Buffalo – Calgary 3:4 (kon.) | Florida – Toronto 3:1 (kon.) | NY Rangers – Nashville 1:4 (kon.)
Tampa Bay – Vancouver 4:3 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 4:1 (kon.) | Minnesota – LA Kings 3:7 (kon.)
St. Louis – Arizona 2:6 (kon.) | Winnipeg – Vegas 3:5 (kon.) | Anaheim – Dallas 2:3 (kon.)
Seattle – Carolina 7:4 (kon.) | San Jose – Boston 1:3 (kon.) | Colorado – Chicago 4:0 (kon.)
koniec
St. Louis Blues
2:6 (0:1, 1:3, 1:2)
Arizona Coyotes
cz Piatok 20.10.2023, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:59 Sean DURZI - 2:6
     
    56:59
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti navyšují vedení o třetí přesilovkový gól! Loogan Cooley vyhrál buly za sebe. SEAN DURZI si u modré čáry povyjel na osu perfektně umístil střelu zápěstím k horní tyčce. Asistence: Logan Cooley.
    43:16 Sammy BLAIS - 2:5
     
    43:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues korigují na 2:5! Jakub Vrána na sebe navázal kompletní pětici protihráčů. S trochou štěstí puk udržel a předal ho na zadní tyč, odkud SAMMY BLAIS neměl problém trefit poloprázdnou branku. Asistence: Jakub Vrána.
    42:09 Jason ZUCKER - 1:5
     
    42:09
    Arizona právě vstřelila branku!
    Maccelli po kooperaci s Välimäkim vymyslel další prvotřídní přihrávku z levého kruhu do pravého. JASON ZUCKER rychle zamířil a z voleje vypálil k volné bližší tyči. Asistence: Matias Maccelli, Juuso Välimäki.
    33:56 Nick SCHMALTZ - 1:4
     
    33:56
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes odskakují na rozdíl tří gólů! Krug zazmatkoval u zadního mantinelu. Odhodil puk na Kellera a ten neprodleně přihrál NICKU SCHMALTZOVI, jenž bekhendem stanovil skóre 4:1. Asistence: Clayton Keller.
    27:44 Michael CARCONE - 1:3
     
    27:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Alexandrova neposlechl puk ve středovém kruhu. MICHAEL CARCONE nelenil, na pravé straně se protáhl kolem Tuckera a forhendem našel mezírku pod Hoferovým pravým betonem. Asistence: Sean Durzi.
    27:02 Jakub VRÁNA - 1:2
     
    27:02
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Yotes nevyužili asi pět šancí na 3:0 a místo toho inkasují kontaktní gól! Scandella měl v úmyslu nahodit po prknech zadnímu mantinelu. JAKUB VRÁNA však měl jiné úmysly, před kruhem si vzal puk pro sebe a střelou zápěstím z osy hřiště dal svůj první gól v sezoně. Asistence: Marco Scandella, Kevin Hayes.
    22:34 Clayton KELLER - 0:2
     
    22:34
    Arizona právě vstřelila branku!
    Moser napálil první překážku. Toropčenko v protiútoku ztratil puk u červené čáry a nestíhal se vracet se Schmaltzem. Ten zprava přihrál CLAYTONU KELLEROVI a rodák z Missouri bekhendem doručil puk za Hofera. Asistence: Nick Schmaltz.
    14:42 Nick BJUGSTAD - 0:1
     
    14:42
    Arizona právě vstřelila branku!
    Na třetí pokus to NICKU BJUGSTADOVI vyšlo. Od Maccelliho obdržel puk mezi kruhy a rychlou střelou zápěstím ho poslal mimo dosah Hoferovy lapačky. Asistence: Matias Maccelli, Juuso Välimäki.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 28. Vrána (Scandella, Hayes), 44. Blais (Vrána) – 15. Bjugstad (Maccelli, Välimäki), 23. Keller (Schmaltz), 28. Carcone (Durzi), 34. Schmaltz (Keller), 43. Zucker (Maccelli, Välimäki), 57. Durzi (Cooley)


    St. Louis Blues: Hofer (Binnington) – Parayko, Leddy, Faulk (A), Krug, Tucker, Scandella – Kyrou, Thomas (A), Saad – Kapanen, B. Schenn (C), Toropčenko – Blais, Hayes, Vrána – Neighbours, Sundqvist, Alexandrov.
    Tréner: Craig Berube

    Arizona Coyotes: Ingram (Vejmelka) – Durzi, Moser, Dumba, Dermott, Stecher, Välimäki – Schmaltz (A), Hayton, Keller (A) – Maccelli, Cooley, Zucker – Carcone, Bjugstad, Crouse (A) – O'Brien, McBain, Kerfoot.
    Tréner: André Tourigny

    Rozhodca: McCauley, Chmielewski – Gibbons, Jackson

    Diváci: 18 096