Dukla Praha – Vlašim 3:0 (kon.) | Chrudim – Brno 0:9 (kon.)
koniec
MFK Chrudim
0:9 (0:4)
FC Zbrojovka Brno
cz Piatok 01.12.2023, 11:40 • UMT Chrudim • Prípravný zápas
     
    89
    Brno právě vstřelilo branku!
    Gólový stroj dále pokračuje! Po několika odrazech uvnitř pokutového území se dostal ke střele aktivní DENIS GRANEČNÝ. Okamžitě z první tvrdě pálil a překonal bezradného domácího brankáře. – 0:9.
     
    79
    Brno právě vstřelilo branku!
    Zbrojovka znovu trestá chybu domácích! Chrudim hned po autu ztratila míč. Po následném centru do tyče pálil Denis Granečný. Odražený míč si od brankové konstrukce našel PETER JURITKA a tvrdou ranou rozvlnil domácí síť. – 0:8.
     
    73
    Brno právě vstřelilo branku!
    Tahle akce by měla být patentovaná! Jan Hellebrand ze středu hřiště poslal nádherný oblouček za domácí obranu. Na něj si naběhl ONDŘEJ PACHLOPNÍK, ten si počkal až vyběhne Oliveira, aby ho následným dloubáčkem překonal. – 0:7.
     
    61
    Brno právě vstřelilo branku!
    Tenisový kanár je na světě! JAN HELLEBRAND se za velkým vápnem zbavil několika spoluhráčů. A skvělým naznačením do protipohybu brankáře Oliveiry střílí šestou branku jihomoravského celku. – 0:6.
     
    49
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hattrick je na začátku druhé půle na světě! Střídající Jiří Hamza poslal přesnou přihrávku nabíhajícímu spoluhráči. Tím byl forvard ROMAN POTOČNÝ, který si kličkou poradil s vyběhnutým Oliveirou a přidal pátou branku Zbrojovky do prázdné branky. – 0:5.
     
    44
    Brno právě vstřelilo branku!
    Na závěr první půle přeci jen ještě jedna branka! Exekuci pokutového kopu si vzal na starost ROMAN POTOČNÝ. Zkušený útočník tvrdou střelou doprostřed nedal šanci Oliveirovi. – 0:4.
     
    33
    Brno právě vstřelilo branku!
    Jihomoravané už jdou do tříbrankového vedení! Po odvráceném rohu rychle vystartoval do útoku DENIS GRANEČNÝ. Za polovinou si všiml vyběhlého Oliveiry a krásným dloubáčkem rozvlnil síť domácí branky. – 0:3.
     
    19
    Brno právě vstřelilo branku!
    Zbrojovka trestá chyby domácích! Po rychlém brejku se v pokutovém území mohl zcela sám otočit ke střele ROMAN POTOČNÝ. To také učinil a přízemní střelou k tyči překonává Oliveiru. – 0:2.
     
    7
    Brno právě vstřelilo branku!
    Zbrojovka jde do zaslouženého a brzkého vedení! Denis Granečný svou silnou nohou oslovil přihrávkou do vápna NIKOLASE MARTINKA. Mladý útočník se zjevil sám na malém vápna a střelou z první překonává bezmocného Oliveiru. – 0:1.

    Matyáš Kotlan

    Góly: 7. Martinek, 19. Potočný, 33. Granečný, 44. Potočný (pen.), 49. Potočný, 61. Hellebrand, 73. Pachlopník, 79. Juritka, 89. Granečný

    Karty:   63. Šural (BNO)


    MFK Chrudim: Oliveira – Ruiz, Král, Kutík, Bauer, Látal, Vianna, Sedláček, Jurčenko, Skwarczek, Hájek
    Náhradníci: Šerák – Borkovec, Kesner, Kosek, Langhamer, Novotný, Huf

    Tréner: Radek Kronďák

    FC Zbrojovka Brno: Sváček – Endl, Toman, Texl, Kronus, Granečný, Šmíd, Potočný, Smejkal, Foster, Martinek
    Náhradníci: Hložánek – Hamza, Pachlopník, Šural, Juritka, Hellebrand, Šlapanský, Strnad, Večeřa

    Tréner: Tomáš Polách

    Rozhodca: Raplík – Depeš, Hořínek