Česká Lípa – Sparta 1:6 (kon.) | Karlovy Vary – Mladá Boleslav 2:15 (kon.) | Královské Vinohrady – Black Angels 9:4 (kon.)
koniec
TJ Sokol Královské Vinohrady
9:4 (2:2, 1:1, 6:1)
Black Angels
cz Piatok 15.12.2023, 20:00 • TJ Sokol Vinohrady, Praha 2 • Livesport Superliga (CZ) • 17. kolo
Predzápasové kurzy
    59:35 Ondřej PUŽMAN - 9:4
     
    59:35
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Autorem branky je ONDŘEJ PUŽMAN. Asistence: Lukáš Trojáček. Ač už měli Black Angels v brance Netopilíka, i tak se žlutým daří přidat další gól. Lob z vlastní poloviny si našel Pužman a zakončil nekompromisně do levého horního rohu.
    58:54 Daniel KELLER - 8:4
     
    58:54
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Autorem branky je DANIEL KELLER. Asistence: Pavel Hájek. Domácí celek přidává i další gól do prázdné brány. Keller dorazil balonek, jenž se ještě zabrzdil od posledního bránícího florbalisty.
    58:11 Daniel LUDVÍK - 7:4
     
    58:11
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Autorem branky je DANIEL LUDVÍK. Asistence: Jakub Hromada. Je tu další branka, tentokrát ale do sítě domácího týmu! Ludvíkovi se povedla střela z pravé strany a je sníženo!
    57:35 Ivan PERGLER - 7:3
     
    57:35
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Autorem branky je IVAN PERGLER. Asistence: Ondřej Pužman. Hosté to zkusili ještě jednou bez brankáře, ovšem kvůli ztrátě na polovině SKV se dostal k míčku Pergler, který ho hned poslal do branky.
    56:53 Pavel HÁJEK - 6:3
     
    56:53
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Autorem branky je PAVEL HÁJEK. Asistence: Jiří Procházka. K Hájkovi se dostal odražený míček. Na nic nečekal a vyhodil ho do prázdné branky.
    55:19 Ondřej PUŽMAN - 5:3
     
    55:19
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Autorem branky je ONDŘEJ PUŽMAN. Asistence: Ivan Pergler. Střelu Ondřeje Plíhala ještě brankář Bleků vyrazil před sebe, ale pak si balonek našel Pergler, který ho ihned posunul doprava na volného Pužmana. Ten zakončil do sítě a navyšuje vedení svého celku.
    42:12 Jan PROCHÁZKA - 4:3
     
    42:12
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Autorem branky je JAN PROCHÁZKA. Asistence: Pavel Hájek. Procházka si navedl míček do středu pole a přes trojici protihráčů se tvrdou ranou prosazuje. Domácí jdou znovu do vedení.
    39:03 Radek HANÁK - 3:3
     
    39:03
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Autorem branky je RADEK HANÁK. Asistence: Martin Obuškevič. A hosté se zase rychle vrací k remízovému stavu. Hanák si napravo pěkně navedl míček a tvrdě vypálil do šibenice branky.
    38:48 Daniel KELLER - 3:2
     
    38:48
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Autorem branky je DANIEL KELLER. Asistence: Jan Procházka. Keller si přebral balonek na levé straně, kde se zbavil protihráče. Pak už jen přesně zakončil do horního rohu branky.
    19:59 Daniel GÄRTNER - 2:2
     
    19:59
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Daniel Gärtner se natáhl florbalkou pro nepovedenou přihrávku. Míček ihned pálil na branku, protože už byl zbývající čas doslova u konce. Hosté se otáčeli na sudího, ten ukázal, že branka platí. Později to potvrdil i díky videu.
    15:09 Pavel HÁJEK - 1:2
     
    15:09
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Autorem branky je PAVEL HÁJEK. Asistence: Zbyněk Stuchlík. Je tu poměrně rychlé snížení! Domácí šli dopředu po levé straně. Přišla přihrávka do středu na Stuchlíka, který sice mohl zakončovat, ale rozhodl se ještě posunout balonek na Hájka. Ten si míček natáhnul ke středu a tahem snižuje!
    14:03 Martin OBUŠKEVIČ - 0:2
     
    14:03
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Autorem branky je MARTIN OBUŠKEVIČ. Asistence: Vilém Doležal. Martin Obuškevič přidává druhou branku v zápase! Když dostal přihrávku zpoza branky Vinohrad, navedl si balonek více ke středu a pěknou ranou vymetl horní šibenici branky.
    07:14 Martin OBUŠKEVIČ - 0:1
     
    07:14
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Autorem branky je MARTIN OBUŠKEVIČ. Asistence: Vilém Doležal. Obuškevič dokázal dostat balonek za brankáře domácího týmu, když dostal přihrávku zpoza branky. Futschik se snažil ještě otočit a balonek zastavit, ale už bylo pozdě.

    Matěj Šoba

    Góly a asistencie: 16. P. Hájek (Z. Stuchlík), 20. D. Gärtner (M. Horák), 39. Keller (Ja. Procházka), 43. Ja. Procházka (P. Hájek), 56. Pužman (Pergler), 57. P. Hájek (Ji. Procházka), 58. Pergler (Pužman), 59. Keller (P. Hájek), 60. Pužman (Trojáček) – 8. Obuškevič (Doležal), 15. Obuškevič (Doležal), 40. R. Hanák (Obuškevič), 59. Ludvík (Hromada)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Futschik (Křepelka) – Trojáček, Krupička, Araks, Čuda, Ji. Procházka, Ja. Procházka (C) – Pužman, Pergler, Plíhal, D. Gärtner, M. Horák, T. Gärtner, Z. Stuchlík, Keller, P. Hájek, Žiška, Pražák, Mervart.
    Tréner: Miroslav Purkrábek

    Black Angels: Netopilík (Matiášek) – Kozák, Fryš, Obuškevič, V. Novotný, Štyler, Bauman – Ludvík (C), Renčín, Hromada, R. Hanák, M. Burian, Doležal, M. Boček, Krahulec, Čáslava, Bačinský, Beriac, Slosiarik.
    Tréner: Tomáš Janeček

    Rozhodca: Tomáš Kostinek, Jiří Kropáček