Poprad – Michalovce 5:2 (kon.) | B. Bystrica – HC Slovan 2:5 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 6:3 (kon.)
Humenné – Nitra 2:4 (kon.) | Trenčín – Spišská N. Ves 3:5 (kon.) | Košice – Zvolen 4:5 (1:3 po s.n.)
koniec
HC MONACObet Banská Bystrica
2:5 (0:3, 2:0, 0:2)
HC SLOVAN Bratislava
Nedeľa 08.10.2023, 16:30 • Tipsport Aréna Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:51
    Slovan Bratislava dal gól!
    BRENDAN RANFORD sa so štyrmi bodmi neuspokojil, pri domácej hre bez brankára zachytil puk v obrannom pásme a úspešným pokusom z veľkej diaľky na opustenú bránku podčiarkol triumf hostí – 2:5.
    Asistencia: Shawn Lalonde
     
    44:17
    Slovan Bratislava dal gól!
    Ranford zapracoval na ľavej strane, vďaka forčekingu získal puk a posunul ho JAKUBOVI MINÁRIKOVI, ktorý vymietol horný roh pri bližšej žŕdke Krošeljovej bránky a prinavracia Slovanu dvojgólový náskok – 2:4.
    Asistencia: Brendan Ranford
     
    36:06
    Banská Bystrica dala gól!
    Využitá presilová hra domáceho tímu. Turnbull manévroval s pukom v ľavom kruhu, posunul ho Velovi, ktorý sa síce zblízka nepresadil, no dorážka Romana Faitha už skončil za chrbtom Coreua, domáci dosahujú kontaktný gól – 2:3.
    Asistencie: Marcus Vela, Carter Turnbull.
     
    20:43
    Banská Bystrica dala gól!
    Bystrická elitná útočná trojica zaúradovala v presilovej hre a domáci sú späť v hre o body. Turnbull vyhral buly v ľavom kruhu, posunul puk Turnbullovi, ktorý prihral do opačnej strany MARCUSOVI VELOVI, a ten prepálil Coreaua – 1:3.
    Asistencie: Carter Turnbull, Matt Wilkins
     
    14:43
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia vedú už rozdielom triedy. Výhonský odviedol dobrú prácu v súboji s domácimi obrancami, za bránkou si prišiel po puk BRENDAN RANFORD, ktorý sa presunul do dobrej streleckej pozície a z pravého kruhu vymietol horný roh Krošeljovej bránky – 0:3.
    Asistencia: Alex Výhonský
     
    12:36
    Slovan Bratislava dal gól!
    Zámorským hráčom hostí dnešný zápas zatiaľ chutí. Ranford zadovkou spoza bránky naservíroval puk BRETTOVI FINDLAYMU, ktorý si vymiešal Krošelja a zasunul puk do domácej bránky – 0:2.
    Asistencie: Jakub Minárik, Brendan Ranford
     
    2:07
    Slovan Bratislava dal gól!
    BRENDAN RANFORD to pri presilovej hre vzal na seba, z pravého kruhu sa pokúsil o zakončenie, ktorým prepálil Krošelja, hostia využívajú početnú výhodu a po dvoch minútach duelu vedú – 0:1.
    Asistencie: Shawn Lalonde, Brett Findlay

    Samuel Brecko

    Góly a asistencie: 21. Vela (Turnbull, Wilkins), 37. Faith (Vela, Turnbull) – 3. Ranford (Lalonde, Findlay), 13. Findlay (Minárik, Ranford), 15. Ranford (Výhonský), 45. Minárik (Ranford), 59. Ranford (Lalonde)


    HC MONACObet Banská Bystrica: Krošelj (Belányi) – Bačik, Hora, Ďatelinka (C), Eichwede-Wilde, Dame-Malka, Pavúk, Žabka – Wilkins, Vela, Turnbull – Matoušek, Bíreš, Gašpar – Faith, Stránsky, Macek – Žitný, Sojka, Štrauch
    Tréner: Doug Shedden

    HC SLOVAN Bratislava: Coreau (Baroš) – Sersen (C), Romančík, Beňo, Lalonde, Maier, Scheid, Gachulinec – Brown, Findlay, O´Brien – Minárik, Preisinger, Randford – Török, Petráš, Takáč – Jasenec, Masnica, Výhonský
    Tréner: Vladimír Růžička

    Rozhodca: Novák, Hronský – Durmis, D. Konc

    Diváci: 2414