Přerov – Frýdek-M. 2:3 (po pr.) | Zlín – Prostějov 5:4 (kon.) | Jihlava – Třebíč 0:2 (kon.)
Znojmo – Kolín 3:2 (3:2 po s.n.) | Pardubice B – Litoměřice 5:0 (kon.) | Sokolov – Slavia 4:3 (po pr.)
Poruba 2011 – Vsetín 3:0 (kon.)
koniec po predl.
HC Baník Sokolov
4:3 (0:1, 2:1, 1:1 - 1:0)
HC Slavia Praha
cz Streda 01.11.2023, 18:00Chance Liga (CZ) • 18. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:51 Jaromír KVERKA - 4:3
     
    63:51
    Baník právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Tomeček se dokázal protáhnout na levý kruh, kde zařízl brusle a asistoval přihrávku zcela nekrytému JAROMÍRU KVERKOVI, který z pravého kruhu zakončil do téměř odkryté branky, kam se Zajíček snažil přemístit. Asistence: Vojtěch Tomeček a František Klejna.
     
    55:40
    Hosté zaváhali na útočné modré a dopředu okamžitě vyrazil Csamango! Ten po přejetí modré nechal puk Křemenovi, který jej vracel střílenou přihrávkou, jenž Csamanga snažil zakončit mezi Zajíčkovy betony. Puk zůstal vyražený před brankou, kde Csamanga podpořil dnes dvougólový Křemen. Ten marně překonal tři hole protihráčů, aby zkompletoval hattrick a vrátil vedení zpět domácímu Sokolovu.
     
    54:52
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Jaromír Kverka – 2 min., podrážení.
    52:25 Tomáš ŠMERHA - 3:3
     
    52:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Utkání mezi dnešními aktéry je opět vyrovnáno! Po vhazování pálil Průžek, jehož střela se odrazila před pravou tyč, kde už četl hru dorážející TOMÁŠ ŠMERHA. Asistence: Jiří Průžek a Edgards Kulda
     
    50:08
    Obrovský nápor do domácí branky, kde se sjelo snad osm hráčů! Kajínek si sjel na levý kruh, kam dostal přihrávku zpoza branky. Následující střelu Hamalčík zastavil, ale puk ztratil z dohledu. Ten nakonec propadl a ležel na brankové čáře! Brankář Sokolova bleskově zalehl puk, a to se už sjela řada hráčů.
    41:59 Adam KŘEMEN - 3:2
     
    41:59
    Baník právě vstřelil branku!
    Rozjetý útok Slavie a špatné sehrávky těsně za modrou čarou využil Osmík, který průnikovou přihrávkou našel za obranou rozjetého ADAMA KŘEMENE, který v úniku rychlou kličkou a koncovkou pod horní tyč překonal Zajíčka. Asistence: Martin Osmík.
    37:15 Tomáš ROHAN - 2:2
     
    37:15
    Baník právě vstřelil branku!
    Vedení Sešívaných dlouho nevydrželo! Po vhazování si připravil puk a následné od modré pálil před tyč Rulík, jehož střílenou přihrávku sklepl k pravé tyči TOMÁŠ ROHAN z předbrankového prostoru. Asistence: Adam Rulík a David Novotný.
    35:14 Karel KLIKORKA - 1:2
     
    35:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Co se nepodařilo dosud domácím, se naopak daří pražské Slavii. KAREL KLIKORKA dostal nabito od Knotka a z levé strany modré čáry čistým průstřelem k levé tyči překonal Hamáčka. Asistence: Tomáš Knotek a Tomáš Guman.
     
    34:36
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Jaromír Kverka – 2 min., podrážení.
     
    26:54
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Vladimír Kremláček – 2 min., hákování.
    22:15 Adam KŘEMEN - 1:1
     
    22:15
    Baník právě vstřelil branku!
    Brankář Slavie eliminoval tutovky soupeře, ale mířená střela ADAMA KŘEMENA z pravého kruhu propadla Zajíčkovi za záda. Domácí tak využívají tlak začátkem druhé části a srovnávají vývoj utkání.
     
    21:16
    Opět skvělá sehrávka domácích! Z levé strany už mohla přijít koncovka, ale místo té ještě následovala přihrávka skrz brankoviště k pravé tyči, kde jeden z domácích hráčů zakončoval bez přípravy. Zajíček se roztáhl a lapačkou zastavil puk mířící do branky. Toto byly dvě gólové situace domácích!
     
    21:05
    Kružíkova střela z levé strany šla pěkně k levé tyči, ale Zajíček na poslední chvíli vykopl beton proti puku!
     
    19:35
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Dušan Žovinec – 2 min., vysoká hůl.
     
    17:25
    Puk proskákal kolem trojice domácích hráčů před brankou, kteří si více všímali útočícího Šmerhy. Ten se k puku dostal jako první a okamžitě jej zkusil zasunout mezi betony Hamalčíka.
     
    14:46
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Lukáš Žejdl – 2 min., hákování.
    10:31 Tomáš ŠMERHA - 0:1
     
    10:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po ne příliš povedené přesilovce se prosazuje pražská Slavia. TOMÁŠ ŠMERHA individuálně prošel osou hřiště a po sjetí na spodní část pravého kruhu chtěl adresovat přihrávku na levou tyč. Domácí ve snaze zastavit kotouč ale Šmerhovu přihrávku srazili za brankovou čáru. Asistence: Edgars Kulda a Jan Holý.
     
    08:24
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Tomáš Rohan – 2 min., podrážení.
     
    05:12
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Lukáš Žejdl – 2 min., krosček.
     
    04:51
    Sokolov přešel rychle do protiakce dva na jednoho! Vrdlovec z levé strany našel na protějším křídle Přikryla, jehož střelu z první musel likvidovat pozorný Zajíček.

    Lukáš Ureš

    Góly a asistencie: 23. Křemen, 38. T. Rohan (Rulík, D. Novotný), 42. Křemen (Osmík), 64. Kverka (Tomeček, Klejna) – 11. Šmerha (Kulda, Holý), 36. Klikorka (Knotek, Guman), 53. Šmerha (Průžek, Kulda)


    HC Baník Sokolov: Hamalčík (Michajlov) – M. Rohan, Tureček, Weinhold, Mlčák, Klejna, Maty. Beran – Kružík, Kverka, Tomeček – Vrdlovec, Přikryl, Csamango – Křemen, Osmík, V. Adamec – D. Novotný, T. Rohan, Šlechta – Rulík.
    HC Slavia Praha: Zajíček (R. Málek) – Žovinec, Křepelka, Kremláček, Holý, Klikorka, Kajínek, Eliáš – Průžek, Kulda, Šmerha – Matě. Beran, Knotek, Guman – Všetečka, Žejdl, J. Brož – Havrda, Slavík, Slavíček.

    Diváci: 602