Česká Lípa – Pardubice 8:3 (kon.) | Tatran – Liberec 8:10 (kon.) | Mladá Boleslav – Florbal Vary 12:4 (kon.)
Královské Vinohrady – BUTCHIS 4:3 (kon.) | Vítkovice – Chodov 6:7 (po pr.) | Ostrava – Sparta 6:5 (po pr.)
Bohemians – Black Angels 4:10 (kon.)
koniec
ESA logistika Tatran Střešovice
8:10 (2:5, 1:1, 5:4)
FBC Liberec
cz Štvrtok 28.09.2023, 17:00 • Sportovní centrum Řepy, Česko • Livesport Superliga (CZ) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
    54:37 Marek KORYCH - 8:10
     
    54:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    MAREK KORYCH přerušuje neskutečnou šňůru Tatranu a vrací svému týmu komfortnější vedení, když se proháčkoval až na levou stranu brankoviště, odkud Jurca podstřelil. Asistence: Kopecký.
    52:33 David ŠIMEK - 8:9
     
    52:33
    Tatran právě vstřelil branku!
    DAVID ŠIMEK vsítil už sedmnáctou branku utkání a Tatran ztrácí jen o jednu branku. Tic-tac-toe play skončila tečí do brankoviště, kde vyražený pokus nasměroval Šimek do sítě. Asistence: Hanák.
    50:12 Milan MELIŠ - 7:9
     
    50:12
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice ukazují, proč jsou úřadujícími šampiony. MILAN MELIŠ dostal nabídku na levé křídlo, odtamtud si vyběhl na střed a prudkou střelou tahem přes clonu snižuje na 6:9. Asistence: Šindelář.
    49:29 Matěj HAVLAS - 6:9
     
    49:29
    Tatran právě vstřelil branku!
    Máme zdramatizováno! MATĚJ HAVLAS dostal z Gretzkyho kanceláře pobídku na pravou stranu brankoviště a než se dokázal Chlad přemístil, měl balonek za svými zády. Asistence: Hanák.
    48:49 Matěj HAVLAS - 5:9
     
    48:49
    Tatran právě vstřelil branku!
    MATĚJ HAVLAS vyslal pohotovou střelu po Šindelářově pobídce na osu hřiště a příklepem překonal nic nečekajícího Chlada. Máme sníženo, risk se Tatranu vyplatil. Asistence: Šindelář.
    46:42 Jakub KOPECKÝ - 4:9
     
    46:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    JAKUB KOPECKÝ trestá risk bez brankáře domácích, když zachytil pas z rohu a trefuje se do prázdné kasy z půli hřiště. Bez asistence.
    45:46 David ŠIMEK - 4:8
     
    45:46
    Tatran právě vstřelil branku!
    DAVID ŠIMEK půlí skóre, když dostal od Havlase chirurgicky přesnou nahrávku na pravou stranu brankoviště, kde jen nasměroval míček pod víko. Asistence: Havlas.
    45:08 Jakub KOPECKÝ - 3:8
     
    45:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    JAKUB KOPECKÝ zezadu nádherně obral Tlapáka, čímž byla založena akce dva na jednoho. Smutný ho následně vypozoroval v dobré pozici na levé straně a Kopecký tak mohl po nahrávce zakončovat mezi nohy Jurca. Asistence: Smutný.
    43:48 Patrik ROZKOVEC - 3:7
     
    43:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté aplikují pravidlo nedáš, dostaneš! Kún dostal nádhernou nabídku do brankoviště, ale trefil jen boční síť a Liberec mohl přenést hru na druhou stranu. Tam se na levém křídle míčku zmocnil PATRIK ROZKOVEC, který dostal svou hokejku za Jurca a zanesl balonek do sítě. Asistence: Macháč.
    34:04 Matěj HAVLAS - 3:6
     
    34:04
    Tatran právě vstřelil branku!
    Po tom, co mu byl gól brankářem ukraden, se MATĚJ HAVLAS přece jen prosazuje, když dostal po ose hřiště nahrávku na levé křídlo a z první dokázal vyslat nechytatelnou střelu. Asistence: Beneš.
    21:25 Jakub FAKSA - 2:6
     
    21:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Balonek poskakoval na hranici Chladova brankoviště, ovšem liberečtí souboj vyhráli a Janeček s JAKUBEM FAKSOU se dostali do přečíslení na druhé straně. Kolega mu míček ukázkově naservíroval před prázdnou svatyni. Asistence: Janeček.
    18:19 Jakub FAKSA - 2:5
     
    18:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Beneš vyslal ze středu ukvapenou střelu, načež se do brejku dostal JAKUB FAKSA, který dovršil hat-trick v první třetině přesnou střelou pod pravou ruku brankáře Jurca. Bez asistence.
    13:56 Filip SMUTNÝ - 2:4
     
    13:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    FILIP SMUTNÝ předvedl, jaký je ostrostřelec, když vyslal nechytatelnou střelu příklepem z osy hřiště. Míček se odrazil od pravé horní tyče za záda Jurca. Asistence: Kopecký.
    13:15 Filip KUČERA - 2:3
     
    13:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí si berou zpět své vedení, tentokrát to byl FILIP KUČERA, který se prosadil po dalekonosné ráně ze středové čáry, který prošla vším, co měla v cestě. Jurco míček vůbec neviděl. Asistence: Velc.
    12:58 Jakub FAKSA - 2:2
     
    12:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zápas je opět srovnán, když se libereckým podařilo ve dvou uniknout obraně. Už to vypadalo, že si hosté nedokážou včas přihrát, jenže z hranice brankové čáry dostal JAKUB FAKSA nabídku před odkrytou klec a zavěsil přesně. Asistence: Ferdan.
    11:20 Jonáš KREYSA - 2:1
     
    11:20
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tlapák si přebral míček na levém křídle a po ose hřiště jej zkušeně posunul na připraveného JONÁŠE KREYSU, který vypálil z první a vymetl pavučinku v rohu Chladovy klece. Asistence: Tlapák.
    5:49 Vojtěch KÚN - 1:1
     
    5:49
    Tatran právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno, VOJTĚCH KÚN protančil překvapenou libereckou obranou, středem si seběhl až do brankoviště a následně zakončil pod víko. Chlad zachránil své kolegy jednou, podruhé kapituloval. Asistence: Šimek.
    1:52 Jakub FAKSA - 0:1
     
    1:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre, když se nahození ze středu zjevilo před Jurcem. Obrana Tatranu nechala JAKUBU FAKSOVI trestuhodně moc času, ten toho taky využil a prosadil se rychlou dorážkou. Asistence: Wiener.

    Jiří Pudich

    Góly a asistencie: 6. Kún (Šimek), 12. Kreysa (Tlapák), 35. Havlas (Mare. Beneš), 46. Šimek (Havlas), 49. Havlas (Šindelář), 50. Havlas (T. Hanák), 51. Meliš (Šindelář), 53. Šimek (T. Hanák) – 2. Faksa (Wiener), 13. Faksa (Ferdan), 14. F. Kučera (Velc), 14. Smutný (Kopecký), 19. Faksa, 22. Faksa (Janeček), 44. Rozkovec (Macháč), 46. Kopecký (Smutný), 47. Kopecký, 55. Korych (Kopecký)


    ESA logistika Tatran Střešovice: Jurco (Lev) – Meliš, Tlapák, Sládeček, M. Mühlfait – T. Hanák, Havlas, Mare. Beneš (C), Boček, Vavroušek, Šindelář, Kreysa, A. Kučera, Šimek, Kún, Čelakovský, Sádlo, Péc, Bureš.
    Tréner: Zdeněk Skružný

    FBC Liberec: Chlad (V. Dufek) – Janeček, Kárník, Bitman, Dolejš, Fišera – Kopecký, Smutný, Korych, Wiener (C), Ferdan, Faksa, Macháč, Velc, Rozkovec, F. Kučera, Čumperlík, Stýblo, Smolka.
    Tréner: Petr Kološ

    Rozhodca: Kostinek – Reichelt