Pardubice – Bohemians 5:11 (kon.)
koniec
Sokoli Pardubice
5:11 (3:4, 0:1, 2:6)
FbŠ Bohemians
cz Piatok 13.10.2023, 18:00 • SH Dašická Pardubice • Livesport Superliga (CZ) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
    57:51 Jan ŘEHOŘ - 5:11
     
    57:51
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians opět vedou o pět branek! Matúš Gajdoš našel JANA ŘEHOŘE, který neměl problém zamířit přesně do odkryté klece domácího celku! Asistence: Matúš Gajdoš.
    54:03 Přemek PAKOSTA - 5:10
     
    54:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice přeci jen dávají pátou branku v utkání! David Žáček se skvěle dostal za obranu Bohemky, následně poslal míček před branku Mücka, kde se objevil PŘEMEK PAKOSTA, který prostřelil gólmana hostí, který neměl šanci na zákrok proti této razantní střele! Asistence: David Žáček.
    52:12 Jan MALIČ - 4:10
     
    52:12
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Nyní už to je skoro jasné, že Bohemka vyhraje! Tomáš Kvasnica sice chtěl krosovou přihrávku najít spoluhráče na druhé straně hřiště, ale míček se odrazil příhodně pro JANA MALIČE, který nadvakrát dokázal překonat domácího brankáře. Asistence: Tomáš Kvasnica.
    50:36 Tomáš KVASNICA - 4:9
     
    50:36
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A pomalu už to vypadá i na desítku Bohemky! Jan Malič bez problému našel dobře postaveného TOMÁŠE KVASNICU, který výbornou střelou znovu dokázal překonat Denemarka! Asistence: Jan Malič.
    49:58 Šimon BATKOVIČ - 4:8
     
    49:58
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tohle už bude pro Sokoli velmi těžké! Daniel Grézl se dostal do skvělé pozice na pravé straně, odkud dokázal najít krosem volného ŠIMONA BATKOVIČE, který už pouze balónek doklepl do branky Denemarka! Asistence: Daniel Grézl.
    43:32 Karel PETRÁK - 4:7
     
    43:32
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka skvěle odpovídá na svou trenérskou výzvu! Ondřej Kawulok našel KARLA PETRÁKA, který přízemní střelou dokázal překonat Denemarka! Asistence: Ondřej Kawulok.
    41:07 Ralfs POLIS - 4:6
     
    41:07
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí rychle odpovídají! Petr Zajíček hned v prvním střídání si připisuje asistenci po rychlé a přesné přihrávce na RALFSE POLISE, který dokázal překonat Mücka! Asistence: Petr Zajíček.
    40:40 Tomáš TRNKA - 3:6
     
    40:40
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Nedáš! Dostaneš! Tomáš Kvasnica nahrál na střed hřiště, kde byl volný TOMÁŠ TRNKA, který dokázal prostřelit gólmana domácích! Asistence: Tomáš Kvasnica.
    32:23 Tomáš KVASNICA - 3:5
     
    32:23
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians využívají přesilovou hru! Jaroslav Petrák nahrál míček do prostoru u poloviny hřiště, kde se nacházel TOMÁŠ KVASNICA, který skvělou střelou tahem vypálil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Jaroslav Petrák.
    10:11 Ralfs POLIS - 3:4
     
    10:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice už jsou v kontaktu jedné branky! Jan Řehoř udělal na polovině hřiště obrovskou chybu, čehož využil rychlý RALFS POLI, který dělovkou dokázal zamířit přesně do pravého horního rohu branky! Bez asistence.
    9:16 Milan BÍNA - 2:4
     
    9:16
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Už šestý gól v dnešním duelu a druhý od Pardubic! Vojtěch Kaluža nahrál z poloviny hřiště na pravou stranu, kde stál volný MILAN BÍNA, který střelou z první prostřelil Mücka! Asistence: Vojtěch Kaluža.
    7:30 Vojtěch ZEZULKA - 1:4
     
    7:30
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A další branka Klokanů! Patrik Šebek vymyslel skvělou přihrávku na střed hřiště, kde byl úplně volný VOJTĚCH ZEZULKA, který sice střelu neumístil úplně ideálně, ale stačilo to na překonání domácího gólmana! Asistence: Patrik Šebek.
    6:26 Karel PETRÁK - 1:3
     
    6:26
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté vedou už o dvě branky! Tomáš Kvasnica našel skvěle krosovou přihrávkou KARLA PETRÁKA, který dokázal umístit míček do odkryté branky! Denemark neměl šanci na přesun! Asistence: Tomáš Kvasnica.
    6:13 Jan ŘEHOŘ - 1:2
     
    6:13
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka se vrací do vedení! Matúš Gajdoš vybojoval míček u mantinelu, následně poslal míček na JANA ŘEHOŘE, který rychlou střelou z levé strany prostřeluje Denemarka! Asistence: Matúš Gajdoš.
    2:29 Přemek PAKOSTA - 1:1
     
    2:29
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice rychle srovnávají! Pardubický útok se dostal do přečíslení, David Žáček celou situaci vyřešil přihrávkou od mantinelu na střed hřiště, kde si míček v klidu přehodil na forhend PŘEMEK PAKOSTA, který bez problémů střílí první gól Pardubic! Asistence: David Žáček.
    1:16 Patrik ŠEBEK - 0:1
     
    1:16
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka jde rychle do vedení! Jaroslav Petrák dostal míček na levý mantinel, ihned posunul míček na volného PATRIKA ŠEBKA, který měl sice střelu přes ruku, ale dokázal přesně zakončit k pravé tyči! Asistence: Jaroslav Petrák.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 3. Pakosta (Žáček), 10. M. Bína (Kaluža), 11. Polis, 42. Polis (Zajíček), 55. Pakosta (Žáček) – 2. P. Šebek (J. Petrák), 7. Řehoř (Gajdoš), 7. K. Petrák (Kvasnica), 8. Zezulka (P. Šebek), 33. Kvasnica (J. Petrák), 41. T. Trnka (Kvasnica), 44. K. Petrák (Kawulok), 50. Batkovič (Grézl), 51. Kvasnica (Malič), 53. Malič (Kvasnica), 58. Řehoř (Gajdoš)


    Využitie: 0:1. Zásahy brankárov: 18:15.
    Sokoli Pardubice: Haleš (Denemark) – Kaluža, Šimák, Nezval, Prix (C), Klein, Ďopan, Smola – Polis, Hurt, Pakosta, Žáček, M. Bína, Škoda, Křinka, Zajíček, Drba, P. Černý.
    Tréner: Ladislav Štancl

    FbŠ Bohemians: Hyršl (Mück) – Zezulka (C), Kawulok, Malič – P. Šebek, Dobisík, Krebner, Řehoř, K. Petrák, Buršík, Grézl, Kyselka, Gajdoš, T. Trnka, J. Petrák, Virga, Kvasnica, Batkovič, Bílek.
    Tréner: Michal Jedlička

    Rozhodca: Jiří Kropáček a Tomáš Novák

    Diváci: 410