Chodov – Black Angels 5:6 (po pr.) | Karlovy Vary – Vítkovice 6:9 (kon.) | Královské Vinohrady – Mladá Boleslav 6:14 (kon.)
Bohemians – Liberec 14:3 (kon.)
koniec
FbŠ Bohemians
14:3 (5:1, 3:1, 6:1)
FBC Liberec
cz Nedeľa 26.11.2023, 18:00 • UNYP ARENA • Livesport Superliga (CZ) • 13. kolo
Predzápasové kurzy
     
    58:45
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Další branka v síti Vojtěcha Dufka! Jaroslav Petrák nejdříve zakončil do skvěle postaveného Vojtěcha Dufka, ale JAKUB BURŠÍK dokázal udělat otočku a míček dostat pohodlně do branky! Asistence: Jaroslav Petrák.
     
    56:40
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka si bere zpět desetibrankové vedení! Samuel Virga skvěle posunul ve velkém brankovišti míček na TOMÁŠE TRNKU, který pohodlně dopravil míček do branky Vojtěcha Dufka. Asistence: Samuel Virga.
     
    52:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec i v této třetině vstřelí jednu branku! Jakub Kopecký se dostal až před Mücka, kterého domácí obrana dokázala omezit ve střele a tak do branky doťukl míček z druhé vlny JAKUB FAKSA! Asistence: Jakub Kopecký.
     
    50:44
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Dvanáctá branka Bohemky! JAN MALIČ se s ničím nepáral a z poloviny hřiště dokázal dostat míček ke vzdálenější levé tyči branky! Asistence: Patrik Šebek.
     
    46:26
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají další branku! Samuel Virga vyslal dopředu rychlého ŠIMONA HRONKA, který dokázal dlouho odolávat obraně Liberce a z ničeho nic zakončil do pravého horního rohu! Asistence: Samuel Virga.
     
    45:00
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Teď už to domácím vyšlo! Jaroslav Petrák skvěle posunul míček pod sebe, kde si naběhl úplně volný JAKUB BURŠÍK a zamířil přesně ke vzdálenější tyči Dufkovy branky! Asistence: Jaroslav Petrák.
     
    43:05
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Devátý gól v síti Liberce! Jan Řehoř skvěle našel nabíhajícího KARLA PETRÁKA a ten bez problému dokázal míček dostat do branky Vojtěcha Dufka! Asistence: Jan Řehoř.
     
    36:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec přidává druhý gól v utkání! Filip Smutný šikovně poslal míček na svého kolegu po levé ruce, což byl JAKUB KÁRNÍK a ten dokázal tak podruhé v zápase Daniela Mücka! Asistence: Filip Smutný.
     
    26:42
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Další gól Bohemky, která jde pohodlně dnes za vítězstvím! Matúš Gajdoš nahrál přesně na hůl JAROSLAVA PETRÁKA a ten zamířil přesně do vzdálenějšího horního rohu branky Petra Chlada! Asistence: Matúš Gajdoš.
     
    23:59
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Další branka Bohemians na kontě! Jan Řehoř přihrál na volného KARLA PETRÁKA, který dokázal svou střelou zamířit přesně do levého horního rohu branky! Asistence: Jan Řehoř.
     
    21:18
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka dává šestý gól v zápase! Tomáš Kvasnica skvěle našel nabíhajícího ONDŘEJE KAWULOKA, který v plné rychlosti dokázal zamířit míček k levé tyči Chladovy branky! Asistence: Tomáš Kvasnica.
     
    9:40
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Pátá branka Klokanů! Matyáš Krebner se vykombinoval až do středu hřiště, krosem přihrál na ONDŘEJE KAWULOKA, který rychlou střelou dokázal dostat míček do odkryté klece Petra Chlada! Asistence: Matyáš Krebner.
     
    8:17
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Čtvrtá branka Bohemky! Patrik Šebek dostal míček na střed hřiště, kam si skvěle naběhl MATÚŠ GAJDOŠ a zakončil přesně svou střelu ke vzdálenější tyči, kde Petr Chlad neměl šanci na zákrok! Asistence: Patrik Šebek.
     
    7:55
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají třetí branku! Karel Petrák rozehrál z útočného rohu přesně přes kros na ONDŘEJE KAWULOKA, který dokázal dostat míček do odkryté branky Liberce! Asistence: Karel Petrák.
     
    7:35
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka jde poprvé v zápase do vedení! Jaroslav Petrák skvěle sklepl míček na volného PATRIKA ŠEBKA, který z levé strany bez problému překonává Petra Chlada v brance Liberce. Asistence: Jaroslav Petrák.
     
    4:45
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka srovnává na 1:1! Ondřej Kawulok našel volného VOJTĚCHA BÍLKA,k terý střelou ke vzdálenější tyči srovnává tento zápas! Asistence: Ondřej Kawulok.
     
    2:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec jde do vedení! PROKOP FERDAN se skvěle dostal k odraženému balónku a dokázal svůj tým dostat do vedení v zápase! Asistence: Jakub Faksa.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 5. Bílek (Kawulok), 8. P. Šebek (J. Petrák), 8. Kawulok (K. Petrák), 9. Gajdoš (P. Šebek), 10. Kawulok (Krebner), 22. Kawulok (Kvasnica), 24. K. Petrák (Řehoř), 27. J. Petrák (Gajdoš), 44. K. Petrák (Řehoř), 45. Buršík (J. Petrák), 47. Hronek (Virga), 51. Malič (P. Šebek), 57. T. Trnka (Virga), 59. Buršík (J. Petrák) – 3. Ferdan (Faksa), 37. Kárník (Smutný), 53. Faksa (Kopecký)


    Využitie: 1:0. Zásahy brankárov: 14:12.
    FbŠ Bohemians: Hyršl (Mück) – Zezulka (C), Kawulok, Malič – Dobisík, P. Šebek, Krebner, K. Petrák, Řehoř, Bílek, Buršík, Grézl, Hronek, Gajdoš, T. Trnka, Virga, J. Petrák, Kvasnica, Batkovič.
    Tréner: Michal Jedlička

    FBC Liberec: V. Dufek (Chlad) – Bitman, Kárník, T. Čermák, Fišera, Valeš, Šoltys, Dolejš – Kopecký, Mádlo, Rozkovec, Korych, Smutný, Ferdan, Macháč, Wiener (C), Faksa, F. Kučera.
    Tréner: Petr Kološ

    Rozhodca: Lukáš Čížek a Lukáš Laštovička

    Diváci: 134