Rauma – Ženeva 3:2 (kon.) | Färjestad – Mníchov 4:2 (kon.) | Växjö – Rapperswil 3:2 (po pr.)
Ingolstadt – Vítkovice 0:5 (kon.) | Innsbruck – Skellefteå 2:4 (kon.) | Biel – Tappara 6:3 (kon.)
Salzburg – Pelicans Lahti 1:5 (kon.)
koniec
Färjestad
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
EHC Red Bull Mníchov
cz Utorok 17.10.2023, 19:00 • Löfbergs Arena, Karlstad • Liga majstrov • 6. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:20 NYGREN - 4:2
     
    49:20
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Jak je v letošní sezoně v Lize mistrů pravidlem McKieman odešel na trestnou i po góle a domácí toho dokázali využít. MAGNUS NYGREN se opřel do kotouče na vrcholku kruhu a vymetl horní roh branky. Asistence: Marcus Nilsson.
    48:57 NYGÄRD - 3:2
     
    48:57
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Domácí jdou opět do vedení. Ve hře čtyři na čtyři využil chyby hostů Johansson, který vyslal šikovnou přihrávkou do úniku JOELA NYGÄRDA, jenž se v samostatném úniku nemýlil. Asistence: Linus Johansson.
    38:17 KRAMMER - 2:2
     
    38:17
    Mnichov právě vstřelil branku!
    A rázem začínáme od znovu! Nahození MacWilliama letělo úplně mimo branku, ale nádherně tečoval kotouč čepelí za záda Lindboma NICHOLAS KRAMMER. Asistence: Andrew MacWilliam a Chris DeSousa.
    36:58 DESOUSA - 2:1
     
    36:58
    Mnichov právě vstřelil branku!
    V oslabení se povedlo po ojedinělé akci hostům snížit! V rohu kluziště zabojoval ukázkově Krammer, který poté připravil mezi kruhy šanci pro CHRISE DESOUSU, jenž parádně mezi betony Lindboma skóruje. Asistence: Nicolas Krammer.
    21:28 JOHANSSON - 2:0
     
    21:28
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Velká chyba v hostující obraně. Při vývozu kotouče namazal totiž před branku McKiernan přesně na hůl LINUSE JOHANSSONA, který sám před Allavenou trefil přesně. Bez asistence.
    11:48 FORSELL - 1:0
     
    11:48
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení, díky poměrně šťastnému odrazu. Z levého kruhu zakončoval Nyström, jenže mu puk sjel a tak se odrazil od brusle soupeře do výhodnější pozice. LUCAS FORSELL se do odkryté branky nemýlil. Asistence: Joel Nyström.

    Ondřej Krásný

    Góly a asistencie: 12. Forsell (Nyström), 22. Johansson, 49. Nygärd (Johansson), 50. Nygren (Nilsson) – 37. DeSousa (Krammer), 39. Krammer (MacWilliam, DeSousa)


    Färjestad: Lindbom – Groleau, Goransson, Nygren, Andersson, Tornberg, Berqkvist, Nyström – Aslund, Tomášek, Lundh – Lindqvist, Westfalt, Nilsson – Forsell, Johansson, Nygard – Stahlberg, Ejdsell, Lawner
    Tréner: Silje Holøs

    EHC Red Bull Mníchov: Allavena – McKiernan, Almquist, Abeltshauser, Bittner, Weber, MacWilliam – Ortega, DeSousa, Krammer – Parkes, Eder, Eisenschmid – Oswald, N. Heigl, Daubner – T. Heigl, Krauss
    Tréner: Toni Söderholm

    Rozhodca: Holm, Sjöqvist – Persson, Jonsson