Modré Krídla – Pov. Bystrica 2:5 (kon.) | Pikes – Rimavská Sobota 5:4 (po pr.) | Skalica – Topoľčany 2:3 (po pr.)
Vlci Žilina – Trnava 6:4 (kon.) | Žiar nad Hronom – Trebišov 4:2 (kon.) | Dubnica – Prešov 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
TSS GROUP Dubnica
4:3 (1:2, 2:0, 0:1 - 1:0)
HC Prešov
Streda 15.11.2023, 18:00 • Zimný štadión Dubnica • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 16. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Dubničania si napokon nedali prerušiť peknú sériu šiestich víťazných duelov a natiahli ju na sedem. Šarišania odchádzali na reprezentačnú prestávku s prehrou z Považskej Bystrice a v rovnakom duchu sa niesol aj návrat. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (20:38:28)
     
    Koniec zápasu.
     
    62:37
    Dubnica dáva gól! Do voľného priestoru dostal nahrávku nepokrytý OLIVER ĎURIŠ a jeho strelu bez prípravy zastavila sieť prešovskej bránky. Asistencie: Michal Kluka a Martin Hřebíček.
     
    62:28
    Vylúčenie v tíme HC Prešov:
    K. Jendroľ – 2 min., podrazenie.
     
    61:39
    Prešovu patrili tieto sekundy. Jakub Nemec sa pokúšal uspieť individuálne, a po ňom dobre dvakrát kombinoval Chalupa so Sojkom. Trenčan podržal Dubnicu.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Predĺženie sa začne o 20:24.
     
    Veľmi utrápený hokej z oboch strán. Prešov sa však pozbieral po druhej prestávke a aspoň vyrovnal. Uvidíme, či nasledujúcich päť minút postačí na meno víťaza, alebo si stredajší večer predĺžime sériami samostatných nájazdov.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:23
    Považania získali puk v útočnom pásme. Rozhodnutie na hokejke si možno niesol skúsený útočník Ondrej Mikula, ale dokázal zakončiť len do stredu, kde bol Sabol.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    56:38
    Prešov hrá s piatimi hráčmi.
     
    55:49
    Opäť sa zrodila presilovková spolupráca Hřebíčka a Mareka Hovorku, ktorý to poriadne napálil na bránku východniarov. Sabol sa nedal prekonať.
     
    54:38
    Vylúčenie v tíme HC Prešov:
    Toma – 2 min., vrazenie na mantinel.
     
    53:52
    Richard Sabol máločo videl a iba inštinktívne natiahol ľavý betón! Na ňom skončil nepríjemný dubnický pokus! Jozefovi Švecovi potom ešte zabrnkal na nervy Nemec!
     
    Reklamná prestávka.
     
    52:27
    Michal Kluka vypálil lišiacku strelu, ktorá sa odrazila od zadného mantinelu. Sabol pri prvej možnosti okamžite puk zakryl.
     
    51:12
    Tábi prežil Ťavodov atak na zadnom mantineli. Na druhej strane to však nebolo nič nedovolené zo strany rázneho prešovského obrancu.
     
    50:00
    Pri Váhu hráme nerozhodne 3:3. Avšak nemôžeme chváliť tento duel. Je v ňom veľa nedostatkov a ani tempo nie je vražedné.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Ivan Harčár


    Hľadáme spravodajcu pre tím TSS GROUP Dubnica. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Prešov. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 15. Tybor (Hřebíček, Hovorka), 24. Tybor (t.s.), 39. Kluka (Hovorka), 63. O. Ďuriš (Kluka, Hřebíček) – 9. Sojka (Zyrjanov), 17. Chalupa (T. Klíma), 48. Poliaček (Pavúk, Leščenko)


    TSS GROUP Dubnica: Trenčan – Hřebíček, E. Švec, D. Trška, Kapičák, D. Janík, Chatrnúch, Hruška, M. Hrenák – Mikula, Hovorka, Tábi – Tybor, O. Ďuriš, Kluka – J. Uram, J. Švec, Géci – M. Pobežal, J. Haščák, Korbel.
    Tréner: Dušan Gregor.

    HC Prešov: Sabol – Semaňák, Putala, J. Nemec, Pavúk, Ťavoda, Pulščák, Bystroň – Leščenko, D. Kohút, Poliaček – Chalupa, Toma, T. Klíma – Zyrjanov, Ščurko, Sojka – K. Jendroľ, Hrabčák, Milý – Frič.
    Tréner: Tibor Tartaľ.

    Rozhodca: Valach, Bachúrik – Hanko, Rehák.