NY Rangers – Toronto 3:7 (kon.) | Ottawa – Carolina 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Arizona 4:2 (kon.)
St. Louis – Detroit 4:6 (kon.) | Nashville – Philadelphia 3:2 (po pr.) | Seattle – Florida 4:0 (kon.)
Vancouver – Tampa Bay 4:1 (kon.) | Vegas – Calgary 5:4 (po pr.) | Edmonton – Chicago 4:1 (kon.)
San Jose – Winnipeg 2:1 (kon.)
koniec
St. Louis Blues
4:6 (1:2, 3:1, 0:3)
Detroit Red Wings
cz Streda 13.12.2023, 01:30 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Michael RASMUSSEN - 4:6
     
    58:21
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují a výrazně se přibližují k vítězství. Ve vlastním pásmu výborně zabojoval Veleno, který vybojoval kotouč, poslal ho z pásma ven a MICHAEL RASMUSSEN ho následně dovezl do prázdné klece. Asistence: Joseph Veleno.
    46:38 Robby FABBRI - 4:5
     
    46:38
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings se prosazují až po přesilové hře a podruhé v zápase jdou do vedení. Raymond našel od pravého mantinelu před brankou ROBBYHO FABBRIHO, který nasměroval puk na branku a ten skončil až v síti. Asistence: Lucas Raymond a Andrew Copp.
    40:48 Lucas RAYMOND - 4:4
     
    40:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    Pěkná kombinace přináší čtvrtý gól Red Wings a vyrovnání. Veleno našel LUCASE RAYMONDA mezi kruhy a ten střelou z první propálil Binningtona. Asistence: Joseph Veleno a Patrick Kane.
    36:53 Marco SCANDELLA - 4:3
     
    36:53
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues se při vlastním oslabení vrací do vedení. Gostisbehere při střele zlomil hůl, do brejku vyrazil MARCO SCANDELLA a po kličce do bekhendu poslal puk od břevna do branky. Bez asistence.
    29:47 Moritz SEIDER - 3:3
     
    29:47
    Detroit právě vstřelil branku!
    V St. Louis máme znovu vyrovnáno. MORITZ SEIDER dokázal odčinit svoji chybu, vydal se na útočný výlet a prosadil se z předbrankového prostoru, kde se dostal k odraženému kotouči. Asistence: Michael Rasmussen.
    22:11 Kevin HAYES - 3:2
     
    22:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues během krátké chvíle přidávají další branku. Seider nedokázal poslat puk z vlastního pásma, KEVIN HAYES vystřelil z mezikruží a trefil se přesně k tyčce. Bez asistence.
    21:40 Kevin HAYES - 2:2
     
    21:40
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues na začátku druhé části srovnávají stav utkání. Od modré čáry pálil Leddy, před brankou tečoval KEVIN HAYES a puk skončil za zády Hussa. Asistence: Nick Leddy a Colton Parayko.
    15:31 Jonatan BERGGREN - 1:2
     
    15:31
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté otáčí stav dnešního zápasu! Střela Petryho z pravého kruhu orazítkovala brankovou konstrukci, puk se ale odrazil na hůl JONATANA BERGGRENA, jenž ho pohotově dorazil do branky. Asistence: Jeff Petry a Daniel Sprong.
    13:33 Jake WALMAN - 1:1
     
    13:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Závar na druhé straně přináší vyrovnání! JAKE WALMAN se na levém kruhu dostal k odraženému kotouči a přesnou střelou ho poslal pod horní tyčku. Brankář St. Louis nedokázal zakročit. Bez asistence.
    05:56 Brandon SAAD - 1:0
     
    05:56
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do vedení. Bučněvič dokázal na pravém kruhu najít volného BRANDONA SAADA, který pohotovou střelou překonal Hussa v brance Red Wings. Asistence: Pavel Bučněvič a Kasperi Kapanen.

    Jan Šlapáček

    Góly a asistencie: 6. Saad (Bučnevič, Kapanen), 22. Hayes (Leddy, Parayko), 23. Hayes, 37. Scandella – 14. Walman, 16. Berggren (Petry, Sprong), 30. Seider (Rasmussen), 41. Raymond (Veleno, P. Kane), 47. Fabbri (Raymond, Copp), 59. Rasmussen (Veleno)


    St. Louis Blues: Binnington (Hofer) – Parayko (A), Leddy, Faulk, Krug, Perunovich, Scandella – Kyrou, Thomas (A), Neighbours – Kapanen, Bučnevič, Saad – Sundqvist, B. Schenn (C), Hayes – Blais, McGing, Toropčenko.
    Tréner: Craig Berube

    Detroit Red Wings: Husso (Lyon) – Seider, Walman, Petry, Chiarot (A), Gostisbehere, Määttä, Holl – P. Kane, Copp (A), DeBrincat – Raymond, Veleno, Rasmussen – Sprong, Fischer, Fabbri – Czarnik, Berggren.
    Tréner: Derek Lalonde

    Rozhodca: Dwyer, MacDougall – Deschamps, McNamara

    Diváci: 18 096