Poprad – Lipt. Mikuláš 2:1 (po pr.) | Humenné – Nové Zámky 5:4 (kon.) | Košice – HC Slovan 4:1 (kon.)
B. Bystrica – Michalovce 2:5 (kon.) | Trenčín – Zvolen 4:3 (po pr.) | Nitra – Spišská N. Ves 3:2 (kon.)
koniec
HC 19 Humenné
5:4 (1:2, 1:2, 3:0)
HC MIKRON Nové Zámky
Piatok 17.11.2023, 17:00 • Zimný Štadión Humenné • Tipos Extraliga (SR) • 18. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    48:46
    Humenné dáva gól!
    Neuveriteľné sa stáva skutočným! Humenčania zvyšujú stav na 5:4. Využitá presilová hra je tiež veľmi raritná záležitosť v podaní domácich. FILIP VAŠKO krásne tečoval strelu od modrej, bol tam aj Novajovský pred bránou, ktorý nedokázal zabrániť strelcovi gólu tečovať puk. Stav je 5:4.
    Asistencie: Diakov.
     
    45:33
    Humenné dáva gól!
    Humenné vyrovnáva! To sú obrovské veci na štadióne v Humennom! Lapšanský prihrával pred bránu, kde sa nachádzal osamotený JAKUB MELIŠKO. Vypálil smerom na bránu, a hoc aj netrafil puk tak, ako si predstavoval, tak vidíme vyrovnané skóre! Stav je 4:4.
    Asistencie: Lapšanský, Pereskokov.
     
    45:02
    Humenné dáva gól!
    Humenčania znižujú na rozdiel jedného gólu! JAKUB LINET strieľa svoj druhý presný zásah v dnešnom zápase. Skvelá práca Vaška za bránkou, následná Šoltésova prihrávka a zakončenie strelca gólu. Kantor nevidel ten puk, ktorý mieril rovno do jeho svätyne. Stav je 3:4.
    Asistencie: Šoltés.
     
    37:00
    Humenné dáva gól!
    Humenné znižuje na 2:4. JAKUB LINET sa strelecky presadil, keď sa mu dostalo prihrávky na ľavé krídlo a vypálil na bránu Kantora, ktorý sa nestihol presunúť k ľavej žrdi. Stav je 2:4.
    Asistencie: Handlovský, Meliško.
     
    32:11
    HC Nové Zámky dali gól!
    Novozámčania dávajú už štvrtý gól. Hostia rozpohybovali obranu domácich. TROY LOGGINS si pekne nakorčuľoval do predbránkového priestoru, dostalo sa mu prihrávky a prekonal Galimova, ktorý si trochu nešťastne puk betónom dorazil sám za chrbát, každopádne, šťastie praje pripraveným. Stav je 1:4.
    Asistencie: Novajovský, Roy.
     
    25:40
    HC Nové Zámky dali gól!
    Výborná kombinácia Novozámčanov priniesla aj pozitívny výsledok! Druhá využitá presilovka hostí. Števuliak z ľavej tyči vyslal prihrávku na TROYA LOGGINSA, ktorý sa nachádzal pri pravej žrdi, a tak to mal jednoduché trafiť do odkrytej časti siete. Stav je 1:3.
    Asistencie: Števuliak, Roy.
     
    19:59
    HC Nové Zámky dali gól!
    V poslednej sekunde prvej tretiny získavajú Novozámčania gólovú prevahu a využívajú aj presilovku! Sergienko nešťastne tečoval strelu od MIKEA LEEHO, puk prešiel až za chrbát Galimova. Stav je 1:2.
    Asistencie: Roy, Loggins.
     
    17:24
    HC Nové Zámky dali gól!
    Novozámčania vyrovnávajú skóre dnešného zápasu! Strela, ktorú vyslal VÁCLAV STUPKA, prešla cez všetky prekážky a dokázala prejsť aj za bránkovú čiaru Galimova. Stav je vyrovnaný – 1:1.
     
    11:12
    Humenné dáva gól!
    Po vhadzovaní prišlo okamžité zakončenie a domáci sa ujímajú vedenia! Ako blesk z jasného neba prišiel tento gól. LUKÁŠ HANDLOVSKÝ vypálil okamžite po vhadzovaní, Kantor nestihol zasiahnuť proti jeho nebezpečnému projektilu. Stav je 1:0.
    Asistencie: Linet.

    Adam Kovaľ

    Góly a asistencie: 12. Handlovský (Linet), 37. Linet (Handlovský, Meliško), 46. Linet (Šoltés), 46. Meliško (Lapšanský, Pereskokov), 49. Vaško (Diakov) – 18. Stupka, 20. Lee (Roy, Loggins), 26. Loggins (Števuliak, Roy), 33. Loggins (Novajovský, Roy)


    HC 19 Humenné: Galimov (Kozel) – Glazkov, Novický, Šoltés, Kuru, Vaško – Meliško, Sergienko, Lapšanský, Lucenius, Pereskokov – Novota, Diakov, Handlovský, Linet, Kriška – Novák, Michalík, Krajňák, Horvát
    Tréner: Martin Štrba

    HC MIKRON Nové Zámky: Kantor (Ovečka) – Laurenčík, Lee, Mikúš, Roy, Loggins – Mamčics, Novajovský, Farley, Johnson, Stupka – Kozák, Hatala, Fafrák, Ondrušek, Števuliak – Barto, Kováč
    Tréner: Erik Čaládi

    Rozhodca: Korba, Krajčík – Jurčiak, Gegáň – Kontšek (VBR)