Chodov – Black Angels 5:6 (po pr.) | Karlovy Vary – Vítkovice 6:9 (kon.) | Královské Vinohrady – Mladá Boleslav 6:14 (kon.)
Bohemians – Liberec 14:3 (kon.)
koniec
FB Hurrican Karlovy Vary
6:9 (1:5, 0:2, 5:2)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Nedeľa 26.11.2023, 17:00 • HMS Karlovy Vary • Livesport Superliga (CZ) • 13. kolo
Predzápasové kurzy
     
    59:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Krásná kombinace domácích, kteří svůj volný úder rozehráli tak precizně, že byl na konci celé akce osamocený TOMÁŠ ROSA, který snadno zametal za bezmocného Jasioka – 6:9! Asistence: Daniel Péc.
     
    55:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Zmatek v brankovišti museli po odehrání přezkoumat rozhodčí u videa. Gól je nakonec uznán a za střelce je prohlášen MARTIN GATTNAR – 5:9! Asistence: Matyáš Šindler.
     
    51:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    MICHAL PAŽÁK zřejmě bere domácím naděje na pořádné drama. V útočné akci zůstal nikým nehlídaný před Draslarem a po přihrávce Metejčíka neměl s přesným zakončením sebemenší problém – 5:8! Asistence: Marek Matejčík.
     
    51:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    V přesilové hře to sice již nebylo, nic to ale nemění na tom, že se Vary dostávají na rozdíl pouhých dvou branek. Důraz v brankovišti uplatnil při své dorážce MATĚJ ŠVARC – 5:7! Asistence: Lukáš Macháček.
     
    48:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Dámy a pánové, pomalu se nám přeci jen začíná zadělávat na drama. Velmi aktivní lajna kolem MICHALA KLÁPY nyní snižuje na rozdíl tří branek zásluhou samotného kapitána domácích – 4:7! Asistence: Matěj Korbel.
     
    45:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    No podívejme, Varům se zvýšená aktivita vyplácí, Hozman nahodil směrem na Jasioka, kde situaci dobíhal DANIEL PÉC, který doklepl míček mezi tyč a nohu gólmana – 3:7! Asistence: Marek Hozman.
     
    43:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Západočechům se tlak z úvodu posledního dějství vyplatil, z poměrně snadné pozice se po dobré práci spoluhráčů prosazuje VOJTĚCH KÚN, který si to za dnešní výkon určitě zasloužil – 2:7! Asistence: Adam Zahraj.
     
    32:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Draslar sice drží svůj tým, spoluhráči mu to ale moc neulehčují, v poměrně snadné pozici tentokrát skóroval ROSTISLAV GATTNAR – 1:7! Asistence: Matyáš Šindler.
     
    29:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Třetí přesilovka, třetí využití a ADAM ZUBEK kompletuje hattrick. Dostal nabito vedle Draslarovy brány odkud se nemýlil – 1:6! Asistence: Marek Matejčík.
     
    18:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Totožnou situaci zopakovali hosté po minutě hry. Z protiútoku se nyní svou přesnou střelou vedle ruky prosazuje ADAM ZUBEK – 1:5! Asistence: Jakub Hubálek.
     
    17:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nedáš, dostaneš. Toto pravidlo nepřestává platit ani dnes. Z rychlého protiútoku se střelou švihem prosazuje ONDŘEJ JANKOVSKÝ – 1:4! Asistence: Rostislav Gattnar.
     
    15:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A máme zde i první domácí radost. DANIEL PÉC nabral rychlost, proběhl podél mantinelu a dostal se až před Jasioka, kterého si dokázal položit a přesnému zakončení tak už nic nebránilo – 1:3! Asistence: Marek Hozman.
     
    10:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hrozivá rozehrávka domácích! ADAM ZUBEK vypíchl míček a mířil sám na Draslara. Ten byl proti jeho zakončení bezmocný – 0:3!
     
    09:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice odskakují o dvě branky, Martin Gattnar se ocitl sám za bránou, odkud předložil na volného LUKÁŠE HÁJKA, který se nemýlil – 0:2. Asistence: Martin Gattnar.
     
    02:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle byla velmi rychle využitá přesilovka. JAKUB HUBÁLEK se k míčku dostal v levé části hřiště, napřáhl a svou ranou vymetl všechny pavučiny v růžku Draslarovy brány – 0:1! Asistence: Marek Matejčík.

    Jan Koudelka

    Góly a asistencie: 16. Péc (Hozman), 44. Kún (Zahraj), 46. Péc (Hozman), 49. M. Klápa (Korbel), 52. Švarc (L. Macháček), 60. Rosa (Péc) – 3. Hubálek (Matejčík), 10. L. Hájek (M. Gattnar), 11. Zubek, 18. Jankovský (R. Gattnar), 19. Zubek (Hubálek), 30. Zubek (Matejčík), 33. R. Gattnar (Šindler), 52. Pažák (Matejčík), 56. M. Gattnar (Šindler)


    Využitie: 3:0. Zásahy brankárov: 28:22.
    FB Hurrican Karlovy Vary: Draslar (Váradi) – Šmajda, Pícha, Korbel, Lejba, T. Smolka – Švarc, Rosa, Svatek, L. Macháček, Hozman, Péc, Staněk, Zahraj, Hrbáček, M. Klápa (C), Kún.
    Tréner: Závora

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Jasiok (Souček) – Hubálek, Šebesta (C), Hatala, Kaleta, Pažák – Jankovský, Sidunov, Zubek, Matejčík, Šindler, R. Gattnar, Palčinský, Fukala, M. Gattnar, L. Hájek, A. Šmíd, Galia.
    Tréner: Folta

    Rozhodca: Dolanský, Sýkora

    Diváci: 206