Heidenheim – Brémy 4:2 (kon.) | Darmstadt – Mönchengladbach 3:3 (kon.)
koniec
SV Darmstadt 98
3:3 (3:0)
Borussia Mönchengladbach
cz Nedeľa 17.09.2023, 17:30 • Jonathan-Heimes-Stadion am Böllenfalltor • Nemecká Bundesliga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    77
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    V poločase střídající TOMÁŠ ČVANČARA srovnává stav utkání a trenérovi ukazuje, jak nesmírně je platným hráčem. Na českého útočníka posunul míč na ose hřiště Itakura, lišácká pata na Hacka sice neprošla, ale po odrazu od obránce se balon k Čvančarovi vrátil a raketová střela pravačkou před hranicí vápna zapadla neomylně k tyči, kam se Marcel Schuhen natahoval marně – 3:3.
     
    73
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Závěrečná čtvrt hodina (bez případného nastavení) slibuje napínavé drama a podíl na tom má i Tomáš Čvančara! Zadní tyč zavírající Luca Netz hlavou posunul míč právě na Čvančaru, český reprezentant stejnou částí těla našel lépe postaveného FLORIANA NEUHAUSE a ten prostřelil Schuhena nechytatelnou levačkou.
     
    56
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Borussia po zlepšené hře sklízí první ovoce! Výborně to při individuálním průniku udělal Rocco Reitz, když na sebe navázal několik obránců a pak jako na zlatém podnose naservíroval míč JORDANU SIEBATCHEUOVI, před nímž zívala úplně prázdná branka – 3:1.
     
    33
    Darmstadt právě vstřelil branku!
    TIM SKARKE si velmi rychle spravil chuť! Po odvráceném centru ze standardky si uvnitř vápna našel volný míč a halfvolejem prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Za střelou letící přesně k tyči skákal Moritz Nicolas zbytečně, z jeho obránců si soupeř dělá dobrý den.
     
    10
    Darmstadt právě vstřelil branku!
    Pro Darmstadt je to začátek jako z říše snů! Kempeho roh pravačkou na přední tyč soupeř odvrátil, ale domácí hráč se pak dostal k novému centru pro změnu levačkou, na ten si před malým vápnem naskočil MATEJ MAGLICA a hlavou mimo Nicolasův dosah v 10. minutě zvýšil na 2:0.
     
    8
    Darmstadt právě vstřelil branku!
    A už je tam! Co se před chvílí nepovedlo Kempemu, to teď dokázal MARCEL MEHLEM. Celá akce začala už od brankáře, následný centr od Hollanda z půlky hřiště Mehlem dobře zpracoval, před vracejícím se Friedrichem pokryl míč tělem a zblízka zamířil po zemi kolem Nicolasovy pravé nohy.

    Lukáš Jasoněk

    Góly: 8. Mehlem (Holland), 10. Maglica (Kempe), 33. Skarke (Klarer) – 56. Siebatcheu (Reitz), 73. Neuhaus (Čvančara), 77. Čvančara

    Karty:   64. Schuhen (DAM) – 3. Itakura (MNC)   50. Maglica (DAM)

    Nepremenená penalta: 51. Čvančara (MNC), brankár Schuhen zneškodnil


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 8:10. Střely mimo: 7:11. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:8.
    SV Darmstadt 98: Schuhen – Klarer, Gjasula, Maglica – Bader (41. Nürnberger), Mehlem (81. Riedel), Holland (C), Kempe (72. Isherwood), Karić – Skarke (81. Seydel), L. Pfeiffer (71. Franjić).
    Náhradníci: M. Behrens – A. Müller, Stojilković, Schnellhardt.

    Tréner: Torsten Lieberknecht.

    Borussia Mönchengladbach: Nicolas – Scally (46. Čvančara), Friedrich (46. Elvedi), Itakura, Wöber – Weigl (C), Reitz (67. Hack) – Honorat, Pléa (46. Neuhaus), Ngoumou (46. Netz) – Siebatcheu.
    Náhradníci: Sippel – Borges Sanches, Jantschke, Ranos.

    Tréner: Gerardo Seoane.

    Rozhodca: Gerach – Heft, Wessel.