Boston – NY Islanders 5:2 (kon.) | Detroit – Montreal 2:3 (po pr.) | NY Rangers – Minnesota 4:1 (kon.)
Ottawa – Vancouver 2:5 (kon.) | Tampa Bay – Chicago 3:5 (kon.) | Columbus – Dallas 2:5 (kon.)
St. Louis – Arizona 2:1 (kon.) | Winnipeg – Nashville 6:3 (kon.) | Colorado – Seattle 3:4 (kon.)
LA Kings – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | San Jose – Edmonton 3:2 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Edmonton Oilers
cz Piatok 10.11.2023, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:34 Ryan NUGENT-HOPKINS - 3:2
     
    57:34
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Dělovku Boucharda od modré čáry vyrazil Blackwood jen vedle sebe, kam ale už mířil RYAN NUGENT-HOPKINS, jenž doráží puk za záda domácího brankáře! Asistence: Evan Bouchard, Mattias Ekholm.
    41:53 Filip ZADINA - 3:1
     
    41:53
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, Sturm zavezl puk do útoku po pravém křídle a křižným pasem vyzval ke střele FILIPA ZADINU, jenž prostřelil přesouvajícího se brankáře Skinnera. Asistence: Nico Sturm, Ryan Carpenter.
    29:05 Tomáš HERTL - 2:1
     
    29:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jenže záhy se Sharks opět nacpali do útočného pásma a přichází šťastný odraz, kterého využívá TOMÁŠ HERTL! Ochoťuk od modré čáry trefil svého spoluhráče Zetterlunda, od něhož se puk odrazil k pravému kruhu, kam už si sjel právě Hertl, na něhož se smála odkrytá klec. Asistence: Fabian Zetterlund, Nikita Ochoťuk.
    21:56 Darnell NURSE - 1:1
     
    21:56
    Edmonton právě vstřelil branku!
    DARNELL NURSE se zmocnil puku ve vlastním pásmu a předvedl výborný protiútok, na jehož konci místo přihrávky na najíždějícího Hollowaye zvolil z pravého kruhu střelu na vzdálenější tyč a vyrovnává na 1:1! Asistence: Leton Draisaitl, Warren Foegele.
    18:35 Fabian ZETTERLUND - 1:0
     
    18:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Střelecká převaha ovšem není všechno! San Jose se ujímá vedení, Hertl našel zpoza branky svou přihrávkou mezi kruhy FABIANA ZETTERLUNDA, který byl nepokryt obranou Oilers a bylo pro něho už snadnou záležitostí, jak prostřelit Skinnera. Asistence: Tomáš Hertl, William Eklund.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 19. Zetterlund (Hertl, Eklund), 30. Hertl (Zetterlund, Ochoťuk), 42. Zadina (Sturm, Carpenter) – 22. Nurse (Draisaitl, Foegele), 58. Nugent-Hopkins (Bouchard, Ekholm)


    San Jose Sharks: Blackwood (Kähkönen) – Addison, Ferraro (A), M. Vlasic, Burroughs, Rutta, Ochoťuk – Eklund, Hertl (A), Zetterlund – Duclair, Granlund, Labanc – Hoffman, Sturm, Zadina – G. Smith, Carpenter, Kunin.
    Tréner: David Quinn

    Edmonton Oilers: S. Skinner (Pickard) – Nurse (A), Ceci, Ekholm, Bouchard, Kulak, Desharnais – R. McLeod, McDavid (C), Hyman – Holloway, Draisaitl, Foegele – Kane, Nugent-Hopkins (A), Gagner – Lavoie, Hamblin, Ryan.
    Tréner: Jay Woodcroft

    Rozhodca: Chmielewski, MacPhee – Apperson, Brisebois

    Diváci: 12206