Vítkovice – Třinec 3:6 (kon.) | Plzeň – K. Vary 2:3 (po pr.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Kladno – Sparta Praha 2:3 (kon.) | Hradec Králové – Motor ČB 4:1 (kon.) | Olomouc – Pardubice 1:5 (kon.)
Liberec – Litvínov 5:2 (kon.)
koniec po predl.
HC Škoda Plzeň
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
cz Piatok 03.11.2023, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga (ČR) • 17. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Prodloužení ovšem trvalo jen osmnáct vteřin. Energie ujela do situace dvou na jednoho, zodpovědnost na sebe vzal TOMÁŠ RACHŮNEK a puk po jeho ráně skončil těsně za brankovou čárou. Bez asistence.
    54:25 Miroslav INDRÁK - 2:2
     
    54:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak světe div se, skutečně je to branka! Dominik Frodl zachytil puk po dorážce MIROSLAVA INDRÁKA až za brankovou čárou. Asistence: Aleksi Rekonen, Jan Piskáček.
     
    31:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak teď už to domácím vyšlo na jedničku! Petr Zámorský předal puk na vrchol levého kruhu JAKUBU LVOVI, který naprosto přesnou ranou k bližší tyči nedal Frodlovi šanci zasáhnout. Asistence: Petr Zámorský.
     
    29:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nenápadná akce hostujícího celku a Vary rázem vedou o dvě branky. Koffer našel na modré čáře JOONA HUTTULU, který nevyslal zdánlivě těžkou ránu, ale ta s pomocí tyče zapadla až do sítě. Asistence: Filip Koffer.
     
    09:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jako první jdou do vedení hosté z lázeňského města. Hladonik získal puk, ten poté rychlou příhrávkou předal ONDŘEJI BERÁNKOVI, jenž jel sám na Pavláta. Ten nejprve rychlou střelu chytil, na dorážku už byl ovšem krátký. Asistnce: Jan Hladonik.

    Jakub Štěrba

    Góly a asistencie: 32. Lev (Zámorský), 55. Indrák – 10. O. Beránek (Hladonik), 30. Huttula (Koffer, O. Procházka), 61. Rachůnek


    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Hlavaj) – Malák, Zámorský, Laakso, Jiříček, Houdek, Piskáček (A), Kvasnička – Söderlund, Lev (A), Holešinský – Pour, Indrák, Rekonen – Schleiss (C), Jansa, Matýs – Hrabík, Straka, Šiler.
    Tréner: Petr Kořínek.

    HC Energie Karlovy Vary: Frodl (Habal) – Plutnar, Huttula, Mikyska, Stříteský, Havlín, Dlapa, Benda – Hladonik, Černoch (C), O. Beránek (A) – Rachůnek (A), Gríger, Kangasniemi – Redlich, Jiskra, Zetterberg – Kofroň, Koffer, O. Procházka.
    Tréner: David Bruk.

    Rozhodca: Jeřábek, Ondráček – Svoboda, Thuma