Winnipeg – Buffalo 3:2 (kon.) | Anaheim – Florida 1:2 (kon.) | Ottawa – Minnesota 2:1 (1:0 po s.n.)
Philadelphia – Vegas 4:3 (po pr.) | Nashville – Chicago 4:2 (kon.) | Tampa Bay – Edmonton 6:4 (kon.)
koniec
Tampa Bay Lightning
6:4 (1:2, 1:1, 4:1)
Edmonton Oilers
cz Sobota 18.11.2023, 22:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:05 Michail SERGAČJOV - 6:4
     
    59:05
    Tampa právě vstřelila branku!
    MICHAJL SERGAČJOV vypálil od zadního mantinelu na své polovině hřiště a trefil prázdnou klec Edmontonu! Asistence: Nick Paul.
     
    58:10
    Skinner je na střídačce, Edmonton v šesti hráčích v poli!
     
    58:03
    Kučerov se dostal za obranu soupeře a pokusil se bekhendem trefit mezi betony Skinnera, který ještě udržel naději pro svůj tým!
     
    54:53
    To poslední, co Tampa potřebovala, byl faul. Watson se v útočném pásmu provinil sekáním a oslabí své družstvo. Komerční pauza.
     
    53:47
    Kučerov z jednoho metru od brankoviště protečoval puk směrem mezi betony Skinnera, který na poslední chvíli zareagoval a zabránil nejhoršímu pro svůj tým.
     
    51:55
    Oilers vyrazili ze svého pásma zpět do útoku, Brown dostal přihrávku za obranu soupeře, ale Johansson mu vystavil svým tělem stopku!
     
    51:23
    Cody Ceci napálil z levé strany tyč, přičemž se na něj usmívala zčásti odkrytá klec! Tomu se říká velká smůla.
    50:07 Luke GLENDENING - 5:4
     
    50:07
    Tampa právě vstřelila branku!
    Uběhlo pouhých čtyřicet sekund a Tampa otáčí skóre zápasu! LUKE GLENDENING mezi kruhy klepl do puku, který k němu mířil z pravé strany od Koepkeho a Skinner nedokázal zareagovat! Asistence: Calvin de Haan, Darren Raddysh.
    49:27 Steven STAMKOS - 4:4
     
    49:27
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácím tento krátký úsek stačí ke skórování! Pár rychlých přihrávek přes střed a následný křižný pas do levého kruhu, odkud propálil Skinnera STEVEN STAMKOS! Asistence: Nikita Kučerov, Brayden Point.
    48:04 Evan BOUCHARD - 3:4
     
    48:04
    Edmonton právě vstřelil branku!
    EVAN BOUCHARD je za svou dnešní aktivitu odměněn! Po řadě neúspěšných střeleckých pokusů se tentokrát dostal s pukem až před pravý kruh a prostřelil Johanssona! Asistence: Ryan Nugent-Hopkins.
     
    47:31
    Hyman fauluje v útočném pásmu Černáka a Edmonton má po přesilovce. Je potrestán za držení.
     
    47:08
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Brandon Hagel – 2 min., podrážení.
    43:54 Tanner JEANNOT - 3:3
     
    43:54
    Tampa právě vstřelila branku!
    Aktivita se Bleskům vyplácí! Eyssimont vyrazil do protiútoku, najel až do levého kruhu a přihrál do pravé strany rozjetému TANNEROVI JEANNOTOVI, jenž vypálil k pravé tyči a stihl to dřív, než se Skinner přesunul brankovištěm! Je opět vyrovnáno. Asistence: Michael Eyssimont, Michajl Sergačjov.
    35:55 Derek RYAN - 2:3
     
    35:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hodně šťastný gól Edmontonu! Foegele se dostal s pukem na pravou stranu brankoviště a nahodil puk před branku, kde puk tečoval bránící hráč Tampy. Okamžitě se do brankoviště vrhnul DEREK RYAN, který podle všeho zasáhl puk, jenž následně proskákal za záda Johanssona. Brankář Tampy hledal puk marně. Asistence: Warren Foegele, Mattias Ekholm.
    32:56 Nikita KUČEROV - 2:2
     
    32:56
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí ubránili útok soupeře a předvedli bleskový protiútok, při němž NIKITA KUČEROV trefil svou střelu mezi betony Skinnera, který špatně přečetl hru a chtěl se přesunout brankovištěm do strany. Asistence: Michajl Sergačjov, Darren Raddysh.
     
    32:36
    Vyloučeni budou oba hokejisté a bude se tak hrát ve čtyřech. Ceci je potrestán za nedovolený zásah do oblasti hlavy nebo krku, Černák za hrubost. Komerční přestávka.
     
    20:38
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Michael Eyssimont – 2 min., podrážení.
    19:09 Nikita KUČEROV - 1:2
     
    19:09
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nakonec se domácím povedlo využít přesilovou hru! Tampa se vrátila do útočného pásma a NIKITA KUČEROV vyslal prudkou přihrávku z levého kruhu, přičemž pas byl tečován nohou bránícího protihráče a Skinner nedokázal na změnu trajektorie zareagovat. Asistence: Steven Stamkos, Brayden Point.
     
    18:16
    Přesilovku si zahraje opět Tampa. Dvě minuty dostává Nurse za podražení.
     
    15:43
    Sergačjov v útočném pásmu fauloval McDavida a bude pykat na dvě minuty. Komerční brejk.
     
    13:55
    Nugent-Hopkins po levé straně řídil přečíslení svého týmu. Místo přihrávky do pravé strany volil střelu na vzdálenější tyč, ale branku Tampy minul!
     
    13:13
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Cody Ceci – 2 min., hákování.
     
    13:13
    Skinner nyní vleže zachránil svůj tým od inkasování při střele Kučerova z bezprostřední blízkosti. Hra je posléze přerušena a bude se vylučovat na straně Edmontonu.
     
    10:50
    Ovšem než se Johansson stačil po zákroku postavit, málem inkasoval z dorážky Draisaitla. Sergačjov srazil jeho pokus na zadní mantinel.
     
    10:19
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Victor Hedman – 2 min., podrážení.
    08:41 Austin Watson (TBL), Vincent Desharnais (EDM)
     
    08:41
    Ve středním pásmu došlo k šarvátce mezi Watsonem a Desharnaisem. Oba kohouti shodili rukavice, chvíli se přetahovali a skončili na ledě. Oba jdou na trestnou lavici na pět minut.
    08:30 James HAMBLIN - 0:2
     
    08:30
    Edmonton právě vstřelil branku!
    První gól v NHL vsítil z levého kruhu JAMES HAMBLIN, který přesně zacílil na vzdálenější tyč a podstřelil ruku Johanssona. Bez asistence.
    03:39 Derek RYAN - 0:1
     
    03:39
    Edmonton právě vstřelil branku!
    DEREK RYAN dostal přihrávku za obranu Tampy a po příjezdu před branku Tampy poslal puk mezi betony Johanssona do sítě! Gól v oslabení pro Edmonton! Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Cody Ceci.
     
    03:27
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Evan Bouchard – 2 min., hákování.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 20. Kučerov (Stamkos, Point), 33. Kučerov (Sergačov, D. Raddysh), 44. Jeannot (Eyssimont, Sergačov), 50. Stamkos (Kučerov, Point), 51. Glendening (Koepke, D. Raddysh), 60. Sergačov (Paul) – 4. Ryan (Nugent-Hopkins, Ceci), 9. Hamblin, 36. Ryan (Foegele, Ekholm), 49. Bouchard (Nugent-Hopkins)


    Tampa Bay Lightning: J. Johansson (Tomkins) – Hedman (A), Černák, Sergačov, D. Raddysh, de Haan, Perbix – Hagel, Point, Kučerov (A) – Stamkos (C), Paul, Barré-Boulet – Motte, Eyssimont, Jeannot – Watson, Glendening, Koepke.
    Tréner: Jon Cooper

    Edmonton Oilers: S. Skinner (Pickard) – Ekholm, Bouchard, Nurse (A), Ceci, Kulak, Desharnais – Nugent-Hopkins (A), McDavid (C), C. Brown – Kane, Draisaitl, Hyman – Foegele, R. McLeod, Ryan – Erne, Hamblin, Gagner.
    Tréner: Kris Knoblauch

    Rozhodca: Hebert, Beach – MacPherson, Baker

    Diváci: 19092