Boston – Detroit 2:5 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 1:3 (kon.) | Chicago – Toronto 4:3 (po pr.)
St. Louis – Nashville 3:8 (kon.) | NJ Devils – Columbus 1:2 (kon.) | Washington – Edmonton 0:5 (kon.)
Anaheim – LA Kings 2:5 (kon.) | San Jose – Montreal 2:3 (1:2 po s.n.)
koniec po predl.
Chicago Blackhawks
4:3 (1:1, 1:2, 1:0 - 1:0)
Toronto Maple Leafs
cz Piatok 24.11.2023, 20:00 • United Center, Chicago • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:30 Kevin KORCHINSKI - 4:3
     
    64:30
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté tlak soupeře neustáli a kapitulují! Ale gól Chicaga byl neskutečně šťastný a zároveň neskutečně smolný pro Toronto. Bedardová střela z mezikruží zaletěla na zadní mantinel, odrazila se do vzduchu a dopadla na branku Toronta. Od síťky na brance se puk odrazil vedle brankoviště, kam si sjel KEVIN KORCHINSKI a protlačil ho do branky. Asistence: Connor Bedard, Philipp Kurashev.
    40:15 Jason DICKINSON - 3:3
     
    40:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    JASON DICKINSON zkompletoval hattrick a na led letí čepice! Matthewsovi mezi kruhy ujel puk, k němuž se dostal jako první právě Dickinson a okamžitou střelou vyrovnává na 3:3! Bez asistence.
    32:27 Jason DICKINSON - 2:3
     
    32:27
    Chicago právě vstřelilo branku!
    JASON DICKINSON si najel před branku Toronta, dostal se k němu puk od zadního mantinelu a podruhé v utkání se trefuje za záda Samsonova! Bez asistence.
    23:31 Ryan REAVES - 1:3
     
    23:31
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté začínají pevně přebírat kontrolu nad utkáním. RYAN REAVES byl mezi kruhy mezi několika hráči Chicaga, přesto přihrávku z pravého kruhu trefil svou hokejkou a usměrnil puk za záda Soderbloma. Asistence: Jake McCabe, David Kämpf.
    21:17 Calle JÄRNKROK - 1:2
     
    21:17
    Toronto právě vstřelilo branku!
    CALLE JARNKROK zaujal postavení na pravé straně brankoviště (z pohledu útočícího týmu), položil čepel hole na led a dostal přesný křižný pas od Brodieho přímo na hokejku. Puk protečoval do odkryté klece. Asistence: TJ Brodie, Max Domi.
    08:03 Jason DICKINSON - 1:1
     
    08:03
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí vyrovnávají na 1:1! JASON DICKINSON se dostal k puku na útočné modré čáře, přebruslil do levého kruhu a vystřelil na bližší tyč kolem ramene brankáře Samsonova. Asistence: Joey Anderson.
    07:14 Nicholas ROBERTSON - 0:1
     
    07:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu! Max Domi projel do útoku po levém křídle a poblíž branky přenesl hru na pravou stranu, odkud z první zakončoval NICHOLAS ROBERTSON! Soderblom se nestihl přesunout brankovištěm. Asistence: Max Domi, Mark Giordano.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 9. Dickinson (Joe. Anderson), 33. Dickinson, 41. Dickinson, 65. Korchinski (Bedard, Kurashev) – 8. N. Robertson (Domi, Giordano), 22. Järnkrok (Brodie, Domi), 24. Reaves (McCabe, Kämpf)


    Chicago Blackhawks: Söderblom (Mrázek) – A. Vlasic, S. Jones (A), Korchinski, Murphy (A), Kaiser, I. Phillips – Reichel, Bedard, Kurashev – T. Johnson, Guttman, T. Raddysh – N. Foligno (A), Dickinson, Joe. Anderson – Katchouk, Donato, Re. Johnson.
    Tréner: Luke Richardson

    Toronto Maple Leafs: Samsonov (Woll) – Rielly (A), Brodie, Giordano, McCabe, Lagesson, Timmins – Knies, Matthews, Marner (A) – Bertuzzi, Tavares (C), W. Nylander – N. Robertson, Domi, Gregor – Kämpf, Reaves, Järnkrok.
    Tréner: Sheldon Keefe

    Rozhodca: Skilliter, Kea – Fournier, Nansen

    Diváci: 20238