Florida – Dallas 5:4 (kon.) | Tampa Bay – Pittsburgh 3:1 (kon.) | St. Louis – Vegas 3:6 (kon.)
Edmonton – Carolina 6:1 (kon.)
koniec
Tampa Bay Lightning
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
Pittsburgh Penguins
cz Štvrtok 07.12.2023, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:07 Jake GUENTZEL - 3:1
     
    59:07
    Pittsburgh právě vstřelil branku! Vasilevskij čisté konto neudrží! Domácí brankář se vydal za branku pro puk, ale netrefil ho úplně ideálně a ten se k mantinelu odrazil na hůl JAKEA GUENTZELA, jehož rána se ještě odrazila od brusle Paula a skončila v domácí brance. Asistence: Sidney Crosby.
    37:04 Tanner JEANNOT - 3:0
     
    37:04
    Tampa právě vstřelila branku! Tampa zvyšuje skóre! Pittsburgh udělal chybu v rozehrávce a Tampa vyrazila dopředu. Puk se nakonec dostal k Eyssimontovi, jehož ránu Jarry vyrazil do mezikruží, kde byl nachystaný TANNER JEANNOT, jehož následná rána skončila pod břevnem jeho brány. Asistence: Michael Eyssimont.
    28:31 Nikita KUČEROV - 2:0
     
    28:31
    Tampa právě vstřelila branku! Po vyhraném buly se k puku dostal Stamkos, který našel Hedmana. Švédský obránce ihned z první našel na pravém kruhu NIKITU KUČEROVA, jehož tvrdá rána zapadla za záda Jarryho. Druhá využitá přesilovka Tampy v utkání. Asistence: Victor Hedman a Steven Stamkos.
    05:56 Anthony CIRELLI - 1:0
     
    05:56
    Tampa právě vstřelila branku! Tampa využívá přesilovku! Kučerov nabil na modrou čáru Hedmanovi, jehož nahození před brankou šikovně tečoval ANTHONY CIRELLI a překonal Jarryho. Asistence: Victor Hedman a Nikita Kučerov. Cirelli díky tomu zapisuje 200. bod v NHL.

    Mateo

    Góly a asistencie: 6. Cirelli (Hedman, Kučerov), 29. Kučerov (Hedman, Stamkos), 38. Jeannot (Eyssimont) – 60. Guentzel (Crosby)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (J. Johansson) – Perbix, Hedman (A), Černák, Sergačov, D. Raddysh, de Haan – Kučerov (A), Point, Stamkos (C) – Barré-Boulet, Cirelli, Hagel – Eyssimont, Paul, Jeannot – Watson, Glendening, Motte.
    Tréner: Jon Cooper

    Pittsburgh Penguins: Jarry (Nedeljkovic) – Letang (A), Graves, E. Karlsson, M. Pettersson, Ludvig, Shea – Rust, Crosby (C), Guentzel – D. O'Connor, Malkin (A), R. Smith – A. Nylander, Eller, Zohorna – Carter, Koppanen, Harkins.
    Tréner: Mike Sullivan

    Rozhodca: Dwyer, Chmielewski – Fournier, Berg

    Diváci: 19 092