Skalica – Modré Krídla 3:6 (kon.) | Vlci Žilina – Prešov 3:2 (po pr.) | Žiar nad Hronom – Pikes 5:3 (kon.)
Rimavská Sobota – Topoľčany 6:4 (kon.) | Dubnica – Trebišov 2:4 (kon.) | Pov. Bystrica – Trnava 3:2 (kon.)
koniec po predl.
DOXXbet Vlci Žilina
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
HC Prešov
Piatok 01.12.2023, 17:30 • Niké Aréna Žilina • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    61:34
    Vlci Žilina dali gól! Znovu platí nedáš – dostaneš! Chalupa a Zyryanov svoje šance nevyužili, následný rýchly útok Žiliny, po strele Holendu sa k odrazenému puku dostal PATRIK KOYŠ a bombou rozhodol o osude dnešného zápasu! Asistencie: Matúš Holenda.
     
    56:35
    Vlci Žilina dali gól! Domáci využili presilovú hru v poslednej chvíli! Jansons prihrával na modrej čiare JURAJOVI BEZÚCHOVI, ktorý parádnou delovkou do ľavého vinkla nedal Sabolovi absolútne žiadnu šancu na úspešný zákrok! Asistencie: Eduards Hugo Jansons, Róbert Varga.
     
    47:39
    Tím Prešov práve strelil gól! Zlá rozohrávka Košarišťana za vlastnou bránkou, Chalupa zachytil puk, posunul ho LUKÁŠOVI TOMOVI, ktorý ho poslal do siete! Žilinský brankár sa síce stihol do svojej klietky vrátiť, ale puk už zastaviť nestihol! Asistencia: Samuel Chalupa.
     
    37:34
    Vlci Žilina dali gól! Sabol je čara zbavený, ale trvalo to poriadne dlho! BRUNO MRÁZ sa po ľavej strane dostal do prečíslenia, namiesto prihrávky na spoluhráča volil strelu a vymietol ľavý horný roh prešovskej bránky! Asistencia: Eduards Hugo Jansons.
     
    31:02
    Tím Prešov práve strelil gól! Nuž a platí nedáš – dostaneš. Hostia sa dostali do rýchleho protiútoku, Gleb Zyryanov poslal z pravej strany výbornú prihrávku pred bránku Žiliny a DÁVID KOHÚT nedal Košarišťanovi šancu na úspešný zákrok!
    Asistencia: Gleb Zyryanov.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Dávid Švec


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Prešov. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 38. Mráz (Jansons), 57. Bezúch (Jansons, Varga), 62. Koyš (Holenda) – 32. Kohút (Zyryanov), 48. Toma (Chalupa)


    DOXXbet Vlci Žilina: Košarišťan (Valent) – Pobežal, Jansons, Malina, Holenda, Rajnoha, Pacalaj, Jakubík, Lopušan – Bezúch, Galamboš, Varga – Koyš, Mráz, Safaraleyev – Beták, Halama, Melcher – Juščák, S. Rehák, Belluš
    Tréner: Ernest Bokroš

    HC Prešov: Sabol (Kaľavský) – Jerofejevs, Pavúk, Ťavoda, Pulščák, Nemec, Putala, Bystroň – Leščensko, Kohut, Zyryanov – Chalupa, Toma, Poliaček – Hrabčák, Klíma, Milý – Jendroľ, Frič, Vaculík
    Tréner: Tibor Tartaľ

    Rozhodca: Rojík, Valach – Staššák, Hanko

    Diváci: 2713