Trebišov – Skalica 3:5 (kon.)
koniec
HK STEEL TEAM Trebišov
3:5 (0:2, 1:1, 2:2)
HK Skalica
Utorok 10.10.2023, 18:00 • ZŠ Trebišov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:13
    Skalica dala gól! Na Gajana bola vyslaná strela od modrej čiary, do jej proti pohybu sa dostal ROMAN PŠURNÝ, ktorý možno ani sám nevie ako sa mu podarilo dobrým tečom skórovať.
    Asistencie: Kadlečík, Vybíral.
     
    54:47
    Skalica dala gól! V stopercentnej šanci zlyhal Vybíral, keď prázdnu bránu netrafil, ale nastrelil len žrď, puk sa tak odrazil k LUKÁŠOVI KUBOVI, ktorý prinavracia vedenie Skalici.
    Asistencie: Vybíral, Obdržálek.
     
    46:21
    Trebišov dal gól! SEBASTIAN JASEČKO vyrovnáva na 3:3! Domáci forvard dostal puk do jazdy a po jeho strele švihom skončil puk v bráne.
    Asistencia: Paločko.
     
    41:56
    Trebišov dal gól! Domáci prešli do pásma, prihrávku do jazdy na os ihriska dostal IVAN NOVÁK, ktorý si trošku podišiel bližšie a svojou strelou vracia Trebišov do hry.
    Asistencia: Šimčák.
     
    26:32
    Trebišov dal gól! Škrek zachytil puk na modrej, prešiel si s ním na pravú stranu a vystrelil. Od Irsáka sa puk len odrazil a najlepšie sa pred bránou zorientoval MATEJ KRAUT, ktorý znížil na 1:3.
    Asistencia: Bodnár, Valečko.
     
    25:55
    Skalica dala gól! Hostia vyhrali vhadzovanie, nasledovala strela od modrej, ktorú pred bránou tečoval LUKÁŠ KUBA tak, že puk skackavo preskočil brankára.
    Asistencia: Droppa.
     
    12:35
    Skalica dala gól! Tak PETR OBDRŽÁLEK potvrdil svoje kvality! Dostal krížnu prihrávku na ľavý kruh, kde mal príliš veľa času na miešanie s pukom, našiel otvorený priestor v bráne a nasmeroval tam puk. Využitá presilová hra.
    Asistencia: Pšurný.
     
    09:25
    Skalica dala gól! Na Gajana smerovali strely, puk nedokázal podržať a odrazil sa na pravý kruh ku MAXIMOVI SAKMÁROVI, ktorý vystrelil a puk skončil v sieti.
    Asistencie: Šátek, Hujsa.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Klaudia Kadlecová


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK STEEL TEAM Trebišov. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 27. Kraut (Bodnár, Valečko), 42. Novák (Šimčák), 47. Jasečko (Paločko) – 10. Sakmár (Šátek, Hujsa), 13. Obdržálek (Pšurný), 26. Kuba (Droppa), 55. Kuba (Vybíral, Obdržálek), 59. Pšurný (Kadlečík, Vybíral)


    HK STEEL TEAM Trebišov: Gajan (Spodniak) – Pišoja, Jasečko – Groch, Knižka – Škrek, Valečko – Vereš, Koksharov; – Paločko, Stripai, Hamráček – Halás, Šimčák, Bodnár – Danielčák, Fedor, Kraut – Novák, Barna, Romanov
    Tréner: Dušan Kobeľa

    HK Skalica: Irsák (Bernát) – Kadlečík, Sloboda – Sakmár, Škápik – Věntus, Droppa – Drápal, Jombík; – Vybíral, Kuba, Obdržálek – Hujsa, Pšurný, Šátek – Janáč, Búlik, Kotvan – Čerhit, Fungáč, Kočka
    Tréner: Michal Ružička

    Rozhodca: Smrek, Tornay – Staššák, Janiga