Bohemians – Vítkovice 5:9 (kon.)
koniec
FbŠ Bohemians
5:9 (1:3, 3:1, 1:5)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Pondelok 23.10.2023, 17:00 • UNYP ARENA • Livesport Superliga (CZ) • 8. kolo
Predzápasové kurzy
    59:35 Michal PAŽÁK - 5:9
     
    59:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Skvělý gól od Vítkovic! David Slončík našel úplně volného MICHALA PAŽÁKA, který svou střelou dokázal překonat Hyršla. Bohemka už rezignovala, ale i tak dostala gól. Asistence: David Slončík.
    58:51 Rostislav GATTNAR - 5:8
     
    58:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice rozhodují dnešní utkání! Štěpán Kaleta vybojoval míček v rohu hřiště balónek, předal ho na ROSTISLAVA GATTNARA, který z druhé strany dokázal zasunout míček do branky Hyršla, který byl ještě na druhé straně branky! Asistence: Štěpán Kaleta.
    57:21 Štěpán KALETA - 5:7
     
    57:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tohle už bude pro Bohemku složité! Matyáš Šindler poslal míček podél levého mantinelu na ŠTĚPÁNA KALETU, který z velké dálky vymetl pravý horní roh branky domácích! Asistence: Matyáš Šindler.
    55:58 Martin GATTNAR - 5:6
     
    55:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice otáčejí skóre a vrací vedení na stranu Vítkovic! Lukáš Hájek přihrál míček na MARTINA GATTNAR, který si vybojoval míček na mantinelu dokázal se dostat na střed hřiště a dokázal přesně zamířit k levé tyči! Asistence: Lukáš Hájek.
    54:09 Štěpán KALETA - 5:5
     
    54:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Máme vyrovnáno! ŠTĚPÁN KALETA skvěle oběhnul Jakuba Buršíka, díky tomu se dostal do střelecké pozice a nádhernou střelou ke vzdálenější tyči vyrovnává stav utkání na 5:5! Asistence: Lukáš Hájek.
    49:50 Ondřej KAWULOK - 5:4
     
    49:50
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians jdou poprvé v zápase do vedení! Jan Malič přihrál na střed na ONDŘEJE KAWULOKA, který dokázal střelou z otočky překonat Jasioka, kterému se míček pomalu doklouzal až za brankovou čáru! Asistence: Jan Malič.
    38:34 Jakub BURŠÍK - 4:4
     
    38:34
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Máme opět srovnáno! Patrik Šebek skvěle mezi nohama přiklepnul bekhendem na JAKUBA BURŠÍKA, který se dokázal dostat do středu hřiště a vystřelit přesně pod horní tyč! Asistence: Patrik Šebek.
    34:42 Jakub HUBÁLEK - 3:4
     
    34:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice využívají přesilovku! Rostislav Gattnar předal míček na hůl JAKUBA HUBÁLKA, který dostal až moc prostoru od domácích, čehož využil a prostřeluje Hyršla, který pouští rozhodně střelu, která se dá chytat. Asistence: Rostislav Gattnar.
    27:00 Matyáš KREBNER - 3:3
     
    27:00
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Máme srovnáno! Jakub Buršík se dostal do přečíslení, následnou přihrávkou bekhendem dokázal najít nabíhajícího MATYÁŠE KREBNERA, který v plné rychlosti dokázal míček dostat až za záda Denise Jasioka! Asistence: Jakub Buršík.
    22:14 Patrik ŠEBEK - 2:3
     
    22:14
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Máme sníženo a už je to pouze o jednu branku! Jaroslav Petrák přepustil balónek na PATRIK ŠEBKA, který se vytočil do středu a mezi dvěma hráči nádherně zakončil do branky Jasioka, který nedokázal zasáhnout proti této střele. Asistence: Jaroslav Petrák.
    16:57 Jaroslav PETRÁK - 1:3
     
    16:57
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka snižuje! Z rozehrávky JAROSLAV PETRÁK z výběhu dokázal ze tří kroků zamířit přesně ke vzdálenější tyči, kde Jasiok nic neviděl a nedokázal ani zareagovat a inkasuje poprvé v utkání! Asistence: Jakub Buršík.
    16:08 Ondřej JANKOVSKÝ - 0:3
     
    16:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další jednoduchý gól od týmu z Ostravy! Adam Šmíd dostal přihrávku do přečíslení a z pravé strany dokázal bekhnedem a zároveň zadovkou přihrát na úplně volného ONDŘEJE JANKULOVSKÉHO, který už neměl problém dostat míček do branky Hyršla! Asistence: Adam Šmíd.
    9:41 Martin GATTNAR - 0:2
     
    9:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Skvělá kombinace Vítkovic! MARTIN GATTNAR skvěle předal míček na Lukáše Fukalu, který byl sám před Hyršlem, následně opět předal míček hráči s číslem 12, který zametl míček do odkryté klece! Asistence: Lukáš Fukala.
    6:03 Štěpán KALETA - 0:1
     
    6:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice jdou do vedení! Lukáš Hájek nahrál podél mantinelu na ŠTĚPÁNA KALETU, který se dokázal vytočit do středu hřiště, zbavit se svého strážce a zakončit přesně k bližší tyči pod horní tyč! Asistence: Lukáš Hájek.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 17. J. Petrák (Buršík), 23. P. Šebek (J. Petrák), 27. Krebner (Buršík), 39. Buršík (P. Šebek), 50. Kawulok (Malič) – 7. Kaleta (L. Hájek), 10. M. Gattnar (Fukala), 17. Jankovský (A. Šmíd), 35. Hubálek (R. Gattnar), 55. Kaleta (L. Hájek), 56. M. Gattnar (L. Hájek), 58. Kaleta (Šindler), 59. R. Gattnar (Kaleta), 60. Pažák (Slončík)


    Využitie: 0:1. Zásahy brankárov: 17:21.
    FbŠ Bohemians: Hyršl (Mück) – Zezulka (C), Kawulok, Malič – Dobisík, Krebner, P. Šebek, Buršík, Řehoř, K. Petrák, Bílek, Grézl, Hronek, Gajdoš, Kyselka, T. Trnka, J. Petrák, Virga, Kvasnica.
    Tréner: Michal Jedlička

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Jasiok (Souček) – Šebesta (C), Pažák, Hatala, Hubálek, Kaleta – M. Gattnar, R. Gattnar, Fukala, Sidunov, Šindler, A. Šmíd, L. Hájek, Jankovský, Zubek, Palčinský, Slončík, Galia, Matejčík.
    Tréner: Tomáš Martiník

    Rozhodca: Jiří Dolanský a Vojtěch Sýkora

    Diváci: 614