Wolverhampton – Burnley 1:0 (kon.) | Luton – Arsenal 3:4 (kon.)
koniec
Luton Town
3:4 (1:2)
Arsenal FC
cz Utorok 05.12.2023, 21:15 • Kenilworth Road, Luton • Anglická Premier League • 15. kolo
Predzápasové kurzy
    90+7. Declan RICE - 3:4
     
    90+7
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Tohle je pro domácí kruté. Už po vypršení avizovaného nastavení přiťukl Zinčenko míč Ødegårdovi a jeho nákop prodloužil hlavou k zadní tyči DECLAN RICE
     
    60
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Ani domácí se z vedení neradovali dlouho. Saka nakopl míč zády k bráně přes hlavu vysokou svící, v šestnáctce se dobře zorientoval Jesus a po jeho sklepnutí propálil Kaminského zblízka KAI HAVERTZ.
    57. Ross BARKLEY - 3:2
     
    57
    Luton Town právě vstřelil branku!
    Ochozy jednoho z nejmenších stadiónů ligy zmítá bouře nadšení. ROSS BARKLEY vyvezl míč z vlastní poloviny, před velkým vápnem si ho vyměnil s Androsem Townsendem a levačkou procedil míč pod tělem brankáře Rayi, na kterého se dnes lepí smůla.
    49. Elijah ADEBAYO - 2:2
     
    49
    Luton Town právě vstřelil branku!
    Úžasná produktivita nováčka při rohových kopech. Tři rohy = dva góly platí po dalším centru Alfieho Doughtyho, u kterého byl ELIJAH ADEBAYO dříve než chybující brankář Raya a hlavou posílá míč do opuštěné brány.
    45. Gabriel JESUS - 1:2
     
    45
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Zprava poslal po narážečce se Sakou nadýchaný centr Ben White a naskakující GABRIEL JESUS vrací lídrovi Premier League prudkou hlavičkou z malého vápna vedení.
    25. Gabriel OSHO - 1:1
     
    25
    Luton Town právě vstřelil branku!
    Obrovská radost na Kenilworth Road! Po prvním rohu domácích hlavičkoval centr Alfieho Doughtyho z penaltové značky GABRIEL OSHO. Aniž by musel vyskočit, mířil tak přesně, že jeho pokus zastavuje až napnutá síť.
     
    20
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Hosté udeřili doslova z ničeho. Bell zahnal mizernou malou domů Kaminského, jemuž nezbylo než míč odkopnout za postranní čáru. Aut vhodil bleskově Gabriel Jesus na Bukaya Saku a po jeho zpětné přihrávce do rozhozené obrany skóruje z 10 metrů GABRIEL MARTINELLI.

    Karel Jedlička

    Góly: 25. Osho (Doughty), 49. Adebayo (Doughty), 57. Barkley (Townsend) – 20. Martinelli (Saka), 45. Jesus (B. White), 60. Havertz (Jesus), 90+7. Rice (Ødegård)

    Karty:   33. Brown (LTN), 44. Barkley (LTN) – 45+1. Jesus (ARS)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 1:5. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 14:7.
    Luton Town: Kaminski – Mengi, Osho, Bell – Kaboré, Mpanzu (C) (88. Clark), Barkley, Doughty (88. Giles) – Brown (61. Chong), Adebayo (61. Morris), Townsend (61. Ogbene).
    Náhradníci: Krul – J. Johnson, Berry, Z. Nelson.

    Tréner: Edwards

    Arsenal FC: Raya – B. White, Saliba, Magalhães, Kiwior (64. Zinčenko) – Ødegård, Rice, Havertz – Saka, Jesus, Martinelli (64. Trossard).
    Náhradníci: Ramsdale – Soares, Walters, Jorginho, Alnaní, Nketiah, R. Nelson.

    Tréner: Arteta

    Rozhodca: Barrott – Lennard, Hopton

    Diváci: 10 831