlu, čehož ihned využil Eberle, jenž ještě počkal na dojíždějícího MATTYHO BENIERSE, který poté prostřelil domácího brankáře. Asistence: Jordan Eberle, Tomáš Tatar.
    26:21 Matt DUCHENE - 3:1
     
    26:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají ponechanou výhodu, když doslova vyždímali hostující obranu a následně z modré čáry vyslal Pavelski parádní křižný pas do pravého kruhu na MATTA DUCHENA, jenž pohotovou střelou trefuje zcela odkrytou klec Seattlu, kde Daccord vůbec nevěděl, kde touš je. Asistence: Joe Pavelski, Jevgenij Dadonov.
    20:32 Tomáš TATAR - 2:1
     
    20:32
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken z následného protiútoku snižuje na rozdíl jediné branky. Beniersovu střelu z levého kruhu se Wedgewoodovi podařilo vyrazit k TOMÁŠOVI TATAROVI, jehož dorážka prošla domácímu brankáři mezi rukou a tělem a následně se puk dokutálel za brankovou čáru. Asistence: Matty Beniers.
    10:20 Jason ROBERTSON - 2:0
     
    10:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se znova prosazují z rychlého protiútoku, když Pavelski nahrál zcela volnému JASONU ROBERTSONOVI, který následně Daccorda překonal střelou mezi jeho betony. Asistence: Joe Pavelski, Roope Hintz.
    01:14 Matt DUCHENE - 1:0
     
    01:14
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vybojovali puk ve svém obranném pásmu a následně se dostali do protiútoku dvou na jednoho, kde nakonec zcela vyšachovali Daccorda, jelikož Seguin přihrál před zcela prázdnou bránu MATTU DUCHENOVI. Asistence: Tyler Seguin, Mason Marchment.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 2. Duchene (Seguin, Marchment), 11. J. Robertson (Pavelski, Hintz), 27. Duchene (Pavelski, Dadonov), 63. Harley (Duchene, Benn) – 21. Tatar (Beniers), 34. Beniers (Eberle, Tatar), 60. Tolvanen


    Dallas Stars: Wedgewood (M. Murray II) – R. Suter, Heiskanen, Hakanpää, Lindell, Harley, Hanley – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Seguin, Duchene, Marchment – Benn, W. Johnston, Dadonov – Steel, Dellandrea, Cr. Smith.
    Tréner: Peter DeBoer

    Seattle Kraken: Daccord (Driedger) – Dunn, Larsson, Oleksiak, Borgen, R. Evans, Dumoulin – Tatar, Beniers, Eberle – Tolvanen, Gourde, Bjorkstrand – McCann, Wennberg, B. Tanev – Kartye, Bellemare, Yamamoto.
    Tréner: Dave Hakstol

    Rozhodca: Luxmore, Sandlak – Grillo, Gallloway

    Diváci: 18 532