Tatran – Mladá Boleslav 4:6 (kon.)
koniec
ESA logistika Tatran Střešovice
4:6 (2:1, 2:2, 0:3)
Předvýběr.CZ Florbal MB
cz Streda 04.10.2023, 19:30 • Sportovní centrum Řepy, Praha 17 • Livesport Superliga (CZ) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.
     
    Všem fanynkám a fanouškům florbalu přeju krásný čtvrteční večer. Vítám vás při sledování 3. kola nejvyšší české florbalové soutěže, u zápasu mezi Tatranem Střešovice a Mladou Boleslaví.
     
    Tatran Střešovice

    Střešovický Tatran neprožívá úplně ideální start do soutěže. Ve všech čtyřech dosavadních utkáních plnil roli velkého favorita, nicméně na kontě má sedm bodů, protože doma hned v prvním zápase prohrál po nájezdech 3:4 s Bohemians a v divoké přestřelce doma senzačně nestačil výsledkem 8:10 na Liberec. Překvapivou porážku svěřenci Střešovice odčinily hned vzápětí, když doma rozstřílely 14:1 Českou Lípu. Tatran je úřadujícím mistrem, když v dramatickém superfinále pokořil Vítkovice 4:3 po prodloužení gólem Havlase.
     
    Předvýběr.CZ Florbal MB

    Středočeši odstartovali novou sezónu ve velkém stylu. Čtyři zápasy, dvanáct bodů a parádní skóre 57:15, tato statistika dává jasně najevo, že florbalisté Mladé Boleslavi to po ročním půstu myslí s útokem na titul opravdu vážně. Minulou sezónu se Procházkova družina musela sklonit v semifinále právě před Střešovicemi, jimž podlehla v šesti zápasech, ale jak vidno, tak na tuto skutečnost už dávno zapomněla a začíná od nuly.
     
    Úvodní sestavy:

    Tatran Střešovice: Jurco (Lev) – Tlapák, M. Mühlfait, Sládeček, Meliš, F. Eliáš – Kreysa, A. Kučera, J. Boček, Šimek, Sádlo, Mare. Beneš, Havlas, Kún, Vavroušek, T. Hanák, Bureš, Šindelář, Čelakovský.
    Trenér: Martin Pánek

    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Hanuš) – D. Šebek, Suchánek, Gruber, Zakonov, Punčochář, Koláčný, Zoufalý – Tomašík, J. Bína, Tokoš, D. Beneš, Vařecha, Sládek, Bergman, Delong, Gašparík, Natov.
    Trenér: Lukáš Procházka

    Rozhodčí: Bališ, Varga.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Utkání mezi Tatranem a Mladou Boleslaví odstartoval! Jedná se o reprízu semifinále loňské sezóny, v šesti utkáních se radovaly Střešovice.
     
    00:41
    Po pravém mantinelu nabral vysokou rychlost Jakub Vařecha. Příliš daleko se nedostal, čistým způsobem mu míče vypíchl Adam Tlapák.
     
    01:22
    Hosté pokračují v aktivním pojetí hry. Dominik Beneš střílel přes dva konkurenty, Martin Mühlfait se prezentoval úspěšným blokem.
     
    01:48
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí mužství střílí brzký gól už ve druhé minutě! Sládeček poslal nahrávku dozadu do středu MARTINU MÜHLFAITOVI, jenž tvrdou forhendovou střelu napálil do pravé šibenice, brankář Bauer reagoval pozdě. Asistence: Pavel Sládeček.
    01:48 Martin MÜHLFAIT - 1:0
     
    02:19
    Florbalisté v červených dresech jsou při chuti a okamžitě zaútočili na navýšení náskoku, Martin Tokoš zblokoval střelu Kučery.
     
    02:48
    Zaváhání si neodpustil Adam Kučera, jenž následně těsně před vlastní bránou fauloval, standardka pro hosty.
     
    03:02
    Velmi dobře rozehraná standardní situace, ovšem Tomáš Jurco se skvěle přemístil k pravé tyčce a nohou zabránil vyrovnávací trefě.
     
    03:36
    Filip Eliáš nastartoval po pravém mantinelu kapitána Jana Natova, ten se přes Daniela Šebka nezvládl natlačit před bránu.
     
    04:00
    Dobré krytí míčku ukázal Lukáš Punčochář, zezadu na něj dotíral Martin Mühlfait a provinil se nedovoleným způsobem.
     
    04:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Tomašík využil času od levého mantinelu přihrávkou do středu, kde byl připravený FILIP ZAKONOV, Jurco nestihl srazit nohy k sobě dostatečně rychle. Asistence: Milan Tomašík.
    04:58 Filip ZAKONOV - 1:1
     
    05:23
    Mladá Boleslav podnikla útočný výpad pravou stranou. Dominik Beneš posouval za sebe na Martina Tokoše, ten vypálil vysoko nad břevno.
     
    05:57
    Z ostrého úhlu vypálil tvrdou forhendovou ránu Jakub Bína. Tomáš Jurco dobře zareagoval a zakročil koncem pravé nohy.
     
    06:28
    Pěkná akce hostujícího mužstva, k vedoucímu gólu moc nechybělo. Doprava dostal přihrávku Adam Delong, v poslední chvíli do ráně vložil florbalku Tomáš Hanák.
     
    06:48
    Velkou příležitost strhnout těsný náskok na stranu hostů mohl Adam Delong, který provedl nařízené trestné střílení. Zvolil pomalé provedení, aby nakonec udělal kličku do forhendu, Jurco ukázal výborné reflexy a úspěšně zakročil.
    06:48 Delong při trestném střílení na Jurca recept nenašel
     
    07:21
    Martin Šindelář po zadním mantinelu nahrával Matěje Čelakovského, který číhal u pravé tyčky a trefil pouze boční síťku.
     
    07:47
    Proti dvojici forčekujících protihráčů Dominik Beneš volil vysoký forhendový oblouček, za vlastní bránou míček zpracoval bránící Adam Tlapák.
     
    08:12
    Zleva vypálil tvrdou křižnou bekhendovou střelu David Šimek a Lukáš Bauer s velkými problémy vyrážel hrací předmět nad břevno.
     
    08:49
    Zdvojený Daniel Šebek zkoušel po levém mantinelu prostrčit míček na Filipa Zakonova. Povedlo se, autor vyrovnávací trefy posléze z bezprostřední blízkosti bekhendem ztroskotal na Jurcovi.
     
    09:04
    Šlágr zatím rozhodně nenudí. Na jedničku se vrátil směrem dozadu Milan Tomašík a před dotírajícím Jakubem Bočkem pálil do bezpečí po pravém mantinelu.
     
    09:44
    Střešovice dávají jasně najevo, že to hostující favorit dnes nebude mít vůbec jednoduché. David Šimek houf hráčů před sebou nepropálil.
     
    10:06
    V hloubi pole Michal Sládek atakoval Filipa Eliáše, který zachoval chladnou hlavu a balónek přenesl na osamoceného Davida Šimka.
     
    10:51
    Mladoboleslavští nikam nespěchají. Dominik Beneš zničehonic vyzkoušel ostrý pas za obranu, adresáta Jakuba Bínu zradilo zpracování.
     
    11:16
    U pravého mantinelu si Jakub Gruber velmi dobře pokryl míček tělem, Martin Mühlfait protihráče atakoval nedovoleným způsobem.
     
    11:39
    Útočný faul odpískán Patriku Suchánkovi při vytváření prostoru, nedovoleným způsobem narazil do Jonáše Kreysy.
     
    12:22
    Jako posední hráč si Matěj Havlas počínal velmi dobře, doběhl za vlastní bránu, odtud v klidu rozehrál na volného Tlapáka.
     
    12:40
    Situaci dvou proti třem řešil Jakub Boček individuálně, kličku k mantinelu Daniel Šebek přečetl a míček získal pro sebe.
     
    12:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    Těsným náskokem znovu disponují domácí! Boček od mantinelu přihrál na hranu brankoviště MARKU BENEŠOVI, ten rychlostí blesku seřídil mířidla a forhendem vypálil gólově forhendem těsně nad zemí k protější tyči. Asistence: Jakub Boček.
    12:57 Marek BENEŠ - 2:1
     
    13:55
    Jakub Vařecha chtěl využít volnějšího středu, ale neuspěl, Martin Mühlfait zabral a tělem protihráče povoleným způsobem odstavil.
     
    14:21
    Před bránou číhal na přihrávku Michal Sládek a dočkal se, bekhendem však ani nadvakrát nedostal balónek za bránícího Sládečka.
     
    14:50
    Florbalisté v červeno-bílých dresech kontrolují míček na polovině hřiště, Mladá Boleslav si hlídá hlavně vlastní poloviny, neforčekuje příliš vysoko.
     
    15:30
    Martin Tokoš nahazoval z poloviny hřiště na teč. Jakub Bína z velké výšky balónek sklepával poměrně výrazně vedle pravé tyče.
     
    15:55
    Lukáš Punčochář volil razantní křižnou nahrávku na Jakuba Vařechu, jemuž míček přeskočil přes florbalku a doputoval mimo hrací plochu.
     
    16:11
    Střešovice získaly míček a podnikly rychlý výpad po pravém mantinelu, Patrik Suchánek před Jakubem Bočkem odpálil balónek přes mantinel.
     
    16:45
    Zblokovaný míček z velké výšky perfektně zpracoval Adam Kučera, následně přecenil rychlostní schopnosti Jonáše Kreysy.
     
    17:11
    Jan Zoufalý si rozmyslel rozehrávku a nahrával ještě před bránu Martinu Tokošovi, který z otočky mířil forhendem nepřesně.
     
    17:37
    Na svou druhou trefu v utkání útočil Martin Mühlfait, tvrdou forhendovou střelu zadáka úspěšně zblokoval Daniel Šebek.
     
    18:12
    Na druhé polovině hřiště vypálil neméně ostrou střelu Adam Delong, levou dolní končetinou ztečoval mimo tři tyče Adam Kučera.
     
    18:42
    Znovu mohl Adam Delong ze středu střílet, ale ještě volil posunutí do lepší pozice doleva na Jakuba Vařechu, prudkou ránu k bližší tyčce Tomáš Jurco kryl pravou nohou.
     
    19:23
    Filip Eliáš správně odhadl, kudy bude Patrik Suchánek rozehrávat, balónek zastihl před adresátem nahrávky Bínou.
     
    19:54
    Gól do šatny chtěl vstřelit Matěj Čelakovský, jenž se prezentoval tvrdou, ale nepřesnou střelou, hrací předmět proletěl o kousek vedle levé části brankové konstrukce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina zápasu mezi Střešovicemi a Mladou Boleslaví rozhodně nenudila, přinesla tři góly, přičemž o jeden více vstřelilo domácí mužstvo. Skóre střetnutí otevřel ve 2. minutě Martin Mühlfait, o tři minuty později vrátil stav do vyrovnané podoby Filip Zakonov. Současnou podobu dal výsledku Marek Beneš, jenž na sklonku 13. minuty vstřelil gól dobře mířenou forhendovou střelou k pravé tyčce.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 10 – 8.
     
    Další třetina začne přibližně ve 20:13.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Druhá třetina je v plném proudu, tak pojďme na ni! Buly ovládl Tatran, který začíná akci zpoza vlastní brány, kterou stáží zatím skvěle chytající Jurco.
     
    20:44
    Jan Natov vyvinul velký tlak na Adama Tlapáka, tomu nakonec protihráč pomohl drobným, ale viditelným faulem.
     
    21:16
    Pod tlakem si Martin Šindelář poradil na jedničku, florbalku neměl v dobrém postavení, proto do bezpečí odkopával levou nohou.
     
    21:36
    Výměna míčku mezi Sládkem a Natovem nevyšla dle představ, zpětnou nahrávku přečetl Adam Tlapák a do bezpečí pálil středem.
     
    22:22
    David Šimek neměl kudy se natlačit před bránu, proto doběhl za ni, odtud nepřesně hledal Bočka, před ním úřadoval Milan Tomašík.
     
    22:47
    Výborně se Vojtěch Kún dostal zpoza brány před ni a po zajímavé kličce pálil bekhendem, ovšem přímo do Bauera.
     
    23:03
    K navýšení náskoku moc nechybělo! Nejprve Havlas trefil padajícího soka, dorážející Jakub Boček v tutovce pálil jenom do pravé tyčky!
     
    23:47
    Protiútok Mladé Boleslavi neměla dlouhého trvání. Martin Tokoš nabral velkou rychlost, jenže balónek nechal za sebou.
     
    24:19
    Tatran právě vstřelil branku!
    Pánkova družina odskakuje na rozdíl dvou branek! V blízkosti pravého mantinelu dostal prostor MARTIN ŠINDELÁŘ a trestal měrou vrchovatou, našel mezeru mezi bližší tyčkou a Bauerovým tělem. Asistence: Šimon Vavroušek.
    24:19 Martin ŠINDELÁŘ - 3:1
     
    24:52
    Rychlá odpověď nevyšla. Dominik Beneš vyzkoušel dlouhý pas na Jakuba Vařechu, nahrávku na dlouhou hokejku zachytil Filip Eliáš.
     
    25:09
    Jakub Gruber s poradil s dotírajícím Jakubem Bočkem a vyslal střílenou přihrávku, tu tečující Milan Tomašík zvedl příliš vysoko.
     
    25:41
    Příliš dlouho otálel s rozehrávkou Jan Zoufalý a dostal se pod tlak Adama Kučery, naslepo odpaloval do bezpečí po levém mantinelu.
     
    26:27
    S hlavou nahoře Adam Kučera vyslal křižnou přihrávku před prázdnou bránu na Jakuba Bočka, jenže ten reagoval příliš pozdě.
     
    26:50
    Další akci Střešovic zastavil povedeným obranným zákrokem Daniel Šebek, v rozletu zastavil sprintujícího Davida Šimka.
     
    27:19
    Taktický faul udělal v blízkosti poloviny hřiště Jakub Bína. Nestíhal Adama Kučeru, jemuž lehce klepl přes florbalku.
     
    27:38
    Pavel Sládeček se pokusil natlačit před bránu a nebýt faulu Dominika Beneše, zřejmě by byl úspěšný. Slibná standardka pro Střešovice.
     
    28:09
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice dělají další důležitý krok směrem k tříbodovému zisku! Havlas rozehrál na Meliše, který křižnou nahrávkou našel MARKA BENEŠE, proti tvrdé ráně do levého dolního růžku byl Bauer bezmocný. Asistence: Milan Meliš.
    28:09 Marek BENEŠ - 4:1
     
    28:09
    Oddechový čas pro tým Předvýběr.CZ Florbal MB.
     
    28:14
    Po tvrdém střetu s konkurentem zůstává na zemi ležet Lukáš Bauer. Do akce míří kluboví zdravotníci, případná ztráta jasné jedničky by pro Mladou Boleslav byla velkou komplikací.
     
    29:03
    Naštěstí se zdá, že Lukáš Bauer je v pořádku, zatím v zápase pokračuje. Kombinovaly Střešovice, Martin Mühlfait vypálil forhendem nad břevno.
     
    29:40
    Zdvojený Petr Koláčný si neporadil, středem neproskočil skrze Adama Kučeru s Davidem Šimkem. Znovu tedy hrají domácí.
     
    30:16
    Protože neměl komu nahrát, tak David Šimek pálil od levého mantinelu, přičemž napálil prvního clonícího Patrika Suchánka.
     
    30:42
    Hodně nepovedená Suchánkova rozehrávka mezi dva protihráče, Jakub Vařecha se navíc s Dominikem Benešem nedokázali domluvit.
     
    31:19
    Pod tlakem bránícího Filipa Eliáše byl Jan Zoufalý vytlačen až na polovinu hřiště, odtud vyslal tvrdou střelu zápěstím těsně vedle pravé tyčky.
     
    31:44
    Do tlaku tří hráčů se dostal Martin Šindelář a proto neriskoval a za vlastní bránu přihrával Filipu Eliášovi, jenž vyhodil do bezpečí po levém mantinelu.
     
    32:20
    K individuálnímu průniku zavelel Šimon Vavroušek. Po pravém mantinelu s dostal těsně k bráně, trefil ovšem jenom boční tyčku.
     
    32:45
    Balónek opustil hrací plochu. Rozhodčí chvíli váhal, nakonec nařídil na polovině hřiště buly, to ovládl Ronald Gašparík.
     
    33:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté ještě neřekli poslední slovo! Zleva Gašparík volil křižnou nahrávku na JANA ZOUFALÉHO, jenž si ze středu odskočil od osobního strážce a tvrdou forhendovou střelu po zemi poslal přesunujícímu se Jurcovi mezi nohy. Asistence: Ronald Gašparík.
    33:07 Jan ZOUFALÝ - 4:2
     
    33:55
    Hráči v bílých dresech pokračují v aktivním pojetí hry. Jakub Vařecha přenesl balónek doprava na Dominika Beneše, který pálil forhendem nad břevno.
     
    34:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rázem rozdíl ve skóre čítá jediný gól! Tomašík dlouho váhal, aby nakonec forhendem vystřelil. Jurco míček jenom ztlumil, s pohotovou dorážkou do prázdné brány přispěchal JAKUB VAŘECHA. Asistence: Milan Tomašík.
    34:04 Jakub VAŘECHA - 4:3
     
    34:36
    Na hřiště naskočil Ondřej Sádlo a hned se dostal do příležitosti, zprava střílel na bližší tyč do levé Bauerovy nohy.
     
    35:21
    Znovu na sebe upozornil Ondřej Sádlo, když vypálil tvrdou střelu přes Jana Natova, Lukáš Bauer zkrotil míček nadvakrát.
     
    35:39
    Na vyrovnání útočil Ronald Gašparík, který forhendem střílel přes bránícího Filipa Eliáše, míček se zvedl těsně nad horní tyčku.
     
    36:33
    Marek Beneš se odpoutal od osobního strážce, načež mu cestu zkřížil Martin Tokoš, domácí útočník potom volil pas na jistotu dozadu k Mühlfaitovi.
     
    36:53
    Střeleckou pozici si budoval Tomáš Hanák, jemuž nakonec nedovoleným zákrokem zabránil v zakončení Patrik Suchánek.
     
    37:20
    Matěj Havlas si ze středu potáhl míček doprava a vyslal svižnou ránu ze zápěstím, připraveného Bauera trefil do hrudi.
     
    37:45
    Nájezd pro Tatran! Rozhodčí odpískal Jiřímu Bestovi nedovolenou hru míčku rukou, zblokoval oblouček Vavrouška. Protesty byly zbytečné.
     
    37:45
    Střešovice zůstávají napřed o jediný gól! Exekuci samostatného nájezdu si vzal na starosti Matěj Havlas, který se přiblížil příliš blízko Bauerovi a ležícího brankáře nezvládl přehodit.
    37:45 Havlas trestné střílení neproměnil
     
    38:09
    Útočný faul odpískán po ztrátě míčku Adamu Delongovi, tentýž hráč potom zabánil v rychlé rozehrávce Filipu Eliášovi.
     
    38:41
    Od levého mantinelu vyslal svižnou střelu zápěstím na zadní tyčku Jiří Besta, nová posila Mladé Boleslavi cílové zařízení výrazně minula.
     
    39:09
    Hosté se kombinačně dopředu příliš neženou. Před Davidem Šimkem dokonce Daniel Šebek odběhl až za vlastní bránu.
     
    39:36
    Jan Natov vyslal zadovku za soupeřovu svatyni na Michala Sládka, jeho zadovka před bránu skončila jen u konkurenta Šimka.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V utkání mezi Střešovicemi a Mladou Boleslaví se můžeme těšit na velmi zajímavou třetí třetinu. Druhá dvacetiminutovka nabídla po dvou gólech na obou stranách, v těsném náskoku zůstávají domácí. Tatran měl ještě lepší pozici, když si trefami Martina Šindeláře a Marka Beneše vybudoval už tříbrankový náskok, ovšem hosté nesložili zbraně předčasně a slepenými góly Jana Zoufalého a Jakuba Vařechy se vrátili na kontakt.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 17 – 14.
     
    Další třetina začne přibližně ve 21:01.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Třetí třetina má za sebou první vteřiny. Hosté začali aktivně, avšak Jakubu Vařechovi nevyšla dobře myšlená zadovka.
     
    40:39
    Z nadějného postavení vypálil forhendem Adam Delong, střela mířící na přední tyčku doputovala těsně vedle brankové konstrukce.
     
    41:23
    Filip Eliáš se s velkou lehkostí prohnal kolem Lukáše Punčocháře, posléze nevyzrál na dobře pozičně stojícího Bínu.
     
    41:46
    vyrovnat plánoval Jiří Besta, ovšem příliš daleko se nedostal, kličku od levého mantinelu do středu hřiště vypíchl Martin Mühlfait.
     
    42:20
    Martin Mühlfait si párkrát vyměnil míček s Adamem Tlapákem, první jmenovaný posléze nepovedeným dlouhým pasem hledal Davida Šimka.
     
    42:53
    Zpoza poloviny hřiště rozehrával Patrik Suchánek. Zkoušel oblouček za obranu, ten ze vzduchu zpracoval dobře pracující Adam Tlapák.
     
    43:21
    Bylo evidentní, Milan Meliš v rozehrávce nechce udělat chybu. Dal si hodně načas, aby ve finále na jistotu nahazoval po levém mantinelu za soupeřovu bránu.
     
    43:47
    Útočili domácí. Adam Kučera na sebe navázal dva protihráče, potom zkoušel křižnou nahrávku na Ondřeje Sádla, tomu nevyšlo zpracování.
     
    44:24
    Střešovice rozehrávaly zleva. Jonáš Kreysa zkoušel polovysokou nahrávku k protějšímu mantinelu, Patrik Suchánek pohlídal za zády Adama Kučeru.
     
    44:45
    Směrem dozadu na jedničku zabojoval Matěj Čelakovský, zaklekl do tvrdé forhendové střely Grubera a zblokoval ji mimo bezprostřední nebezpečí.
     
    45:01
    První přesilovou hru celého zápasu si zahraje hostující mužstvo. Za bránění ve hře si dvouminutový trest vykoledoval Martin Šindelář.
     
    45:21
    Do přehuštěného prostoru nahazoval forhendem Dominik Beneš, nicméně trefil jenom clonícího Adama Tlapáka.
     
    46:06
    Dobrou práci odvedl Marek Beneš. Nejprve obral váhajícího konkurenta, aby následně po pravém mantinelu doběhl s míčkem na útočnou polovinu, odtud na jistotu nahazoval za bránu.
     
    46:54
    Florbalisté v bílých dresech si nejsou schopni vytvořit souvislý tlak. Dominik Beneš přihrával před bránu, kde Tlapák udržel na uzdě Vařechu.
     
    47:05
    Hosté v plném počtu. S návratem Šindeláře se do dobré situace dostal Jan Natov, tvrdou střelu k pravé tyči Tomáš Jurco vykopl nohou!
     
    47:46
    Pravým mantinelem se pokusil prodrat do příležitosti Marek Beneš. V klíčový moment si dal míček příliš daleko před sebe, ale to z důvodu faulu Grubera.
     
    48:00
    Mladoboleslavští pokračují v aktivním pojetí hry. Martin Tokoš přihrával přes tři konkurenty před bránu, Jakub Vařecha čekal na balónek marně.
     
    48:31
    Uvidíme třetí trestné střílení v zápase, druhé pro Mladou Boleslav! Důvodem je podržení, jehož se dopustil Marek Beneš proti Janu Natovovi.
     
    48:31
    Ale pozor. Rozhodčí se jde ještě podívat na obrazovku, rozhodnutí tedy není definitivní.
     
    48:31
    Rozhodčí po shlédnutí opakovaných záběrů potvrdil původní verdikt, budeme sledovat trestné střílení!
     
    48:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Do třetice už byl k vidění úspěšný nájezd! JAKUB BÍNA se nenechal rozhodit pohybujícím se gólmanem, v závěru nájezdu zvolil bekhendový blafák a našel volný prostor u levé tyče.
    48:31 Jakub BÍNA - 4:4
     
    49:30
    Pravou stranou nabral vysokou rychlost Tomáš Hanák. V plné rychlosti pálil tvrdou ránu zápěstím poměrně vysoko nad horní tyčku.
     
    49:51
    David Šimek naznačil střelu, načež vyzkoušel forhendovou střelu z otočky, o kousek minul mezeru u pravé tyčky.
     
    50:11
    Mladá Boleslav směřovala do protiútoku, ale ten přerušil svým hvizdem rozhodčí, Jan Natov se dopustil faulu na Šimona Vavrouška.
     
    50:39
    Přestože mohl nahrávat, tak Martin Tokoš zkusil štěstí na vlastní pěst, Martin Mühlfait konkurenta zastavil nedovoleným způsobem.
     
    51:23
    Vedení chtěl strhnout na vedení hostujícího mužstva Patrik Suchánek, dalekonosná rána zamířila o pár čísel nad horní tyčku.
     
    51:47
    Je evidentní, že ani jeden nechce udělat chybu, která by mohla rozhodnout o osudu střetnutí. Adam Tlapák proto místo odvážné rozehrávky nahazoval za bránu Bauera.
     
    52:24
    Daniel Šebek si jako cíl rozehrávky vybral u pravého mantinelu Milana Tomašíka, tomu vůbec nevyšla klička do středu na Filipa Eliáše.
     
    52:56
    Dominik Beneš zkoušel odvážný oblouček k levému mantinelu, kde Milan Tomašík zvládl zpracování, následně střílel forhendem o kus vedle brány.
     
    53:19
    Nahrávku soupeře vystihl Dominik Beneš, ovšem zpracování mu nevyšlo ideálně, soka doběhl Martin Šindelář a čistým způsobem ho odzbrojil.
     
    53:50
    Adam Kučera utekl od osobního stráže, ale na dalšího konkurenta si nevěřil, zadovkou zklidnil hru u Filipa Eliáše.
     
    54:15
    Vysokou rychlost vyvinul po levém mantinelu Marek Beneš, bránící Jakub Gruber odpálil balónek forhendem mimo hrací plochu.
     
    54:42
    U levého mantinelu úřadoval Jakub Boček. Rychle se ohlédl za sebe hledal Martina Mühlfaita, který nepřetlačil Martina Tokoše.
     
    55:15
    Ofenzivní složku mužstva podpořil Milan Meliš. Za sebe následně nabil Filipu Eliášovi, který vypálil z voleje vysoko nad břevno.
     
    55:50
    Jan Zoufalý od mantinelu nahazoval před bránu na teč. Jakub Vařecha na dlouhou hokejku zvedl hrací předmět nad horní tyčku.
     
    56:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští jdou poprvé v zápase do vedení v momentě, kdy do konce základní hrací doby zbývají necelé čtyři minuty! Besta posunul míček do středu na DOMINIKA BENEŠE, tvrdá střela se od pravé tyčky odrazila za záda smutně hledícího Jurca. Asistence: Jiří Besta.
    56:28 Dominik BENEŠ - 4:5
     
    56:44
    Oddechový čas pro tým Tatran Střešovice.
     
    57:01
    Ještě více přiblížit hostující mužstvo k vítězství Ronald Gašparík, nezvládl ovšem přehodit levou nohu brankáře Jurca.
     
    57:15
    Není nač čekat! Florbalisté Tatranu drží míček na florbalkách a kouč Pánek odvolává brankáře. Sledujeme powerplay.
     
    58:11
    Marek Beneš našel u pravého mantinelu Martina Šindeláře, jemuž nevyšel pokus o rychlou křižnou nahrávku, Jakub Vařecha vzápětí ve snaze o trefení prázdné brány trefil Beneše.
     
    58:51
    Blízko poloviny hřiště vybojoval míček Michal Sládek, ovšem nezvládl s natlačit před Martina Šindeláře, aby mohl střílet do odkryté soupeřovy svatyně.
     
    59:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! U pravého mantinelu si vytvořil prostor ke střele přes celé hřiště hostující kapitán JAN NATOV a trefil se neomylně, Meliš se marně snažil míček stihnout. Rozhodčí ještě mezi sebou i trenéry poměrně dlouho debatovali, gól zůstal v platnosti. Asistence: Dominik Beneš.
    59:21 Jan NATOV - 4:6
     
    59:48
    Tatran měl v závěrečných vteřinách ještě jednu standardku. Rozehrávka zamířila na Marka Beneše, který trefil prvního clonícího soka.
     
    Konec zápasu.
     
    Očekávané utkání mezi Střešovicemi a Mladou Boleslaví rozhodně nenudilo. V závěrečné dvacetiminutovce rozhodli o svém vítězství hosté, kteří vstřelili tři góly a zvítězili 6:4.

    Domácí přitom měli rozehrané utkání velmi dobře, když už ve 35. minutě disponovali tříbrankovým vedením 4:1, nicméně hosté se ještě před koncem druhé části dokázali dostat na kontakt. Závěrečnou třetinu si florbalisté Mladé Boleslavi podmanili ve velkém stylu. Nejprve ve 49. minutě obstaral vyrovnání proměněným trestným střílením Jakub Bína, o osm minut později vstřelil rozhodující trefu Dominik Beneš tvrdou ránou o pravou tyčku. Tatran v závěru ještě zkusil powerplay, ale vyrovnání se nedočkal, výhru konkurenta pečetil trefou do prázdné brány přesnou střelou hostující kapitán Jan Natov.

    Svěřenci trenéra Procházky zůstávají po pěti utkáních stoprocentní a s patnácti body v čele tabulky vedou o dva body před Chodovem. Střešovice první utkání pod novým koučem Pánkem nezvládly, s osmi body figurují na osmé pozici.
     
    Branky a nahrávky: 2. M. Mühlfait (Sládeček), 13. Mare. Beneš (J. Boček), 25. Šindelář (Vavroušek), 29. Mare. Beneš (Meliš) – 5. Zakonov (Tomašík), 34. Zoufalý (Gašparík), 35. Vařecha (Tomašík), 49. J. Bína (TS), 57. D. Beneš (Besta), 60. Natov (D. Beneš). Vyloučení: 1:0. Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 19:16. Diváci: 361. Rozhodčí: Bališ, Varga. (21:47:04)

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 2. M. Mühlfait (Sládeček), 13. Mare. Beneš (J. Boček), 25. Šindelář (Vavroušek), 29. Mare. Beneš (Meliš) – 5. Zakonov (Tomašík), 34. Zoufalý (Gašparík), 35. Vařecha (Tomašík), 49. J. Bína (t.s.), 57. D. Beneš (Besta), 60. Natov (D. Beneš)


    Využitie: 0:0. Zásahy brankárov: 19:16.
    ESA logistika Tatran Střešovice: Jurco (Lev) – Tlapák, M. Mühlfait, Sládeček, Meliš, F. Eliáš – Kreysa, A. Kučera, J. Boček, Šimek, Sádlo, Mare. Beneš, Havlas, Kún, Vavroušek, T. Hanák, Bureš, Šindelář, Čelakovský.
    Tréner: Martin Pánek

    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Hanuš) – D. Šebek, Suchánek, Gruber, Zakonov, Punčochář, Koláčný, Zoufalý, Besta – Tomašík, J. Bína, Tokoš, D. Beneš, Vařecha, Sládek, Bergman, Delong, Gašparík, Natov.
    Tréner: Lukáš Procházka

    Rozhodca: Bališ, Varga

    Diváci: 361