Česko – USA 4:2 (kon.) | Slovensko – Čierna Hora sk 5:2 (kon.)
koniec
Slovensko
5:2 (3:1)
Čierna Hora
Streda 01.11.2023, 18:30 • Ras Al Khaimah, Spojené arabské emiráty • MS v malom futbale • Osemfinále
     
    50
    Slovensko dalo gól!
    Čiernohorci hrali bez brankára, resp. povedané terminológiou malého futbalu – s "lietajúcim brankárom", po viacerých hlavičkových súbojoch na útočnej polovici to využil TOMÁŠ MIKLUŠ na presný volej k pravej žrdi a potvrdil náš postup – 5:2.
     
    42
    Slovensko dalo gól!
    Opäť odskakujeme súperovi na rozdiel dvoch golov. Juhás vhadzoval z ľavej strany, presne našiel FILIPA KISA a tento futbalista pochádzajúci z Košíc rezolútne napálil loptu do bránky – 4:2.
     
    36
    Čierna Hora dala gól!
    Čierna Hora založila po našej neúspešnej štandardke rýchlu brejkovú akciu a tá prináša zníženie skóre. Rajković našiel presnou prihrávkou z ľavej strany BORISA MIJOVIĆA, ktorý znížil skóre – 3:2.
     
    22
    Slovensko dalo gól!
    Tomaš Mikluš vhadzovaním z ľavej strany našiel JAROSLAVA REPU, ktorý z prvého zakončenia ešte neskóroval, no krížnym zakončením z dorážky už prekonal Mirkovića – 3:1.
     
    20
    Slovensko dalo gól!
    Ešte v prvom polčase naši reprezentanti otáčajú skóre. Beliš finálnou prihrávkou z pravej strany našiel Juhása, ktorý síce neskóroval, no dorážka MAREKA BLAŽEJA skončila v čiernohorskej bránke – 2:1.
     
    13
    Slovensko dalo gól!
    Rovnako ako súper, aj naši reprezentanti sa presadzujú po úspešne zahratej štandardke. Marek Blažej sa neulakomil na strelu, prihral do ľavej strany BORISOVI JUHÁSOVI, ktorý presnou strelou k bližšej žrdi vyrovnal skóre – 1:1.
     
    4
    Čierna Hora dala gól!
    Čiernohorci využili výhodnú štandardku na presný signál, Kovač priťukol loptu voľnému BOJANOVI JOVANOVIĆOVI a ten do do odkrytej bránky nezaváhal – 0:1-

    Samuel Brecko

    Góly: 13. Juhás, 20. Blažej, 22. Repa, 42. Kis, 50. Mikluš – 4. Jovanović, 36. Mijović

    Karty:   29. Repa (SVK), 49. Antol (SVK) – 12. Pejaković (CHO), 23. Bošković (CHO), 39. Mijović (CHO)


    Slovensko: Feriančik, Pella – Juhás, Javnický, Marušinec, Kuhajdík (C), Jurkemik, Antol, Mikluš, Beliš, Bombicz, Kis, Blažej, Repa, Gere
    Tréner: Branislav Škorec

    Čierna Hora: Mirković – Mijović, V. Bošković, Kovač (C), Stijepović, Komatina, Radoman, A. Bošković, Jovanović, Pejaković, Rajković, Kaluderović
    Tréner: Dragan Mugoša

    Rozhodca: Inonescu, Mod – Takala