Třinec – Olomouc 5:0 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 2:1 (2:0 po s.n.) | Litvínov – Hradec Králové 0:2 (kon.)
Sparta Praha – Plzeň 5:3 (kon.) | Kladno – Liberec 3:6 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 0:2 (kon.)
Motor ČB – Kometa Brno 5:2 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
5:3 (1:1, 3:2, 1:0)
HC Škoda Plzeň
cz Nedeľa 05.11.2023, 16:00 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga (ČR) • 18. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    MIROSLAV FORMAN využil nepřesné rozehrávky hostů a vstřelil tak gól do prázdné branky. Bez asistence.
     
    34:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    AARON IRVING z první trefil Palátovu branku po přihrávce od Horáka zpoza branky. Sparťané se tak opět navrací do vedení a využili přesilovku. Asistence: Roman Horák a Pavel Kousal.
     
    29:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hostům se podařilo z přesilovky vyrovnat skóre! KRYŠTOF HRABÍK dostal puk po kombinaci se Zámorským a Lvem k levé tyčce Kovářovy branky. Asistence: Petr Zámorksý a Jan Schleiss.
    26:41 Jan PISKÁČEK - 3:2
     
    26:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    JAN PISKÁČEK se ocitl volný na pravém kruhu a po přihrávce Soukupa se trefil těsně nad Kovářovo rameno. Asistence: Marek Soukup.
     
    24:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na hranici brankoviště se k Němečkovi odrazil puk po střele Moravčíka a ten tak mohl zakončit přizvednout pod horní tyčku. Asistence: Michal Moravčík a Vladimír Sobotka.
     
    23:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přihrávku od Kousala dostal MIROSLAV FORMAN do slotu a podařilo se mu Pavláta prostřelit nad jeho rameno. Asistence: Pavel Kousal a Vojtěch Mozík.
     
    17:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Zámorský od modré přihrál JAKUBU LVOVI do jeho oblíbené střelecké pozice a plzeňský útočník se trefil nad Kovářovo levé rameno. Asistence: Petr Zámorský a Tim Söderlund.
     
    10:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Řepík přihrál FILIPU CHLAPÍKOVI na pravý kruh a ten zpoza plzeňského obránce trefil k bližší tyčce. Asistence: Michal Řepík.

    Lucie Citterbartová

    Góly a asistencie: 11. Chlapík (Řepík), 24. Forman (P. Kousal, Mozík), 25. Němeček (Moravčík, Sobotka), 35. Irving (Horák, P. Kousal), 59. Forman – 18. Lev (Zámorský, Söderlund), 27. Piskáček (M. Soukup), 30. Hrabík (Zámorský, Schleiss)


    HC Sparta Praha: J. Kovář (Kořenář) – Moravčík, Mozík, Kempný (A), Mikliš, Němeček, Irving, Krejčík – Forman, Horák, P. Kousal – Chlapík (A), Sobotka, Řepík (C) – Buchtele, Lajunen, Kestner – Mužík, O. Najman, Konečný.
    Tréner: Pavel Gross

    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Hlavaj) – Malák, Zámorský, Kvasnička, Jiříček, Houdek, Piskáček (A) – Lev (A), Söderlund, Holešinský – Indrák, Schleiss (C), Rekonen – Jansa, Hrabík, Matýs – M. Soukup, Straka.
    Tréner: Petr Kořínek

    Rozhodca: Veselý, Ondráček – Lhotský, Špůr

    Diváci: 10548