Tottenham – Chelsea 1:4 (kon.)
koniec
Tottenham Hotspur
1:4 (1:1)
Chelsea FC
Pondelok 06.11.2023, 21:00 • Tottenham Hotspur Stadium • Anglická Premier League • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Pre nestranného diváka to bol fantastický zápas. Pre domácich už nie, pretože aj keď v deviatich bojovali, tak nakoniec vysoko prehrali a zaznamenali prvú prehru v sezóne. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer alebo dobrú noc. (23:10:20)
     
    90+9
    Koniec zápasu.
     
    90+9
    Nicolas Jackson mohol pridať aj štvrtý gól, lenže po prihrávke Mudryka mieril osamotený na osi šestnástky vysoko nad.
     
    90+7
    Chelsea dala gól!
    Nesmierne krutý výsledok pre Tottenham, ale NICOLAS JACKSON dokonal hetrik. Znova bola defenzíva Spurs otvorená a africký útočník si vychutnal Vicaria.
     
    90+6
    Moisés Caicedo fauloval na vlastnej polovici ihriska, k lopte sa postaví Porro a znova ju pošle do šestnástky. Chelsea sa s menšími problémami ubránila.
     
    90+5
    Žltá karta pre tím Chelsea FC (Lesley Ugochukwu).
     
    90+4
    Chelsea dala gól!
    Spurs mali šancu vyrovnať, ale v deviatich prvýkrát v tejto sezóne prehrajú. Conor Gallagher si sám hodil loptu za vysoko postavenú defenzívu, prihral do šestnástky a NICOLAS JACKSON strieľa druhý raz totožný gól. Zblízka nedal šancu Vicariovi.
     
    90+4
    Son Heung-min mohol byť hrdinom, pretože v strede poľa získal loptu Yves Bissouma a posunul ju medzi obrancov, ale Robert Sánchez predviedol skvelý zákrok.
     
    90+3
    Tottenham si chcel pripraviť záverečný tlak, skúšal center zľava, ale ten zablokoval dobre postavený Gusto.
     
    90+2
    Guglielmo Vicario je nakoniec v poriadku a bude pokračovať, ale otázne je, či nedohráva len v adrenalíne. Verme, že je v rámci možností stopercentne fit.
     
    90+1
    Striedanie v tíme Chelsea FC:
    z ihriska odchádza Raheem Sterling, prichádza Lesley Ugochukwu.
     
    90
    Nadstavuje sa 9 minút.
     
    89
    Guglielmo Vicario odkopol loptu mimo šestnástky pred rýchlym Mudrykom, ktorý ho následne nebezpečne zasiahol do kolena a toto vyzerá s talianskym brankárom veľmi zle.
     
    88
    Žltá karta pre tím Chelsea FC (Mychajlo Mudryk).
     
    87
    Malo Gusto poslal sprava prudký center, čakal naň Nicolas Jackson. V poslednej chvíli pred ním do bezpečia odkopol Emerson Royal.
     
    86
    Tottenham získal priamy kop a lopta prepadla na zadnú žrď, kde bol sám Rodrigo Bentancur, ale lopta mu zle odskočila a hlavou ju spred prázdnej brány zakončil tesne vedľa.
     
    85
    Žltá karta pre tím Chelsea FC (Malo Gusto).
     
    82
    Robert Sánchez bol vyššie z bránky, čo chcel využiť strelou z polovice ihriska Pierre-Emile Højbjerg, ale španielskeho gólmana nenachytal.
     
    81
    Desať minút do konca riadneho hracieho času. Tottenham bude bojovať o vyrovnanie aj s deviatimi hráčmi. Chelsea by chcela zasadiť definitívny úder.

    Matej Kubove

    Góly: 6. Kulusevski – 35. Palmer (pen.), 75. Jackson, 90+4. Jackson, 90+7. Jackson

    Karty:   18. Udogie (TOT), 45+10. P. Sarr (TOT) – 45+10. Jackson (CHE), 45+10. Colwill (CHE), 85. Gusto (CHE), 88. Mudryk (CHE), 90+5. Ugochukwu (CHE)   55. Udogie (TOT)   33. Romero (TOT)


    Tottenham Hotspur: Vicario – Porro, Romero, van de Ven (45+1. Emerson Royal), Udogie – Bissouma, P. Sarr (61. Bentancur) – Kulusevski (61. Skipp), Maddison (45+1. Højbjerg), Br. Johnson (34. Dier) – Son Heung-min (C).
    Náhradníci: Forster – Gil, Lo Celso, Richarlison.

    Chelsea FC: R. Sánchez – James (C) (77. Gusto), Disasi, T. Silva, Colwill (46. Cucurella) – Caicedo, Fernández (58. Mudryk) – Palmer, Gallagher, Sterling (90+1. Ugochukwu) – Jackson.
    Náhradníci: Petrović – Badiashile, Washington, Madueke, Maatsen.