Liberec – Česká Lípa 8:5 (kon.)
koniec
FBC Liberec
8:5 (2:1, 3:2, 3:2)
FBC 4CLEAN Česká Lípa
cz Piatok 22.09.2023, 09:00 • SH Dukla Liberec • Livesport Superliga (CZ) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
    59:58 Krajcigr trefil z trestného střílení břevno.
     
    59:58
    To provedl Radek Krajcigr, který trefil jen horní tyčku!
    59:58 Krajcigr byl faulován. Trestné střílení.
     
    59:58
    Kopecký držel míček v rohu. Pak se k němu hosté přeci jen dostali a unikající Radek Krajcigr byl faulován. Bude z toho trestné střílení!
    58:27 Filip SMUTNÝ - 8:5
     
    58:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté sice vrátili Dvořáka do branky, přesto inkasují! Do otevřené obrany směřoval Marek Korych. Ten ještě neprostřelil gólmana, ovšem dorážející FILIP SMUTNÝ už dokázal skórovat. Asistence: Marek Korych.
    57:31 Tomáš PŠENIČKA - 7:5
     
    57:31
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Hosté se při hře v šesti prosazují! TOMÁŠ PŠENIČKA se tentokrát do křížného pasu od Radima Křenka trefil ideálně a Chlad se už nemohl stihnout přesunout – 7:5. Asistence: Radil Křenek.
     
    57:06
    Křenkovu přihrávku ideálně nezasáhl Pšenička. Lípa to už zkouší bez brankáře!
    55:52 Vojtěch WIENER - 7:4
     
    55:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už o tři góly! Prokop Ferdan předal míček na střed VOJTĚCHOVI WIENEROVI, jehož střela propadla skrz tělo Dvořáka a balónek se dokutálel za brankovou čáru. Asistence: Prokop Ferdan.
    54:28 Prokop FERDAN - 6:4
     
    54:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí dávají gól, který je může pro závěr duelu hodně uklidnit! Liberečtí hráči předvedli rychlou souhru. Na jejím konci předložil kapitán Vojtěch Wiener míček před branku PROKOPOVI FERDANOVI, proti jehož střele byl Dvořák bezmocný – 6:4. Asistence: Vojtěch Wiener.
     
    52:40
    Petr Chlad vychytal bekhendovou kličku Radka Krajcigra, který měl na své florbalce vyrovnání!
    46:19 Ladislav PEKÁREK - 5:4
     
    46:19
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Teď už se LADISLAV PEKÁREK dočkal! Naběhl si na krásný pas Radka Krajcigra a tečoval míček do odkryté klece – 5:4. Asistence: Radek Krajcigr.
     
    46:01
    Ladislav Pekárek mohl dát kontaktní gól. Jeho únik zastavila horní tyčka!
     
    43:49
    Krásná souhra domácích. Filip Smutný našel křížnou přihrávkou zcela volného Jakuba Kopeckého, do jehož zakončení stačil lehnout brankář Dvořák!
     
    39:26
    Václav Vavruška utíkal sám na domácí branku. Šel do bekhendové kličky, proti které se ale natáhl Petr Chlad! Ten tak domácím udržel dvougólový náskok skvělým zákrokem.
    37:46 Václav VAVRUŠKA - 5:3
     
    37:46
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Přeci jen gól ve vlastním oslabení! Oblouček Štěpána Slaného doběhl VÁCLAV VAVRUŠKA, který se ocitl za obránci soupeře a tváří v tvář Chladovi zamířil pod víko – 5:3. Asistence: Štěpán Slaný.
     
    37:06
    Na druhé straně se hosté dostali do šance v oslabení! Vladimír Trčka dostával přihrávku před odkrytkrytou branku, ale míček mu skákal a tak si s ním nedokázal poradit.
     
    36:07
    Vyloučení v týmu FBC 4CLEAN Česká Lípa:
    Ladislav Pekárek – 2 min., Sekání.
    34:12 Jakub MÁDLO - 5:2
     
    34:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Poprvé v zápase je to o tři góly! Skákavý míček dokázal před brankou trefit JAKUB MÁDLO a udělal to tak dobře, že zamířil k pravé tyčce z pohledu Dvořáka. Asistence: Vojtěch Wiener.
    32:21 Marek KORYCH - 4:2
     
    32:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nakonec přeci jen využitá přesilovka Liberce! Filip Smutný nahrál na osu MARKOVI KORYCHOVI, jehož prudká střela prošla mezi nohama brankáře Dvořáka – 4:2. Asistence: Filip Smutný.
     
    30:34
    Vyloučení v týmu FBC 4CLEAN Česká Lípa:
    Filip Šedivý – 2 min., Blokování soupeřovy hole.
    27:42 Štěpán SLANÝ - 3:2
     
    27:42
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Uběhlo 21 sekund a hosté jsou zase v těsném kontaktu! Jakub Jirsa si nalevo počkal na podporu od ŠTĚPÁNA SLANÉHO. Míček mu předal a českolipský hráč vypálil ke vzdálenější tyčce. Asistence: Jakub Jirsa.
    27:21 Filip SMUTNÝ - 3:1
     
    27:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Smutný nejprve posílal dopředu Kopeckého, který nedokázal v tísni zakončit. Útočná akce Liberce však pokračovala. Oba hráči si tentokrát vyměnili role. Kopecký posunul míček na FILIPA SMUTNÉHO, který svižnou ranou z pravé strany nedal Dvořákovi šanci – 3:1. Asistence: Jakub Kopecký.
     
    24:00
    V rychlém sledu příležitosti na obou stranách! Hostující hráč nejprve nedotáhl pokus o blafák. Na druhé straně pokryl tvrdou střelu Dvořák.
     
    23:46
    Po špatné rozehrávce Šoltyse se ocitl sám před brankou Vladimír Trčka. Svůj pokus o kličku ale nedotáhl. Míček skončil pod Chladem!
    19:48 Marek KORYCH - 2:1
     
    19:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu gólem 12 sekund před přestávkou! Lípu přišla draho chybička Daniela Kellermanna, který při pokusu o střelu promáchl a hra se otočila na druhou stranu. Na pravém křídle zamířil dopředu Jakub Kopecký. Jeho střelu Dvořák vyrazil pravou nohou jen k dobíhajícímu MARKOVI KORYCHOVI, jenž propasíroval míček za záda českolipského gólmana. Asistence: Jakub Kopecký.
    11:20 Daniel ŠTĚRBA - 1:1
     
    11:20
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Hosté rychle srovnávají! V situaci 2 na 1 nahrál Radek Krajcigr před odkrytou branku DANIELOVI ŠTĚRBOVI, který to měl už snadné – 1:1. Asistence: Radek Krajcigr.
    10:36 Lukáš DOLEJŠ - 1:0
     
    10:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Vojtěch Wiener zamířil z pravé strany s míčkem za branku. Od zadního hrazení pak nahrál doleva LUKÁŠOVI DOLEJŠOVI, jehož střela proskákala až za záda Dvořáka. Asistence: Vojtěch Wiener.
     
    9:09
    Velká šance hostí, kterou měl Václav Vavruška! Zákrokem pravou nohou ji zastavil brankář Petr Chlad, který si připsal první těžký zákrok.
     
    2:58
    Za opakované přestupky je vyloučen Albert Kouba. Uvidíme přesilovku domácího FBC.
     
    2:10
    Po Ferdanově přihrávce promáchl před odkrytou hostující brankou Michal Fišera! Tady Liberec nebyl daleko od vedoucího zásahu.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 11. Dolejš (Wiener), 20. Korych (Kopecký), 28. Smutný (Kopecký), 33. Korych (Smutný), 35. Mádlo (Wiener), 55. Ferdan (Wiener), 56. Wiener (Ferdan), 59. Smutný (Korych) – 12. Štěrba (Krajcigr), 28. Slaný (Jirsa), 38. Vavruška (Slaný), 47. Pekárek (Krajcigr), 58. Pšenička (Křenek)


    Využitie: 1:0. Zásahy brankárov: 8:14.
    FBC Liberec: Chlad (V. Dufek) – Janeček, Kárník, Dolejš, Šoltys, Valeš, Fišera, Bitman – Kopecký, Smutný, Korych, Wiener (C), Mádlo, Faksa, Macháč, Ferdan, Rozkovec, F. Kučera, Čumperlík.
    Tréner: Petr Kološ

    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák (Jukl) – D. Kellermann, Křenek, F. Šedivý, Slaný, Stárek, Mlejnek – Pekárek, Štěrba, Krajcigr (C), Vavruška, Kouba, Jirsa, Trčka, Pšenička, Kopič, Dzierža.
    Tréner: Vladimír Trčka

    Rozhodca: Baloun, Sommer

    Diváci: 426