Plzeň – Liberec 1:3 (kon.)
koniec
HC Škoda Plzeň
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
cz Štvrtok 07.12.2023, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga (ČR) • 26. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je nejspíše rozhodnuto. Hostům se povedlo vyhodit kotouče, který dojeli. Rychlovský našel před brankou OSCARA FLYNNA, který trefil prázdnou bránu. Asistence: Jakub Rychlovský, Tomáš Filippi.
     
    45:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a podruhé jdou na západě Čech do vedení. Vojtěch Budík našel na levém kruhu JAYCEHO HAWRYLUKA, který se trefil přesnou ranou k bližší tyči. Asistence: Vojtěch Budík, Oscar Flynn.
    37:53 Tomáš MERTL - 1:1
     
    37:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda zaslouženě srovnává s Libercem krok. Za brankou Paříka vybojoval puk Jan Schleiss, který záhy našel na levém kruhu TOMÁŠE MERTLA, ten nejprve brankáře Liberce nepřekonal, poté si ale našel odražený kotouč, obkroužil s ním branku a černou gumu zasunul do brány. Asistence: Jakub Pour.
    27:10 T.J. MELANCON - 0:1
     
    27:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je tu první branka v dnešním zápase. Oscar Flynn našel před brankou T.J. MELANCONA, který dostal mezi Hlavajem a tyčkou puk poprvé v zápase do sítě. Asistence: Oscar Flynn, Adam Najman.

    Jakub Štěrba

    Góly a asistencie: 38. Mertl (Pour) – 28. Melancon (Flynn, A. Najman), 46. Hawryluk (Budík, Flynn), 59. Flynn (Rychlovský, Filippi)


    HC Škoda Plzeň: Hlavaj (Pavlát) – Malák, Zámorský, Laakso, Dujsík, Piskáček (A), Kvasnička, Houdek – Schleiss (C), Mertl, Holešinský – Söderlund, Indrák, Lev (A) – Pour, Jansa, Rekonen – Hrabík, Straka, Matýs.
    Tréner: Petr Kořínek.

    Bílí Tygři Liberec: Pařík (D. Král) – McCoshen, Melancon, Budík, Knot, Ivan, Galvas, Derner – Rychlovský, Filippi (A), Klíma – Flynn, A. Najman, Hawryluk – Birner (C), Bulíř (A), Pérez – Vlach, Šír, Pekař.
    Tréner: Filip Pešán.

    Rozhodca: Pražák, Květoň – Brejcha, Gerát

    Diváci: 3256