Košice – Spišská N. Ves 5:1 (kon.) | Humenné – Lipt. Mikuláš 5:4 (kon.) | Nové Zámky – Michalovce 0:5 (kon.)
Poprad – HC Slovan 5:2 (kon.) | Zvolen – B. Bystrica 2:3 (po pr.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
0:5 (0:3, 0:1, 0:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Piatok 24.11.2023, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 20. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    41:06
    Dukla Michalovce dala gól!
    Nedáš – dostaneš. Krásna strela MITCHELLA HEARDA, ktorý namieril k vzdialenejšej žŕdke, posiela Michalovce už do päťgólového vedenia.
    Asistencie: Marek Valach, Radovan Puliš
     
    25:12
    Dukla Michalovce dala gól!
    Roy už poniekoľkýkrát dnes zle rozohral a Michalovce z toho vyťažili ďalší presný zásah. Za bránou prihral Puliš Heardovi, ten načasoval svoju prihrávku z bránkovej čiary na SENU ACOLATSEHO, ktorý bol na kruhu úplne sám a príklepom vymietol pravý horný roh brány. Veľmi zlý zápas pre Novozámčanov.
    Asistencie: Mitchell Heard, Radovan Puliš
     
    15:07
    Dukla Michalovce dala gól!
    Krásna presilovková akcia Michaloviec na jeden dotyk, Modák prihral od modrej na pravú stranu Daugavinšovi, ten puk posunul medzi kruhy voľnému MATHEWOVI SANTOSOVI, ktorý trafil z prvej po ľade k pravej žŕdke. 3:0 pre Michalovce.
    Asistencie: Kaspars Daugavinš, Martin Bodák
     
    08:50
    Dukla Michalovce dala gól!
    Ďalšie nahodenie od modrej končí v bránke! Autorom gólu je RADOVAN PULIŠ, ktorý tečoval Stripaiovo nahodenie od modrej čiary. Puk prešiel ponad Kantorovu lapačku.
    Asistencie: Adam Stripai, Mitchell Heard
     
    06:31
    Dukla Michalovce dala gól!
    Michalovce otvárajú skóre, keď sa Novozámčanom nepodarilo vyhodiť puk z obranného pásma popri mantineli, na modrej čiare ho zachytil Michalčin, nahodil na bránu, pred ktorou ho šikovne tečoval MICHAL KABÁČ.
    Asistencia: Christián Michalčin

    Daniela Mesíková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 7. Kabáč (Michalčin), 9. Puliš (Stripai, Heard), 16. Santos (Daugavinš, Bodák), 26. Acolatse (Heard, Puliš), 42. Heard (Valach, Puliš)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kantor (Mičík) – Lee, Laurenčík, Ligas, Mamčics, Roman, Kozák – Loggins, Roy, Stupka – Mikúš, Johnson, Michnáč – Števuliak, Prokeš, Fafrák – Škvarek, Ondrušek, Ružek
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Škorvánek (Glosár) – Pišoja, Acolatse, Bindulis, Michalčin, Bodák, Cibák, Stripai – Daugavinš, Pearson, Santos – Puliš, Heard, Valach – Paločko, Suja, Bjalončík – Vašaš, Solenský, Kabáč

    Rozhodca: Výleta, Fridrich – Vyšný, Jedlička