Mladá Boleslav – Motor ČB 2:5 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 4:3 (po pr.) | Sparta Praha – Kometa Brno 0:2 (kon.)
Liberec – Pardubice 4:3 (2:0 po s.n.) | Hradec Králové – K. Vary 2:4 (kon.) | Plzeň – Kladno 4:5 (po pr.)
Litvínov – Třinec 6:4 (kon.)
koniec po predl.
HC Škoda Plzeň
4:5 (1:0, 1:4, 2:0 - 0:1)
Rytíři Kladno
cz Nedeľa 01.10.2023, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga (ČR) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Krásné nedělní odpoledne z Plzně!

    Vítám všechny hokejové fanoušky u sedmého kola Tipsport extraligy, kde se Škoda Plzeň utkání na domácím ledě s celkem Rytíři Kladno.

    Tento zápas by se dal označit jako utkání kola, avšak nepůjde o první místo, nýbrž o to, kdo si vytáhne černého Petra a po dnešním zápase skončí na místě posledním.

    Plzeň zatím odehrála pět zápasů a na svém kontě má tři body, ty uloupila hned prvním kole v zápase proti mistrovskému Třinci. Následně ale nestačila na Litvínov (2:4), České Budějovice (0:1), Spartu (2:3) a naposledy v pátek na Pardubice, kterým podlehla 1:4.

    Rytíři na svůj účet nashromáždili ještě o bod méně a aktuálně jsou na samotném chvostu tabulky. Kladno načalo novou sezónu těsnou prohrou v Olomouci (0:1) a ani domácí premiéra nebyla dle představ, Pardbuice zvládly tuhou bitvu 3:1. Následně ale Středočeši překvapivě vyhráli ve Vítkovicích 3:2 po samostatných nájezdech. Následně na lavičku nastoupil jako mentor Jakub Voráček, ten byl ale svědkem drtivé prohry se Spartou (1:7). Ani poslední dva duely nedopadly dle představ, nejprve přišla prohra s Libercem (2:3) a i v pátek odešli Rytíři ze zápasu poraženi, Kometě podlehli 1:4.

    Dámy a pánové, pohodlně se usaďte a užijte si příjemné odpoledne s doprovodem našeho textového přenosu, tím vás provede Jakub Štěrba.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Hlavaj) – Kvasnička, Zámorský, Houdek, Dujsík, Piskáček, Jiříček, Malák – Holešinský, Mertl, Matýs – Benák, Lev, Rekonen – Schleiss, Jansa, Pour – Straka, Hrabík, A. Dvořák.
    Trenér: Petr Kořínek.

    Rytíři Kladno: Brízgala (Bow) – Dotchin, Hejda, Martenet, Ticháček, Veber, Slováček – Tralmaks, Plekanec, Melka – Kusý, Klepiš, Jarůšek – Bláha, Pytlík, Strnad – M. Procházka, Babka, Beran.
    Trenér: Otakar Vejvoda.

    Rozhodčí: Jaroš – Brejcha, Gerát.
    Bude se Rytířům dařit?
     
    Před samotným duelem nás čeká ještě slavnostní ceremoniál, v zápase proti Spartě odehrál plzeňský Jan Schleiss své pětisté utkání v nejvyšší soutěži.
     
    Vše je připraveno, jdeme na samotné utkání!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:25
    Hned v první minutě měla Škodovka velkou šanci na otevření skóre. Domácí vyrazili ve dvou proti jedinému obránci, Petr Zámorský dostal hezkou žabičku na pravou stranu, avšak hostující brankář se proti jeho ráně stačil přesunout.
     
    01:08
    Hosté se zatím jen brání, nyní kotouč raději vyhodili jen za cenu zakázaného uvolnění, vhazovat se bude po pravé ruce Brízgaly.
     
    01:56
    Rytíři už se taktéž dostali do útočného pásma, střela z pravého křídla byla nicméně sražená mimo dosah Pavláta.
     
    02:37
    Hosté vyhráli buly v útočné třetině, puk se bleskově dostal na modrou čáru, kde byl zaparkovaný Tadeáš Hejda, jeho pokus ale těsně minul plzeňskou klec.
     
    03:54
    Tomáš Mertl dostal hezký pas za obránce, jeho střelu Adam Brízgala pouze vyrazil, dorážka Holešinského byla záhy sražená vysoko do ochranné sítě.
     
    04:47
    Souboj dvou dvacítek u mantinelu, Petr Zámorský čistě poslal k ledu Jaromíra Pytlíka. Hrát tak mohou opět indiáni.
     
    05:10
    Jakub Pour udělal zpětnou kličku na pravém kruhu, poté vybídl ke střele Tomáše Dujsíka, ten pálil tvrdě, avšak jen doprostřed brány, kde byl připravený Brízgala zasáhnout.
     
    05:27
    Utkání se hraje v poměrně rychlém tempu, na druhé straně dostal přihrávku od zadního mantinelu Tomáš Plekanec, jeho rána z pravého kruhu nicméně až k Pavlátovi nedolétla.
     
    06:00
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Adam Dvořák – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    06:17
    Dominik Pavlát neudržel ostrou ránu Ticháčka od modré čáry, naštěstí kolem jeho brány byli jen domácí hráči, kteří posléze věděli moc dobře co s kotoučem.
     
    06:59
    Tomáš Plekanec pro změnu trefil jen prostor, kde byl připravený plzeňský brankář zasáhnout.
     
    07:17
    Martin Procházka měl slibnou šanci z osy hřiště, kam dostal přihrávku od zadního mantinelu, hostující útočník ovšem prostor mezi třemi tyčemi netrefil.
     
    07:53
    Kladno zatím hraje přesilovou hru velmi dobře, dostává se do střely, ty ovšem moc nebezpečné nejsou. Stejně jako nyní v podání Denise Kusého, který opět trefil jen prostředek brány.
     
    08:00
    Domácí v plném počtu.
     
    08:37
    Hezké hokejové myšlení nyní naplno ukázal Adam Benák, ten zmátl všechny soupeře, následně hezkou přihrávkou našel na druhé vlně Jakuba Lva, ten ale dostal pas mírně za brusle, tudíž vystřelit již nedokázal.
     
    10:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka jde jako první v dnešním zápase do vedení. Denis Kusý nešťastně rukou srazil puk přímo do jízdy ONDŘEJI MATÝSOVI, který chtěl v první chvíli přihrávat, jenže kotouč se mu přívětivě vrátil a napodruhé ho poslal mezi betony Brízgaly. Bez asistence.
     
    10:50
    Záhy zkoušel plzeňské vedení zdvojnásobit Kryštof Hrabík, který prověřil brankáře střelou bekhendem z ostrého úhlu, Brízgala se překvapit nenechal.
     
    11:38
    Plzeň znovu rychle otočila hru, avšak tentokrát se jí nepovedl přechod přes modrou čáru. Následuje komerční přestávka.
     
    12:23
    Indiáni znovu udělali menší závar v útočné třetině, výsledkem toho byla rána od modré čáry, kterou měl na svědomí Petr Zámorský, Adam Brízgala si ovšem našel puk ve své lapačce.
     
    13:17
    Ondřej Matýs byl před dnešním zápase povýšen do první útočné formace a na ledě to potvrzuje, kde podává velmi dobrý výkon. Nyní skvěle servíroval kotouč na brankoviště, tam ho nicméně nikdo nezasáhl.
     
    13:33
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Adrián Holešinský.
     
    14:15
    Matěj Beran dostal z jedničky přihrávku mezi kruhy, plzeňský odchovanec ale posléze pálil vedle brány.
     
    14:38
    Dominik Pavlát stále chytá velmi spolehlivě a plzeňské mužstvo se na něj může spolehnout, stejně jak v tomto případě, kdy s ledovým klidem zachytil ránu z pravého kruhu.
     
    15:00
    Tentokrát už kladenská rána volala po gólovém zakončení, ovšem hosty znovu zklamala přesnost, Martin Procházka z osy hřiště v ideálním postavení vůbec netrefil branku.
     
    15:17
    Domácí v plném počtu.
     
    16:12
    Hosté jsou v posledních minutách na koni, přesilová hra jim k tomu pomohla, ale neujala se ani jejich další rána od modré čáry, Dominik Pavlát si opět našel kotouč ve své rukavici.
     
    16:35
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Tomáš Mertl – 2 min., nedovolené bránění.
     
    16:45
    Jakub Lev se dostal ve vlastním oslabení do samostatného úniku, v poslední fázi se mu nicméně zamotal puk pod bruslemi a zakončení tak nebylo dle jeho představ.
     
    17:36
    Dominik Pavlát při další střele ztratil po kontaktu svou maskou, hlavní rozhodčí celou situaci nechává bez povšimnutí, plzeňští obránci si ale vše vzali na paškál.
     
    18:11
    Škoda znovu zahrozila ve vlastním oslabení, vyhození Davida Kvasničky dobruslil Filip Jansa, který se pokoušel Brízgalu překvapit ranou z ostrého úhlu, ten puk ale zachytil do své výstroje.
     
    18:35
    Domácí v plném počtu.
     
    19:01
    Začala poslední minuta první třetiny.
     
    19:13
    Antonín Melka si nabruslil do útočné třetiny podél levého mantinelu, hostující forvard se posléze dostal i ke střele, avšak Dominik Pavlát nadále chytá s velkým přehledem.
     
    19:44
    Hosté vyhodili kotouč jen za cenu zakázaného uvolnění, Škoda bude mít příležitost v první periodě ještě ohrozit branku soupeře.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Tomáš Plekanec – 2 min., krosček.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, která nabídla jednu branku, ale také spoustu zajímavých momentů. Jediný gól vstřelil v jedenácté minutě Ondřej Matýs, který se tak trenérům odvděčil za posunutí do první lajny. Kladno dostalo k dispozici hned tři početní výhody, avšak žádnou nebezpečnou ránu si v nich nevypracovali. Vedení Západočechů by se tak dalo říci, že je naprosto zasloužené.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Plzeň druhou část zahájila v početní výhodě, ale zatím se nemůže usadit v útočné třetině, Kladno se již dvakrát dokázalo osvobodit.
     
    21:06
    Jakub Lev pálil v signalizované výhodě z levého kruhu, Adam Brízgala zachytil puk do své výstroje.
     
    21:06
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Tadeáš Hejda – 2 min., podrážení.
     
    21:13
    Petr Zámorský pálil krátce po vyhraném buly tvrdě, ale jen do připraveného brankáře Kladna.
     
    21:39
    Adrián Holešinský dostal ideální pas mezi kruhy, avšak i proti jeho ráně se vyznamenal maskovaný muž Rytířů.
     
    22:00
    Hosté již ve čtyřech.
     
    22:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka využívá početní výhodu a nad Kladnem vede již o dvě vranky. ADRIÁN HOLEŠINSKÝ dostal hezkou přihrávku od Jana Schleisse, slovenský reprezentant si poté udělal prostor a hezkou ranou na bližší tyč překonal bezmocného Brízgalu. Asistence: Jan Schleiss.
     
    24:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté ale přispěchali s rychlou odpovědí a už to je to zase jen o gól. DENIS KUSÝ obdržel přihrávku od zadního mantinelu, jeho první ránu ještě Pavlát dokázal vyrazit, avšak na dorážku již byl plzeňský brankář krátký. Asistence: Richard Jarůšek, Jakub Klepiš.
     
    24:28
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To jsou věci, Kladno během několika vteřin vyrovnává na 2:2. Petr Straka pokazil při vývozu kotouče rozehrávku, hosté se bleskově zmocnili kotouče, z pravé strany ujížděl na Pavláta JAROMÍR PYTLÍK, který se trefil přesně k tyči. Bez asistence.
     
    25:19
    Zakázané uvolnění hostujícího celku, vhazovat se bude znovu před hostujícím brankářem.
     
    26:19
    Martin Procházka získal u plzeňské branky kotouč, následně se o něj nicméně postarala obrana indiánů.
     
    27:37
    Kladno vstřelené branky povzbudilo a najednou jsou na ledě lepším celkem.
     
    27:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To je obrat panečku! ONDŘEJ BLÁHA si vybruslil z rohu ledové plochy až před plzeňskou branku, tam následně se mu povedlo bekhendem zasunout puk i do sítě. Bez asistence.
     
    29:05
    Hosté zavřeli svou modrou čáru a Plzeň se v posledních minutách vůbec nemůže dostat k ohrožení jejich brankáře.
     
    29:26
    Až nyní se o to pokoušel Ondřej Matýs, který si nabruslil do pásma a krátce za modrou čárou to vzal na sebe, jenomže minul.
     
    30:04
    Krátce za polovinou zápasu vystřelil ukrytou ránu David Kvasnička, Brizgala neviděl vůbec nic, takže byl moc rád, když puk orazítkoval jen zadní mantinel.
     
    30:58
    Plzeň teď měla obrovský pech. Po ráně Petra Zámorského již padal kotouč do sítě, na brankové čáře ho nicméně stačil zastavit Václav Veber. Najednou se ne jednomu plzeňskému fanouškovi vybavila situace ze včerejšího fotbalové zápasu Sparta – Plzeň.
     
    31:18
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Adrián Holešinský – 2 min., hrubost.
     
    31:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté bleskově využívají početní výhodu a s domácím týmem to nevypadá vůbec dobře. Rána Ticháčka byla sražená mezi kruhy, kde byl připravený JAROMÍR PYTLÍK a ten ostrou ranou z první poslal puk hned do sítě. Asistence: Jiří Ticháček.
     
    31:36
    Střídání v týmu HC Škoda Plzeň:
    ze hřiště odchází Dominik Pavlát, přichází Samuel Hlavaj.
     
    32:25
    Hosté vyhodili puk velkým obloukem, Tomáš Plekanec záhy přebruslil plzeňského obránce, jeho střelu nicméně vytáhl mimo tři tyče Samuel Hlavaj.
     
    33:54
    Krátce za modrou čárou vystřelil Václav Veber, jeho ránu ale s přehledem zachytil Hlavaj do své rukavice.
     
    34:06
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Ondřej Slováček – 2 min., podrážení.
     
    34:30
    Holešisnký hezkou zpětnou přihrávkou přenechal puk do jízdy Rekonenovi, ten posléze střílel na bližší tyč, tu měl ale Brízgala dobře pokrytou.
     
    35:21
    Hosté se dostali ke kotouči a ten bez větších rozpaků poslali až za branku Samuela Hlavaje.
     
    35:58
    Jan Piskáček nic složitého nevymýšlel a bleskově poslal kotouč směrem na branku, bohužel pro něj jeho pokus mířil jen doprostřed brány.
     
    36:06
    Hosté v plném počtu.
     
    36:58
    Plzeňská hra se po druhé vstřelené brance zcela rozpadla, od té doby je na ledě pouze jedno mužstvo. Škodovka se sice snaží, k ideálu to má nicméně hodně daleko.
     
    38:14
    Václav Veber znovu vystřelil od modré čáry, jeho ukrytý pokus avšak skončil těsně vedle brány, hrát tak mohou znovu domácí.
     
    39:01
    Začala poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:37
    Adam Benák vydoloval u mantinelu zdánlivě ztracený kotouče, ten poté předal kolegu Davidu Kvasničkovi, jehož ránu musel krýt Adam Brízgala.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Čtyřicet minut hry je minulostí. Plzeň ve druhé části znovu skórovala, dostala se do dvoubrankového vedení, avšak poté se její hra úplně rozpadla. Kladno čtyřmi brankami zápas naprosto otočilo a nyní jsou na tom lépe oni. Škoda nicméně ještě neřekla poslední slovo a v poslední části bude chtít zabojoval o minimálně vyrovnání.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Na úvod třetí části vyhodil puk mimo mantinely Adam Brízgala, hostující brankář měl ale štěstí, že to bylo s tečí o mantinel.
     
    41:17
    Za brankou Hlavaje se svedl tuhý boj o kotouč, z něho nakonec vyšli domácí jako vítězové, mohli tak založit další útočnou akci.
     
    41:58
    V signalizované výhodě pálil tvrdě od modré čáry Petr Zámorský, jen o malý kousek ale minul zařízení.
     
    41:59
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Jake Dotchin – 2 min., podrážení.
     
    42:25
    Škoda má zatím velký problém se udržet v útočné třetině, hosté již dvakrát dokázali vyhodit puk přes všechny čáry.
     
    43:03
    Konečně se domácí dočkali přesné trefy, po přihrávce Holešinského pálil z levého kruhu Jan Schleiss, ten ale maskovaného muže Rytířů neprostřelil.
     
    43:38
    Adam Brízgala nyní neudržel puk ve své výstroji, Jan Schleiss mohl dorážet kotouč do opuštěné klece, avšak na poslední chvíli se mu do toho vložil obránce Kladna.
     
    43:59
    Hosté v plném počtu.
     
    44:35
    Plzeň se pomalu nadechuje k náporu, tentokrát pálil bez přípravy od pravého mantinelu Jakub Lev, jeho ostrou ránu ale stačil Brízgala vykopnout svým betonem.
     
    45:34
    Ránu od červené čáry vyrazil hostující brankář svou hokejkou až do ochranné sítě, vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    46:42
    Hosté svědomitě brání, Plzeň tak má opticky více ze hry, avšak zatím nepřichází žádná těžká střela, je to spíše taková křeč.
     
    47:15
    Krásná kombinace domácích, jediné co tomu chybělo bylo gólové zakončení. Jakub Lev našel na levém kruhu Zámorského, ten celou akci vyšperkoval přihrávkou na Schleisse, ten ovšem před prázdnou bránou nedopravil puk do sítě.
     
    47:19
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Jakub Pour – 2 min., podrážení.
     
    47:39
    Plzeň se osvobodila dlouhým výhozem. Kladno avšak rychle spěchá zpátky do útočné třetiny.
     
    48:49
    Kladno bylo velmi blízko páté trefě. V krátkém sledu hned dvakrát po sobě zachránila Hlavaje branková konstrukce.
     
    49:19
    Domácí v plném počtu.
     
    50:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka ještě žije. Petr Zámorský si našel na modré čáře odražený kotouč, jeho ránu poté ideálně před Brízgalou tečoval JAKUB LEV. Asistence: Petr Zámorský, Daniel Malák.
     
    50:52
    Plzeň má najednou více sil a tlačí se znovu do pásma, Jakub Pour zkoušel pálil na bližší tyč, tu ovšem těsně minul.
     
    51:30
    Kryštof Hrabík se posléze pokoušel o něco podobného, ten sice prostor mezi třemi tyčemi trefil, hostujícího gólmana ale nepřekonal.
     
    52:53
    Škoda se znovu dostala do tlaku, zamkla svého soupeř uvnitř vlastního pásma, následná rána ale skončila jen v připravené rukavici Brízgaly.
     
    Dnešní utkání sleduje 4886 diváků.
     
    53:57
    Petr Zámorský si znovu našel kotouč, jeho pokus tentokrát tečoval mezi kruhy Aleksi Rekonen, bohužel pro něj těsně vedle brány.
     
    54:24
    Tomáš Mertl pro změnu hledal mezeru mezi betony, ty ovšem k sobě sklaply velmi rychle. Vhazovat se bude po pravé ruce Brízgaly.
     
    55:28
    Hosté už se zaměřili prakticky pouze jen na obranu, lehké kotouče jen vyhazují na domácí polovinu hřiště tak, aby to nebylo zakázané uvolnění.
     
    56:07
    Samuel Hlavaj nyní zaváhal s rozehrávkou, za jeho brankou se tak bojuje u mantinelu o kotouč, to naplno vyhovuje hostujícímu celku.
     
    56:57
    Krátce po vyhraném buly pálil ostře obránce Daniel Malák, jeho pokus ale stačil na poslední chvíli zastavit brankář Brízgala.
     
    57:32
    Adrián Holešinský se ocitl na ledové ploše dle rozhodčích dovoleným způsobem, Kladno tak mohlo puk bez problémů vyhodit ze své obranné třetiny.
     
    58:01
    Začaly poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:09
    Samuel Hlavaj opustil plzeňské brankoviště, domácí to zkoušejí v šesti.
     
    58:19
    Petr Zámorský ranou trefil jen nohy Jaromíra Pytlíka, ten poté netrefil plzeňskou branku. Po zakázaném uvolnění se bude znovu vhazovat před brankou Brízgaly.
     
    58:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Velká euforie v plzeňské LOGSPEED CZ Aréně, Škodovka vyrovnává na 4:4. Adrián Holešinský zavezl puk do útočné třetiny, poté oslovil mezi kruhy volného PETRA ZÁMORSKÉHO, který přesnou ranou k tyči nedal brankáři Kladna šanci zasáhnout. Asistence: Adrián Holešinský.
     
    59:30
    Škoda se dokonce žene za velkým obratem, už je znovu v útočné třetině, avšak ke střele se domácí zatím nedostávají.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Šedesát minut hry nerozhodlo o dnešním vítězi, dnešní zápas tak bude muset jít do prodloužení. V poslední periodě nejprve vykřesal naději Jakub Lev, minutu před koncem poté při hře bez brankáře srovnal ostrou ranou k tyči Petr Zámorský.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:39
    Plzeň zavezla puk do pásma, tam o něj nicméně přišla. Na tahu jsou tentokrát Rytíři.
     
    61:20
    Ani oni se zatím ke střele nedostali, navíc po dobrém napadání museli sami dobrovolně opustit útočnou třetinu.
     
    61:27
    První možnost v nastavené hře, Jakub Pour se dostal ke střele z pravého kruhu, trefil však jen beton brankáře.
     
    62:05
    Po přihrávce od Lva měl před sebou poloprázdnou bránu Ondřej Matýs, o malý kousek ji však z úhlu minul.
     
    63:15
    Další velká možnost pro indiány, Zámorský hledal před brankou Holešinského, ten branku netrefil.
     
    63:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, bonusový bod si domů odváží Kladno. Hosté se dostali do přečíslení dvou na jednoho, Klepiš našel na druhé vlně rozjetého JAROMÍRA PYTLÍKA, který překonal plzeňského brankáře. Pro útočníka Kladna to byla třetí branka v zápase.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno, Plzeň na svém ledě nakonec podlehla Kladnu 4:5 po prodloužení. Nejlepšími hráči byli zvolení Ondřej Malýs (PLZ) a Jaromír Pytlík (KLA).

    Střely na bránu: 36:27.
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku nedělního večera se s vámi loučím a u dalších přenosů se opět budu těšit, mějte se fajn. (19:01:14)

    Jakub Štěrba

    Góly a asistencie: 11. Matýs, 23. Holešinský (Schleiss), 51. Lev (Zámorský, Malák), 59. Zámorský (Lev) – 25. Kusý (Jarůšek, Klepiš), 25. Pytlík, 28. Bláha, 32. Pytlík (Ticháček), 64. Pytlík (Klepiš)


    HC Škoda Plzeň: Pavlát (32. Hlavaj) – Kvasnička, Zámorský, Houdek, Dujsík, Piskáček, Jiříček, Malák – Holešinský, Mertl, Matýs – Benák, Lev, Rekonen – Schleiss, Jansa, Pour – Straka, Hrabík, A. Dvořák.
    Tréner: Petr Kořínek.

    Rytíři Kladno: Brízgala (Bow) – Dotchin, Hejda, Martenet, Ticháček, Veber, Slováček, Babka – Tralmaks, Plekanec, Melka – Kusý, Klepiš, Jarůšek – Bláha, Pytlík, Strnad – M. Procházka, Beran.
    Tréner: Otakar Vejvoda.

    Rozhodca: Jaroš, Jeřábek – Brejcha, Gerát.

    Diváci: 4886