Black Angels – Královské Vinohrady 2:3 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 3:6 (kon.) | Florbal Vary – Liberec 5:8 (kon.)
Tatran – Česká Lípa 14:1 (kon.) | BUTCHIS – Mladá Boleslav 5:15 (kon.)
koniec
Black Angels
2:3 (2:1, 0:0, 0:2)
TJ Sokol Královské Vinohrady
cz Nedeľa 01.10.2023, 14:00 • SH Štěrboholy • Livesport Superliga (CZ) • 5. kolo
Predzápasové kurzy
    55:44 Tomáš GÄRTNER - 2:3
     
    55:44
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady jdou do vedení! Spolupráce Daniela Gärtner a TOMÁŠE GÄRTNERA končí v síti, protože druhý jmenovaný dokázal svou hůl nastavit přesně tak, aby tečoval střelu svého bratra! Asistence: Daniel Gärtner.
    47:23 Ivan PERGLER - 2:2
     
    47:23
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Nyní už SKV vyrovnává! Matěj Horák sklepl míček na IVANA PERGLERA, který se vytočil před Matiáška a zamířil přesně k bližší tyči! Asistence: Matěj Horák.
    19:32 Radek HANÁK - 2:1
     
    19:32
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Bleci dávají gól do šatny! Vilém Doležal skvěle obešel protihráče za brankou Futschika, následně předal míček na hranici malého brankoviště přesně na RADKA HANÁKA, který střelou první k bližší tyči prostřeluje brankáře Vinohrad! Asistence: Vilém Doležal.
    14:12 Kristián KOZÁK - 1:1
     
    14:12
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Máme srovnáno! Dobře pracující trojice ve středu hřiště Vinohrad už teď domácí nepohlídali! Jakub Renčín nahrál na volného KRISTIÁNA KOZÁKA, který střelou ze středu hřiště zamířil přesně k pravé tyči a Futschik přes clonu hráčů nic neviděl a inkasuje první gól v zápase. Asistence: Jakub Renčín.
     
    2:51
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady se dostávají jako první v dnešním zápase do vedení! JAN PROCHÁZKA nahrál přesně na hůl volného KLAVSE ARAKSE, který střelou dokázal prostřelit brankáře Matiáška, který inkasuje jako první v dnešním duelu. Asistence: Jan Procházka.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 15. Kozák (Renčín), 20. R. Hanák (Doležal) – 3. Araks (Ja. Procházka), 48. Pergler (Horák), 56. T. Gärtner (D. Gärtner)


    Využitie: 0:1. Zásahy brankárov: 11:12.
    Black Angels: Körber (Matiášek) – Fryš, Obuškevič, V. Novotný, Kozák, Bauman, Neklan, Bouček – Beriac, M. Boček, M. Burian, Doležal, Sirotek, Ludvík (C), Hromada, Čáslava, R. Hanák, Renčín, Hejda.
    Tréner: Tomáš Janeček

    TJ Sokol Královské Vinohrady: Futschik (Křepelka) – Ji. Procházka, Čuda, Trojáček, Araks, Krupička, Ja. Procházka (C) – Keller, Plíhal, Žiška, Pužman, P. Hájek, Horák, Švejda, T. Gärtner, Pražák, Z. Stuchlík, D. Gärtner, Pergler.
    Tréner: Miroslav Purkrábek

    Rozhodca: Radim Sýkora a Miroslav Tkáč

    Diváci: 65