Slavia – Litoměřice 4:3 (kon.) | Prostějov – Pardubice B 6:1 (kon.) | Kolín – Přerov 2:3 (po pr.)
Třebíč – Vsetín 5:4 (kon.) | Frýdek-M. – Sokolov 5:2 (kon.)
koniec
LHK Jestřábi Prostějov
6:1 (3:1, 1:0, 2:0)
HC Dynamo Pardubice B
cz Sobota 02.12.2023, 17:00Chance Liga (CZ) • 27. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Málem sedmý gól Prostějova. Jan Slanina ještě z vrcholu levého kruhu orazítkoval vzdálenější tyčku!
     
    59:48
    Dvě minuty za sekání ještě dostává hostující Tomáš Zeman.
    59:01 Zdeněk DOLEŽAL - 6:1
     
    59:01
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají ještě jeden gól. Nejprve nedotáhl svůj únik hostující Dominik Hrníčko, když se mu nepovedl forhendový blafák. Jestřábi pak otočili hru na druhou stranu. ZDENĚK DOLEŽAL se na levé straně útočného pásma uvolnil přes bránícího hráče a střelou po ledě k pravé tyčce překonává Vomáčku. Asistence: Jakub Illéš a Matouš Venkrbec.
     
    56:47
    Jakub Lichtag najel v přerušené hře do Marka Račuka, který se mu přijel pomstít. Na trestnou lavici půjdou ona hokejisté.
     
    55:21
    Petr Hašek obral o puk Tomáše Kauta, který ho pak podrazil. Síly na ledě se vyrovnají.
     
    54:17
    Jan Slanina najel do pardubického brankáře Vomáčky. Rozhodčí to k nelibosti domácích hráčů i fanoušků posoudil jako nedovolený zákrok vůči gólmanovi Dynama B.
     
    52:37
    Těsně po skončení přesilovky nabízel Lukáš Žalčík puk Michalovi Pochobradskému, který ho usměrnil jen do boční síťky! Následně přikryl gumový předmět Štipčák. Následuje reklamní přestávka.
     
    51:27
    Daniel Rákos mohl dorážet do poloodkryté branky, ale měl to na dlouhou hůl. Puk tak poslal jen do bočního oblouku prostějovské branky!
     
    50:33
    Aleš Poledna se natahoval holí po Rohlíkovi. Své náčiní měl u nohou soupeře příliš dlouho na vkus rozhodčích a tak je vyloučen za hákování.
    48:36 Jan VESELÝ - 5:1
     
    48:36
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku a halou zní „Pátá!“ Jakub Illéš našel přihrávkou z pravého kruhu přesně hůl JANA VESELÉHO, který jen správně nastavil čepel a usměrnil kotouč do odkryté branky. Asistence: Jakub Illéš a Tomáš Jiránek.
     
    48:06
    Ondřej Rohlík dostal dvě minuty za zahákování Poledny. Další přesilovka pro Prostějov.
     
    44:00
    Daniel Rákos dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Druhá přesilovka pro Prostějov. Tentokrát kompletní.
     
    41:24
    Neuvěřitelný zákrok Vomáčky! Hostující brankář ztratil při předchozím zákroku hokejku a Jakub Illéš dorážel do odkryté branky. Vomáčka si ale stačil v brankovišti lehnout a zakročil vyrážečkou!
     
    40:08
    Ta ale dlouho netrvala. Tomáš Kaut je potrestán za seknutí do Slaniny. Za 32 sekund přijde na řadu přesilovka Prostějova.
     
    39:12
    Karel Nedbal nabil na pravý kruh Michalovi Pochobradskému, který tam byl úplně sám. Pardubický útočník ale trefil pouze přesouvajícího se Štipčáka!
     
    38:39
    Jan Veselý šavloval holí před hostující brankou a lehce krosčekoval Voženílka. Mezitím prošla přihrávka spoluhráče až na Jiřího Fronka, který z levého kruhu trefil odkrytou branku. Gól ale neplatí, jelikož rozhodčí posílají na trestnou lavici právě Veselého.
     
    34:44
    Jan Pohl se v obranném pásmu nešikovně natáhl holí po Tomášovi Kautovi, kterého podrazil. Hosté si zahrají už třetí přesilovku ve druhé třetině.
     
    33:15
    Na druhé straně ujel Tomáš Pitule, který z levého kruhu jen těsně minul vzdálenější tyčku branky Dynama!
     
    32:40
    Michal Rouha se dostával za domácí obranu. Při zakončení byl ale přeci jen tísněn, tak musel střílet a s tím si Štipčák poradil!
     
    30:38
    Z pravé strany vypálil Lukáš Žalčík, který orazítkoval tyčku!
     
    29:40
    Za podrážení je vyloučen Petr Hašek. Druhá přesilovka Dynama.
     
    28:02
    Robin Kaplan unikl domácím obráncům. Šel do bekhendové kličky, po níž mu puk ale sjel vedle branky!
     
    25:04
    Ondřej Rohlík vypálil od modré čáry a Štipčák puk vychýlil svým pravým betonem do tyčky!
     
    23:41
    Petr Krejčí dostal dvě minuty za podražení Rákose, ke kterému došlo za hostující brankou. Přesilovka pro Dynamo.
    20:09 Tomáš HANOUSEK - 4:1
     
    20:09
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé! Domácí si hned vybojovali buly v útočném pásmu. To vyhrál Zdeněk Doležal na modrou čáru pro TOMÁŠE HANOUSKA, který na nic nečekal, vypálil a kotouč zapadl až za záda brankáře Vomáčky – 4:1. Asistence: Zdeněk Doležal a Petr Hašek.
    18:58 Jan POHL - 3:1
     
    18:58
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Další gól přišel jen 23 sekund po trefě Hanouska. Petr Hašek nahrál na modrou čáru JANOVI POHLOVI, který tvrdou střelou na lapačku prostřelil Vomáčku. Gól padl při signalizované výhodě. Asistence: Zdeněk Doležal a Petr Hašek.
    18:35 Tomáš HANOUSEK - 2:1
     
    18:35
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi si berou vedení rychle zpět! Jan Slanina obkroužil branku a snažil se protlačit puk za Vomáčku. Z bekhendové dorážky trefil horní tyčku, ale kotouč pak ještě ze vzduchu zametl do brankové síťky TOMÁŠ HANOUSEK – 3:1. Asistence: Jan Slanina a Tomáš Jiránek
    18:09 Daniel RÁKOS - 1:1
     
    18:09
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Hosté vyrovnávají! Po buly v útočném pásmu se puk dostal na modrou čáru k Martinovi Švecovi. Ten ho posunul doprava na Karla Nedbala, jehož střelu ještě před Štipčákem pohotově tečoval DANIEL RÁKOS. Asistence: Karel Nedbal a Michal Švec.
    15:17 Marek RAČUK - 1:0
     
    15:17
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí skórují jako první! MAREK RAČUK obral v rohu o kotouč hostujícího obránce Voženílka. Poté si s ním vybruslil na pravý kruh, kde si hrací předmět vyměnil se spoluhráčem Janem Marunou a nechytatelně zamířil vedle vyrážečky brankáře Vomáčky. Asistence: Jan Maruna.
     
    11:31
    Velký závar před domácí brankou! Zakončoval Jakub Lichtag, po něm měl před sebou poloodkrytou brankou Jan Zdráhal, ale Marek Štipčák vše zvládl ve spolupráci s bránícím Drtilem!
     
    09:18
    Velká šance Jestřábů! Zdeněk Doležal našel z druhé vlny najíždějícího obránce Petra Krejčího, který zakončoval z jedničky, ovšem Tomáš Vomáčka se bleskově přemístil. Do brankoviště pak vpadl ještě Matouš Venkrbec, gólman Dynama však puk drží.
     
    07:19
    Na slotu zůstal volný Jan Veselý, jelikož hostující hráči se nechali strhnout hrou a hned tři vyrazili do rohu. Veselý střílel a dorážet ještě mohl Jiří Fronk, který z brankoviště neuklidil skákající kotouč do odkryté klece!

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 16. Račuk (Maruna), 19. Hanousek (Slanina, Jiránek), 19. Pohl (Z. Doležal, Hašek), 21. Hanousek (Z. Doležal, Hašek), 49. J. Veselý (Illéš, Jiránek), 60. Z. Doležal (Illéš, Venkrbec) – 19. Rákos (Nedbal, Švec)


    LHK Jestřábi Prostějov: Štipčák (Pavelka) – Poledna, Hanousek, Drtil, Pohl, Kubeš, Krejčí – Illéš, Hašek, Z. Doležal – Fronk, Ostřížek, J. Veselý – Maruna, Pitule, Račuk – Jiránek (A), Venkrbec (C), Slanina.
    Tréner: Martin Janeček

    HC Dynamo Pardubice B: Vomáčka (Honzík) – Tvrdík, Zdráhal, Nedbal, Švec, Kaštánek, Voženílek – Žálčík (A), Rákos (A), Kaplan – Pochobradský, J. Mikyska, Urban – Rohlík, Kaut (C), Hrníčko – Lichtag, Zeman, Rouha.
    Tréner: Tomáš Jirků

    Rozhodca: Wagner, Pilný – Král, Peluha

    Diváci: 702