Mladá Boleslav – Tatran 4:6 (kon.)
koniec
Předvýběr.CZ Florbal MB
4:6 (2:2, 1:1, 1:3)
ESA logistika Tatran Střešovice
cz Pondelok 18.12.2023, 17:00 • MSH Mladá Boleslav • Livesport Superliga (CZ) • 15. kolo
Predzápasové kurzy
    59:16 Jakub KOLÍSKO - 4:6
     
    59:16
    Tatran právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, JAKUB KOLÍSKO vystihl Tomašíkovu přihrávku a sólo dovezl až do prázdné brány. Bez asistence.
    53:51 Marek BENEŠ - 4:5
     
    53:51
    Tatran právě vstřelil branku!
    Vlastní gól sráží Mladou Boleslav potřetí do ztráty. MAREK BENEŠ prudce centroval z rohu a míček se odrazil do sítě od nohy nešťastně postaveného Punčocháře. Najdou domácí znovu rychlou odpověď? Asistence: Tomáš Hanák.
    47:30 Martin TOKOŠ - 4:4
     
    47:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ani toto vedení mistrovi dlouho nevydrželo. Hned po návratu z trestné lavice se zapojil do brejku MARTIN TOKOŠ a z přečíslení nadvakrát doklepl míček ze vzduchu šikovně přes padajícího Jurca. Asistence: Jiří Besta.
    46:26 Tomáš HANÁK - 3:4
     
    46:26
    Tatran právě vstřelil branku!
    Po 72 vteřinách hosté se štěstím využívají dvojnásobnou přesilovku, TOMÁŠ HANÁK zblízka doklepl do prázdné brány Havlasovu střelu, která se odrazila od zadní brankové konstrukce a poté i zad vysunutého domácího brankáře. Asistence: Matěj Havlas.
    26:48 Michal SLÁDEK - 3:3
     
    26:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pro změnu hrubka hostujícího Filipa Eliáše na půlící čáře, MICHAL SLÁDEK dostal od Bíny výbornou průnikovku a po blafáku do forhendu přehodil ležícího Jurca pod víko. Asistence: Jakub Bína.
    26:13 Tomáš HANÁK - 2:3
     
    26:13
    Tatran právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ HANÁK se prosmýkl přes těsně bránícího Bestu, který se marně snažil uhasit svou předchozí chybu v rozehrávce, a na dlouhou ruku se parádně trefil na zadní tyč. Bez asistence.
    19:11 Jonáš KREYSA - 2:2
     
    19:11
    Tatran právě vstřelil branku!
    Z pravého křídla napnul síť táhlou střelou mezi nohama jednoho z protihráčů a následně i pod rukou brankáře Bauera JONÁŠ KREYSA. Asistence: Tomáš Hanák.
    16:10 Tomáš HANÁK - 2:1
     
    16:10
    Tatran právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilovka. TOMÁŠ HANÁK nadvakrát dorazil střílenou přihrávku Marka Beneše z brankoviště do šibenice. Asistence: Marek Beneš.
    8:30 Ronald GAŠPARÍK - 2:0
     
    8:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mühlfait chyboval při vyvážení míčku zpoza vlastní brány, zmocnil se ho Sládek, po jehož přiťuknutí si RONALD GAŠPARÍK přehodil míček na forhend a ze dvou metrů k tyči překonává Jurca podruhé. Asistence: Michal Sládek.
    7:07 Milan TOMAŠÍK - 1:0
     
    7:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pražané opět nechali nejproduktivnějšího domácího hráče trestuhodně samotného u tyče a MILAN TOMAŠÍK se podruhé již nemýlil. Po Zakonovově kolmici trefil napoprvé jen Jurcovy nohy, dorážku již doklepl na správné místo. Asistence: Filip Zakonov.

    Karel Jedlička

    Góly a asistencie: 8. Tomašík (Zakonov), 9. Gašparík (Sládek), 27. Sládek (J. Bína), 48. Tokoš (Besta) – 17. T. Hanák (Mare. Beneš), 20. Kreysa (T. Hanák), 27. T. Hanák, 47. T. Hanák (Havlas), 54. Mare. Beneš (T. Hanák), 60. Kolísko


    Využitie: 0:2. Zásahy brankárov: 10:26.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Týc) – Suchánek, Zakonov, Besta, Punčochář, Gruber, Zoufalý, J. Eliáš, Feigl – D. Šebek, Tomašík, Tokoš, D. Beneš, Vařecha, Delong, Gašparík, J. Bína, Sládek, Bergman.
    Tréner: Naava

    ESA logistika Tatran Střešovice: Jurco (Körber) – Meliš, F. Eliáš, Tlapák, Sládeček, M. Mühlfait – Mare. Beneš, Havlas, T. Hanák, Šindelář, Kreysa, A. Kučera, Čelakovský, Kolísko, J. Boček, Mar. Čermák, T. Macháček, Klement, J. Klápa.
    Tréner: Pánek

    Rozhodca: Drápal, Pospíšil

    Diváci: 545