Prostějov – Pardubice B 3:6 (kon.)
koniec
LHK Jestřábi Prostějov
3:6 (0:1, 2:3, 1:2)
HC Dynamo Pardubice B
cz Pondelok 06.11.2023, 18:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance Liga (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:31 Jiří FRONK - 3:6
     
    57:31
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějovští přeci jen využívají početní výhodu! Sekundu před koncem se to povedlo JIŘÍMU FRONKOVI, který zužitkoval hezkou přihrávku Marka Račuka. Asistence: Marek Račuk.
    46:17 Daniel HERČÍK - 2:6
     
    46:17
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Dynamo využívá druhou početní výhodu v utkání! DANIEL HERČÍK zužitkoval nahrávku Rohlíka a střílí svojí šestou branku v sezoně! Asistence: Ondřej Rohlík a Michal Pochobradský.
    41:08 Michal POCHOBRADSKÝ - 2:5
     
    41:08
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Pardubičtí navyšují své vedení! Na konci pěkně sehrané akce druhé útočné formace podruhé v zápase stál MICHAL POCHOBRADSKÝ, který dnes potvrzuje svojí střeleckou formu. Asistence: Josef Mikyska a Tomáš Urban.
    38:07 Josef MIKYSKA - 2:4
     
    38:07
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Hosté poprvé v zápase odskakují! Skvělou práci odvedl Michal Pochobradský, který udržel kotouč, našel JOSEFA MIKYSKU, který po rychlé kličce překonává z mezikruží Štipčáka. Asistence: Michal Pochobradský a Tomáš Urban.
    36:02 Daniel RÁKOS - 2:3
     
    36:02
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Dynamo jde opět do vedení! DANIEL RÁKOS se natlačil před Štipčáka a s přispěním Krejčího dostal kotouč do sítě! Asistence: Ondřej Chabada.
    34:55 Zdeněk DOLEŽAL - 2:2
     
    34:55
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov opět srovnává! Po chybě Voženílka adresoval Pitule kotouč na ZDEŇKA DOLEŽALA, který přesnou ranou mezi betony opět vyrovnává. Asistence: Tomáš Pitule.
    28:30 Dominik HRNÍČKO - 1:2
     
    28:30
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Hosté využívají početní výhodu! DOMINIK HRNÍČKO se dostal k zakončení v útočném pásmu a přesnou ranou na zadní tyč vrací svému týmu vedení! Asistence: Daniel Rákos.
    25:27 Jan SLANINA - 1:1
     
    25:27
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! JAN SLANINA neměl, komu adresovat svojí přihrávku, a tak to zkusil sám a perfektní ranou pod horní tyč srovnává stav dnešního klání. Asistence: Tomáš Jiránek a Petr Šidlík.
    09:02 Michal POCHOBRADSKÝ - 0:1
     
    09:02
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Hosté jdou do vedení! Tomáš Urban popotáhl kotouč do útočného pásma, našel MICHALA POCHOBRADSKÉHO, který tvrdou dělovkou posílá svůj tým do vedení! Asistence: Tomáš Urban a Josef Mikyska.

    Adam Černý

    Góly a asistencie: 26. Slanina (Jiránek, Šidlík), 35. Z. Doležal (Pitule), 58. Fronk (Račuk, Hašek) – 10. Pochobradský (Urban, J. Mikyska), 29. Hrníčko (Rákos), 37. Rákos (Chabada), 39. J. Mikyska (Pochobradský, Urban), 42. Pochobradský (J. Mikyska, Urban), 47. Herčík (Rohlík, Pochobradský)


    LHK Jestřábi Prostějov: Štipčák (Halouzka) – Hanousek, Šidlík, Kloz, Drtil, Forman, Krejčí – Fronk, V. Burian (A), Hašek – Illéš, Račuk, J. Veselý – Z. Doležal, Pitule, Ostřížek – Jiránek (A), Venkrbec (C), Slanina – Maruna.
    Tréner: Martin Štrba.

    HC Dynamo Pardubice B: Vomáčka (Honzík) – Zdráhal, Hrádek, Nedbal, Chabada, Tvrdík, Voženílek, Koudelka – Hrníčko, Rákos (A), Herčík – Urban, J. Mikyska, Pochobradský – Kaplan, Rohlík, Lichtag – Rouha, Kaut (C), Žálčík (A).
    Tréner: Jan Starý.

    Rozhodca: Zavřel, Šico – Hanzlík, Mikšík.

    Diváci: 1673