Boston – San Jose 3:0 (kon.) | Detroit – Chicago 5:1 (kon.) | Montreal – Florida 1:5 (kon.)
Philadelphia – NJ Devils 3:4 (po pr.) | Tampa Bay – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Toronto – Seattle 4:3 (2:0 po s.n.)
Carolina – NY Islanders 4:5 (po pr.) | Nashville – Minnesota 1:6 (kon.) | St. Louis – Buffalo 6:4 (kon.)
Winnipeg – Edmonton 1:3 (kon.) | Arizona – Colorado 4:3 (po pr.) | Calgary – Dallas 4:3 (po pr.)
Anaheim – Washington 4:5 (kon.) | Vancouver – Vegas 1:4 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
4:5 (2:4, 0:0, 2:1)
Washington Capitals
cz Piatok 01.12.2023, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Frank VATRANO - 4:5
     
    59:32
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks vykřesávají naději! Kuemper neměl puk u brankoviště pod kontrolou, čehož využívá FRANK VATRANO, který se k němu dostal a dostal ho do branky Washingtonu. Asistence: Alex Killorn.
    54:22 Tom WILSON - 3:5
     
    54:22
    Washington právě vstřelil branku!
    Obrovský tlak Washingtonu do brankoviště soupeře a nakonec se TOMOVI WILSONOVI povedlo zkompletovat hattrick, když přehodil na zádech ležícího Gibsona! Ovečkin vypálil z okraje levého kruhu a před brankovištěm vznikla velká skrumáž, ve které se povedlo Wilsonovi trefit ležící puk. Asistence: Alexandr Ovečkin, John Carlson.
    51:45 Brock MCGINN - 3:4
     
    51:45
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se rychle vrátili zpět do útoku a Leason protlačil puk před brankoviště a BROCK MCGINN dokázal zády k brance a střelou mezi nohama procpat kotouč k levé tyči za záda Kuempera! Parádní gól McGinna, který se zařadí do sestřihů minimálně tohoto týdne. Asistence: Brett Leason, Tristan Luneau.
    18:59 Nic DOWD - 2:4
     
    18:59
    Washington právě vstřelil branku!
    Gibson znovu kapituluje! Střela od modré čáry byla podle všeho hned dvakrát protečována a brankář Anaheimu neměl šanci zareagovat. Autorem branky je NIC DOWD. Asistence: Rasmus Sandin, Nicolas Aube-Kubel.
    18:39 Tom WILSON - 2:3
     
    18:39
    Washington právě vstřelil branku!
    Prudkou střelu Ovečkina z jeho královské pozice sice zblokoval Gudas, ale puk se odrazil před brankoviště, kde operoval TOM WILSON. A pro něho už nebylo problémem doklepnout puk za bezmocného Gibsona. Asistence: Alexandr Ovečkin, John Carlson.
    15:54 Tom WILSON - 2:2
     
    15:54
    Washington právě vstřelil branku!
    TOM WILSON, který se vrátil do hry z trestné lavice, se dostal po chybě domácích za obranu a svůj nájezd na Gibsona úspěšně zakončil kličkou do bekhendu a střelou mezi betony! Bez asistence.
    07:51 Brett LEASON - 2:1
     
    07:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    BRETT LEASON posílá Anaheim do vedení! Úspěšně dorazil před brankou předchozí střelu Lea Carlssona, který předvedl výtečný průnik až před branku ze středního pásma. Asistence: Leo Carlsson.
    01:49 Tristan LUNEAU - 1:1
     
    01:49
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Po pouhých 22 sekundách se o vyrovnání postaral TRISTAN LUNEAU, který se dostal ke střele z mezikruží. Tuto střelu ještě zblokoval Jensen, ale následná dorážka už zamířila do zčásti odkryté branky u pravé tyče. Bez asistence.
    01:27 Anthony MANTHA - 0:1
     
    01:27
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté rychle otevírají skóre zápasu. ANTHONY MANTHA měl položeného brankáře Gibsona, dokázal ho kolem brankoviště objet a z bekhendu zakončil kolem pravé tyče až k levé tyči, od které se puk odrazil do branky. Bez asistence.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 2. Luneau, 8. Leason (Carlsson), 52. McGinn (Leason, Luneau), 60. Vatrano (Killorn) – 2. Mantha, 16. Wilson, 19. Wilson (Ovečkin, Carlson), 19. Dowd (Sandin, Aube-Kubel), 55. Wilson (Ovečkin, Carlson)


    Anaheim Ducks: Gibson (Dostál) – Fowler (A), Luneau, LaCombe, Gudas, Mintjukov, Ljubuškin – Killorn, Carlsson, Terry – Vatrano, McTavish, R. Strome – Max Jones, Henrique (A), Silfverberg (A) – Carrick, Leason, McGinn.
    Tréner: Greg Cronin

    Washington Capitals: Kuemper (C. Lindgren) – Fehérváry, Carlson (A), Sandin, T. van Riemsdyk, Jensen, Edmundson – Ovečkin (C), Kuzněcov, Wilson (A) – McMichael, D. Strome, Mantha – Milano, Lapierre, Protas – Malenstyn, Dowd, Aube-Kubel.
    Tréner: Spencer Carbery

    Rozhodca: Pochmara, Chmielewski – Baker, Mahon

    Diváci: 14336