B. Bystrica – Humenné 4:3 (2:0 po s.n.) | Michalovce – Spišská N. Ves 4:2 (kon.) | Poprad – Košice 4:2 (kon.)
Nové Zámky – Trenčín 3:5 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nitra 3:1 (kon.) | HC Slovan – Zvolen 2:4 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
3:5 (0:1, 0:2, 3:2)
HK DUKLA Trenčín
Piatok 08.12.2023, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    JONATHAN CHARBONNEAU rozhoduje stretnutia a posiela svoj tím do dvojgólového vedenia, čím ničí šance domácim o získu bodov.
    Asistenicie: Petráš
     
    54:49
    Toto je neuveriteľné! MIKE LEE stretil kontaktný gól a dramatizuje stav stretnutia, pričom k dispozícií majú domáci ešte 5 minút!
     
    52:41
    MICHAL LAURENČÍK dokázal doklepnúť puk za Borákovu bránu a strelou do oblasti pod lapačkou brankára dokázal prekvapiť a znížuje tak stav stretnutia na 2:4!
    Asistencie: Mikuš, Johnson
     
    45:06
    Neskutočný gól JOZEFA BALÁŽA! Ten si obišiel obrancu a oklamal brankára naznačenou prihrávkou, nakoniec si však zobral túto akciu na svoju hokejku a zvýšil stav stretnutia v oslabení!
    Asistencie:Kupec
     
    43:06
    JURAJ MIKUŠ zničuje stav stretnutia a využíva presilovú hru! Puk sa šťastlivo poodrazoval pred bránkov Boráka, ten už nestihol zareagovať.
    Asistencie: Novajovský
     
    31:58
    JONATHAN CHARBONNEAU využíva presilovku a Kanaďan sa po nádhernej prihrávke dokázal presadiť strelou z prvej, čím prekonal Kantora, ktorý bol tentokrát úplne bez šance.
    Asistencie: Conway, Giľák
     
    24:04
    FILIP AHL sa po rýchlej kombinácií Trenčanov dokázal presadiť za Kantorovu bránu a tak sa skóre pre Trenčanov navyšuje už o 2 góly v dnešnom stretnutí!
    Asistencie: Baláž, Immo
     
    05:06
    A je to gól, najproduktívnejší obranca Trenčína PHIL PIETRONIRO sa presadzuje a zakončil cez dvoch brániacich Novo-zámčanov, ktorí si ho neustrážili.
    Asistencie: Starosta

    Góly a asistencie: 44. Mikuš, 53. Laurenčík (Mikuš, Johnson), 55. Lee – 6. Pietroniro (Starosta), 25. Ahl (Baláž, Immo), 32. Charbonneau (Conway, Giľák), 46. Baláž, 60. Charbonneau


    HC MIKRON Nové Zámky: Kantor (Ovečka) – Laurenčík, Lee – Roman, Ligas – Kozák, Novajovský – Ružek -; T. Mikúš, Johnson, J. Mikuš – Stupka, Roy, Michnac – Šišovský, Prokes, Števuliak – Fafrák, Ondrušek, Kováč
    Tréner: Erik Čaládi

    HK DUKLA Trenčín: Borák (LaCouvee), Starosta, Pietroniro, Ekberg, Kupec, Nemčík, Hudec, Tomik, Hrenák-; Ahl, Baláž, Immo – Hudec, Conway, Charbonneau – Sloboda, Lichanec, Petráš – Krajčovič, Sojčík, Giľák
    Tréner: Milan Bartovič