Trenčín – Nové Zámky 3:2 (po pr.) | Spišská N. Ves – Michalovce 6:2 (kon.) | Humenné – B. Bystrica 2:3 (kon.)
Košice – Poprad 4:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 2:8 (kon.) | Zvolen – HC Slovan 3:5 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
3:5 (1:1, 1:3, 1:1)
HC SLOVAN Bratislava
Nedeľa 29.10.2023, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 14. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:18
    Slovan Bratislava dal gól! Ranford zachytil puk popri mantineli a spoza brány ho poslal pred bránu na voľného ZACHA O´BRIENA, ktorý zblízka prestrelil Trenčana – 3:5.
    Asistencie Brendan Ranford a Brett Findlay.
     
    52:07
    Zvolen dal gól! Zvolen absolútne z ničoho nič znižuje už na rozdiel iba jedného gólu. JURAJ ŠIŠKA vošiel do pásma a povedal, ak nevieš čo s pukom vystreľ. Tak vystrelil a puk zavesil presne do pravého horného rohu a trochu prekvapil Coreaua – 3:4.
    Asistencie Karol Csáni a Jakub Kolenič.
     
    39:38
    Zvolen dal gól! 22 sekúnd pred koncom druhej tretiny Zvolen znižuje. Zuzin najprv stratil puk, neprestal však hrať, okamžite puk získal späť a z jeho aktivity vyťažil strelu Hain. Coreau puk vyrazil iba pred seba, kde bol najrýchlejší PATRIK MARCINEK. Ten si položil gólmana hostí na ľad a bekhendom poslal puk ponad jeho betón – 2:4. Dôležitý gól pre domácich.
    Asistovali Samuel Hain a Peter Zuzin.
     
    25:46
    Slovan Bratislava dal gól! Zvolen zazmätkoval za vlastnou bránou, Rauhauser stratil puk a cez Browna sa puk dostal k MAREKOVI KORENČÍKOVI a ten utešenou strelou vymietol pravý horný roh Kupskeho brány – 1:4.
    Asistoval Chris Brown.
     
    21:57
    Slovan Bratislava dal gól! Hostia odskakujú druhým zlepeným gólom do dvojgólového vedenia, Samuel Takáč sa dostal ku strele medzi kruhmi. Kupsky jeho strelu vyrazil vedľa seba, rovno však na hokejku DANILLA FOMINYKHA, ktorý puk poslal do siete – 1:3.
    Asistovali Samuel Takáč a Liam Pecararo.
     
    21:14
    Slovan Bratislava dal gól! Zvolen síce buly vyhral, ale puk stratil. Ranford puk od modrej z otočky nahodil puk na bránu.JAKUB MINÁRIK najprv jeho strelu tečoval, Kupsky ju najprv vyrazil ale Minárik krásnou strelou pod brvno puk dorazil do siete – 1:2.
    Asistencie Miroslav Preisinger a Brendan Ranfoprd.
     
    09:11
    Slovan Bratislava dal gól! Hraničná situácia na modrej čiare, ktorá zaváňala ofsajdom. Následne hra pokračovala, nasledovala strela z uhla, Ranford vypichol puk Kupskymu spod lapačky a JAKUB MINÁRIK doráža puk do siete – 1:1.
    Asistoval Brendan Ranford.
     
    05:54
    Zvolen dal gól! Zvolen otvára dnešné skóre a po šiestich sekundách využíva úvodnú presilovku. COLE HULTS zamiešal s pukom na modrej, vylepšil si korčuľovaním vzad pozíciou na strelu, aby následne švihom prestrelil všetko čo mu stálo v ceste – 1:0.
    Asistoval Radovan Bondra.

    Števo Lasab

    Góly a asistencie: 6. C. Hults (R. Bondra), 40. Marcinek (Hain, Zuzin), 53. Šiška (Csáyni, Kolenič) – 10. Minárik (Ranford), 22. Minárik (Preisinger, Ranford), 22. Fominykh (Takáč, Pecararo), 26. Korenčík (Brown), 56. O´Brien (Ranford, Findlay)


    HKM Zvolen: Kupsky (Trenčan) – Sládok, Hain, C. Hults, Čulík, Rauhauser, Kubka (A), Haborák – R. Bondra, Langkow, Kašlík – Hecl, M. Hults, Mucha – Zuzin (A), Viedenský (C), Marcinek – Kolenič, Šiška, Csányi
    Tréner: P. Oremus

    HC SLOVAN Bratislava: Coreau (Baroš) – Golian, Beňo, Korenčík, Scheid, Maier, Gachulinec (A), Kralovič – Brown, Findlay, O´Brien – Minárik, Preisinger (C), Ranford – Pecararo, Takáč (A), Fominykh – Lukošík, Masnica, Török – Výhonský
    Tréner: V. Růžička

    Rozhodca: Korba, T. Orolín – Stanzel, Gegáň (video – D. Konc st.)

    Diváci: 3677