Washington – Toronto 1:4 (kon.) | Ottawa – Buffalo 4:6 (kon.) | Tampa Bay – Carolina 3:0 (kon.)
Montreal – NJ Devils 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Dallas 1:4 (kon.) | Florida – San Jose 3:1 (kon.)
NY Islanders – Colorado 4:7 (kon.) | Detroit – Seattle 4:5 (po pr.) | Columbus – Anaheim 2:3 (po pr.)
Chicago – Boston 0:3 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 4:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 7:4 (kon.)
Nashville – Vancouver 2:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:3 (kon.) | LA Kings – Arizona 6:3 (kon.)
Vegas – Philadelphia 3:2 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
4:6 (0:2, 1:3, 3:1)
Buffalo Sabres
cz Streda 25.10.2023, 00:45 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:38 Tage THOMPSON - 4:6
     
    59:38
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Teď už by mělo být definitivně hotovo! TAGE THOMPSON v obranném pásmu vybojoval kotouč a obloučkem ho posílá do odkryté klece. Bez asistence.
    58:58 Mathieu JOSEPH - 4:5
     
    58:58
    Ottawa právě vstřelila branku!
    To jsou věci, Ottawa ve zdánlivě ztraceném utkání ještě má naději, snižuje totiž na rozdíl jediné branky! MATHIEU JOSEPH zůstal zapomenutý ve slotu, kam dostal nabito zpoza branky a z první zakončil mimo dosah brankáře. Asistence: Ridly Greig, Jake Sanderson.
    58:38 Josh NORRIS - 3:5
     
    58:38
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí chvíli před koncem využívají přesilovku a snižují na rozdíl dvou branek. Drake Batherson dostal puk pod levý kruh, odkud přes osu našel JOSHE NORRISE, jenž z první dostal puk do branky. Asistence: Drake Batherson, Tim Stützle.
    55:35 Vladimir TARASENKO - 2:5
     
    55:35
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí korigují skóre. Po buly v útočném pásmu se puk dostal na modrou, odkud Chabot místo střely našel schovaného VLADIMIRA TARASENKA na spodku levého kruhu. Ruský útočník si pak věděl rady a po svižném zpracování poslal puk za přesouvajícího se gólmana. Asistence: Thomas Chabot, Mathieu Joseph.
    38:48 Tage THOMPSON - 1:5
     
    38:48
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Teď už je to s Ottawou opravdu špatné, Buffalo vede 1:5. Velmi podobný gól jako před malou chvílí – Power od modré čáry zápěstím nahodil a před bezmocným Forsbergem tečoval spoře bráněný TAGE THOMPSON. Asistence: Owen Power, Henri Jokiharju.
    37:08 Alex TUCH - 1:4
     
    37:08
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Hostům dlouho netrvalo a v přesilovce znovu odskakují na tříbrankový rozdíl! Dahlin vyslal od modré čáry tvrdou pumelici, kterou ALEX TUCH mezi kruhy jemnou tečí usměrnil mimo dosah brankáře Forsberga. Asistence: Rasmus Dahlin, Tage Thompson.
    33:14 Jakob CHYCHRUN - 1:3
     
    33:14
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí se přeci jen trefují! Tarasenko si na pravém mantinelu šikovně počkal a poslal puk do druhé vlny na Hamonice. Jeho pumelice golfákem se pak od tyče odrazila na levý kruh, odkud JAKOB CHYCHRUN uklidil puk za přesouvajícího se gólmana. Asistence: Travis Hamonic, Vladimir Tarasenko.
    24:04 Jeff SKINNER - 0:3
     
    24:04
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Buffalo ubránilo oslabení a záhy samo skóruje! Cozensovu střelu z levého kruhu Forsberg je vyrazil. K puku se pak za brankou dostal JEFF SKINNER, jenž ze záporného úhlu o beton dostal hrací předmět do brány. Asistence: Dylan Cozens, Casey Mittelstadt.
    11:20 Zemgus GIRGENSONS - 0:2
     
    11:20
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Ottawa je po první brance jako opařená a znovu inkasuje! Cliftonovo nahození od modré čáry nejprve mezi kruhy tečoval ZEMGUS GIRGENSONS, kterému by branka měla být připsána. Zprvu to vypadalo, že těsně před brankou tečoval ještě Okposo, ten ale nakonec ke gólu přispěl patrně jen stíněním. Asistence: Connor Clifton, Kyle Okposo.
    08:06 Jeff SKINNER - 0:1
     
    08:06
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Hosté se překvapivě dostávají do vedení! Casey Mittelstadt zblokoval střelu od modré čáry, čímž pro svůj tým vytvořil přečíslení dva na jednoho. V tom Tuch parádně našel JEFFA SKINNERA, jenž z levého kruhu zakončil za přesouvajícího se Forsberga. Asistence: Alex Tuch, Casey Mittelstadt.

    Jakub Ruč

    Góly a asistencie: 34. Chychrun (Hamonic, Tarasenko), 56. Tarasenko (Chabot, M. Joseph), 59. Norris (Batherson, Stützle), 59. M. Joseph (Greig, Sanderson) – 9. J. Skinner (Tuch, Mittelstadt), 12. Girgensons (Clifton, Okposo), 25. J. Skinner (Cozens, Mittelstadt), 38. Tuch (Dahlin, T. Thompson), 39. T. Thompson (Power, Jokiharju), 60. T. Thompson


    Ottawa Senators: A. Forsberg (41. Korpisalo) – Chabot (A), Sanderson, Chychrun, Hamonic, Bernard-Docker, Brännström – Giroux (A), Stützle, B. Tkachuk (C) – Tarasenko, Greig, M. Joseph – Batherson, Norris, Kubalík – Kastelic, Chartier, Kelly.
    Tréner: D.J. Smith

    Buffalo Sabres: Luukkonen (Comrie) – Samuelsson, Dahlin (A), Jokiharju, Power, E. Johnson, Clifton – Cozens, T. Thompson, Greenway – Tuch, Mittelstadt, J. Skinner – V. Olofsson, Krebs, Peterka – Okposo (C), Jost, Girgensons (A) – Benson.
    Tréner: Don Granato

    Rozhodca: Hebert, Pollock – Alphonso, Smith