Slavia – Znojmo 1:4 (kon.) | Kolín – Prostějov 1:2 (kon.) | Litoměřice – Sokolov 4:1 (kon.)
Poruba 2011 – Jihlava 6:2 (kon.) | Přerov – Pardubice B 4:3 (kon.) | Vsetín – Zlín 4:2 (kon.)
Třebíč – Frýdek-M. 4:2 (kon.)
koniec
HC Stadion Litoměřice
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HC Baník Sokolov
cz Sobota 07.10.2023, 17:00Chance Liga (CZ) • 9. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Navýšit vedení mohl ještě Pavel Kordule, který objel branku a málem nachytal natahujícího se Hamalčíka. Hostující brankář ale nakonec skvěle zasáhl betonem!
    58:35 Petr TON - 4:1
     
    58:35
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hostům nevyšla velmi dobrá přihrávka před branku a domácí šli ve dvou na jednoho obránce. Sihvonen poslal kotouč do jízdy pro PETRA TONA a ten opuštěnou branku zblízka nemohl minout. Asistence: Riku Sihvonen a Josef Jícha.
     
    56:59
    Sokolov se na led vrací se šesti hráči v poli, brankář Hamalčík zůstal na střídačce a uvidíme delší powerplay!
     
    55:21
    Petr Ton mohl dát klid na hokejky domácích. Potáhl si kotouč až k levé tyčce, ale pokusem po zemi si na Hamalčíka nepřišel!
    53:51 Martin OSMÍK - 3:1
     
    53:51
    Baník právě vstřelil branku!
    Výborně chytající Lukáš Pařík může na čisté konto zapomenout, kazí mu ho MARTIN OSMÍK! Hostující útočník se dostal do úniku a po krásné kličce zakončené forhendem přichází se zápletkou. Asistence: Daniel Kružík a David Tureček.
     
    49:08
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Jakub Kroupa – 2 min., hákování.
     
    45:53
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    David Aubrecht – 2 min., faul loktem.
     
    45:30
    Další nadějná příležitost pro domácí! Ti se ve velkém počtu dostali do útoku a po nahození od levého mantinelu se kotouč odrazil před branku, Michal Vitouch byl ve velké šanci, ale Hamalčíka neprostřelil!
    42:24 David AUBRECHT - 3:0
     
    42:24
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hned po vhazování je domácí celek odměněn za aktivitu a jde již do třígolového trháku. DAVID AUBRECHT se hned po vhazování dostal ke kotouči a rychlou střelou vymetl pravou šibenici! Asistence: Matěj Toman.
     
    39:08
    Akce ovšem pokračovala a Filip Kuťák měl na holi třetí branku. Přihrávku dostal mezi kruhy, ale branku z luxusní pozice nakonec netrefil!
    36:45 Tomáš GUMAN - 2:0
     
    36:45
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Po skončení přesilové hry přichází branka a Stadion vede již o dvě branky! TOMÁŠ GUMAN si tak trochu zahrál na Patricka Kanea, projel po levé straně a bekhendem nalepil kotouč ke vzdálenější tyčce. Asistence: Přemysl Svoboda.
     
    34:11
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Tomáš Vracovský – 2 min., nedovolené bránění.
     
    33:10
    Snad poprvé ve druhé třetině byl v problémech brankář Pařík. Adam Rulík se dostal ke kotouči na levém kruhu a hned zakončoval, ale domácí brankář se nalepil k tyčce a pokus ramenem vyrazil!
     
    25:45
    Už podruhé v utkání dostal Riku Sihvonen kotouč do prázdné branky, ale podruhé zklamal. Hamalčík se opět úžasně přesunul a puk chytil betonem!
     
    19:32
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Kale Costa – 2 min., sekání.
     
    16:44
    Velká šance také na straně druhé. Vrdlovec přebruslil obranu a zadovkou připravil loženku pro Štěpána Csamanga. Ten ale u tyčky netrefil odkrytou branku!
     
    15:31
    Další šance Stadionu! Tomáš Tomek ujel po levé straně a připravil pro Petra Tona tutovku. Hamalčík ale střelu zblízka skvěle vyrazil!
    13:05 Tomáš CHLUBNA - 1:0
     
    13:05
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí nakonec druhou přesilovku využívají a dostávají se do jednobrankového vedení! Michael Krutil vyslal svižnou střelu od modré čáry a TOMÁŠ CHLUBNA nasměroval kotouč do branky po drobné teči. Asistence: Michael Krutil a Tomáš Guman.
     
    12:17
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Martin Weinhold – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    11:24
    Obří šance domácího celku zůstala nevyužita. Filip Kuťák ujel po levé straně obraně a naservíroval puk ke vzdálenější tyčce na Sihvonena. Ten v obrovské šanci ale skvělého Hamalčíka neprostřelil!
     
    07:15
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Roman Přikryl – 2 min., nedovolené bránění brankáři.
     
    07:15
    Roman Přikryl ujel obraně Stadionu a byl sám před Paříkem, kterého ale pokusem po ledě nepřekonal. Pak fauloval a domácí mají přesilovku!
     
    04:27
    Riku Sihvonen měl první šanci zápasu. Dostal přihrávku zpoza branky a zakončoval na hranici brankoviště, ale Hamalčík reflexivně zasáhl!

    David Panuška

    Góly a asistencie: 14. Chlubna (Krutil, Guman), 37. Guman (P. Svoboda), 43. Aubrecht (Toman), 59. Ton (Sihvonen, Jícha) – 54. Osmík (Kružík, Tureček)


    HC Stadion Litoměřice: Pařík (Cichoň) – Kroupa, Krutil, Husák, Strejček, Aubrecht, Tomek, Pavlák – Guman, Jícha, P. Svoboda – Sihvonen, Kuťák, Ton – Chlubna, Costa, Toman – Hrabík, Vitouch, Kordule.
    Tréner: Miroslav Přerost

    HC Baník Sokolov: Hamalčík (Michajlov) – Tureček, M. Rohan, Weinhold, Mlčák, Klejna, Bulka – Tomeček, Kverka, Osmík – Kružík, Přikryl, Vracovský – Csamango, Vrdlovec, Křemen – Rulík, T. Rohan, V. Adamec.
    Tréner: Tomáš Mariška

    Rozhodca: Zavřel, Čáp – Beneš, Polák