Sparta Praha – K. Vary 2:5 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
2:5 (1:2, 1:0, 0:3)
HC Energie Karlovy Vary
cz Streda 18.10.2023, 18:30 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga (ČR) • 12. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    IIKA ARTTURI KANGASNIEMI ujel s kotoučem na holi všem protihráčům a střelou do prázdné branky zpečetil karlovarské vítězství. Asistence: Dávid Gríger.
     
    56:47
    Pražané pokoušejí risk v podobě hry v šesti hráčích v poli bez brankáře!
     
    55:10
    Pro nedůsledné Pražany mohlo být ještě hůře, z ideální pozice mezikruží pálil Kangasniemi, svůj tým však bravurním zákrokem podržel Kovář.
     
    53:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští se v rámci závěrečného zběsilého tlaku Sparty dostali do přečíslení, v rámci kterého Zetterberg úspěšně ke skórování vyzval ONDŘEJE PROCHÁZKU! Asistence: Lucas Zetterberg.
     
    47:41
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Jan Buchtele – 2 min., hákování.

    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Ondřej Beránek – 2 min., nafilmovaný pád nebo přihrávání.
     
    46:22
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    David Vitouch – 2 min., podrážení.
     
    43:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Do samostatného úniku vyslal Redlich FILIPA KOFFERA, který z prostoru mezikruží nekompromisně zakončil mezi Kovářů levý beton a lapačku! Asistence: Tomáš Redlich.
     
    42:24
    Podobná situace také na druhé straně, po Lajunenově přihrávce zpoza branky a následném Konečného zakončení se kotouč dostal před zcela odkrytou část branky ke Kestnerovi, jenž jej však ve vzduchu nedokázal včas trefit!
     
    41:40
    Po prudkém nahození z levého křídla se kotouč odrazil před branku k osamocenému Beránkovi, ten v tutové pozici naprosto selhal, když ani nedokázal trefit prostor tří tyček!
     
    39:24
    Bartejs si s kotoučem na holi najel až na kraj levého kruhu a překonal brankáře Kováře, před brankovou čarou však hlídkoval a kotouč včas zablokoval pozorný Horák!
     
    35:00
    Do situace dva na jednoho se dostali David Vitouch s Miroslavem Formanem, nepřesná nahrávka prvního jmenovaného znamenala pro celé snažení utrum.
     
    29:36
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Tomáš Bartejs – 2 min., podrážení.
     
    29:09
    Po Kestnerově ráně z prostoru mezikruží se kotouč odrazil na brankoviště Konečnému, který jen těsně nedokázal zakončit!
     
    22:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z prostoru pravého kruhu ke střele napřáhl Irving a svou ranou orazítkoval levou tyčku branky, od té se kotouč odrazil přes Frodlova záda těsně před brankovou čáru, aby se následně nejlépe na brankovišti zorientoval a nekompromisně zakončil JANI LAJUNEN! Asistence: Aaron James Irving, Joshua Wesley Kestner.
     
    19:36
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Jan Buchtele – 2 min., podrážení.
     
    17:55
    Kestner nevyužil ani další výraznou možnost ke skórování, z vrcholu levého kruhu tentokrát přízemní ranou orazítkoval levou tyčku branky!
     
    17:26
    Svou akceleraci nám nyní v plné parádě ukázal Kestner, když se v rámci akce dostal přes bránícího protihráče a tečoval Lajunenovo nahození tak, že Frodl musel bleskově zasahovat tělem!
     
    13:24
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Michal Plutnar – 2 min., podrážení.
     
    10:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté opět ve vedení! Za nedůsledného bránění v podání Pražanů se ke kotouči v levém kruhu dostal po Rachůnkově nahrávce zcela osamocený DÁVID GRÍGER a jeho následná střela Kovářovi propadla do branky. Asistence: Tomáš Rachůnek.
     
    09:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po vyhraném vhazování v prostoru pravého kruhu z otočky vystřelil Hauser, kotouč se odrazil od Frodlova betonu a následovala pohotová dorážka DAVIDA VITOUCHA, který se na brankovišti nejlépe zorientoval a byl za to náležitě odměněn. Asistence: Petr Hauser, David Němeček.
     
    08:40
    Do takřka ideální pozice mezi kruhy si s kotoučem na holi najel Beránek, svou střelou však k údivu všech přítomných branku vůbec netrefil!
     
    03:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Po Černochem úspěšně vyhraném vhazování se kotouč dostal na vrchol pravého kruhu ONDŘEJI BERÁNKOVI, jehož střela mířící pod horní tyčku se od Kovářova levého ramena odrazila pro Spartu tak nešťastně, že skončila v brance! Asistence: Jiří Černoch.
     
    01:55
    V situaci dva na jednoho se ocitli z ničeho nic Horák s Kousalem, první jmenovaný však nepřesně přihrál a celou nadějnou akci tak zazdil.

    Jakub Houžvička

    Góly a asistencie: 10. D. Vitouch (Hauser, Němeček), 23. Lajunen (Irving, Kestner) – 4. O. Beránek (Černoch), 11. Gríger (Rachůnek), 44. Koffer (Redlich), 54. O. Procházka (Zetterberg), 59. Kangasniemi (Gríger)


    HC Sparta Praha: J. Kovář (Cichoň) – Kempný (A), Irving, Moravčík, Mozík, Němeček, Mikliš, Samson – Buchtele, O. Najman, Forman (A) – Konečný, Lajunen, Kestner – P. Kousal, Horák, Řepík (C) – M. Vitouch, D. Vitouch, Hauser.
    Tréner: Pavel Gross

    HC Energie Karlovy Vary: Frodl (Habal) – Plutnar, Huttula, Bartejs, Stříteský, Mikyska, Dlapa, Havlín – Jiskra, Černoch (C), O. Beránek (A) – Rachůnek (A), Gríger, Kangasniemi – O. Procházka, Hladonik, Zetterberg – Koffer, R. Přikryl, Redlich.
    Tréner: David Bruk

    Rozhodca: Pražák, Jaroš – Hynek, Zíka

    Diváci: 12 544