Jihlava – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Sokolov – Zlín 5:2 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 4:2 (kon.)
Vsetín – Slavia 7:4 (kon.) | Přerov – Znojmo 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Kolín 3:2 (kon.)
Pardubice B – Třebíč 4:5 (2:3 po s.n.)
koniec
HC Stadion Litoměřice
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
cz Sobota 16.09.2023, 17:00 • Kalich Arena, LItoměřice • Chance Liga (CZ) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Přemysl SVOBODA - 4:2
     
    59:59
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Už to vypadalo, že domácí celek vyhraje o jedinou trefu, vše ale porušil PŘEMYSL SVOBODA gólem dvě desetiny před koncem třetí třetiny. Puk se k němu dostal ve středním pásmu, kde nikým nehlídán trefil opuštěnou svatyni. Asistence: Riku Sihvonen a Josef Jícha.
    37:56 Přemysl SVOBODA - 3:2
     
    37:56
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    PŘEMYSL SVOBODA ale svou nepovedenou přihrávku napravil a potřetí v utkání posílá Stadion do vedení. Produktivn útočník si najel mezi kruhy a svižnou ránou vymetl horní části branky. Asistence: Patrik Husák a Josef Jícha.
    34:12 Zdeněk DOLEŽAL - 2:2
     
    34:12
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Festival gólů ale pokračuje! Oldřich Cichoň neudržel nahození od levého mantinelu a ZDENĚK DOLEŽAL se k volnému kotouči dostal a následně se prosadil z úhlu. Bez asistence.
    33:56 Petr TON - 2:1
     
    33:56
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hodně rychle si ale domácí celek bere ztracené vedení zpátky. PETR TON dostal exkluzivní přihrávku do slotu, odkud se prosadil přímo do levé šibenice. Asistence: Riku Sihvonen a Přemysl Svoboda.
    31:02 Jan VESELÝ - 1:1
     
    31:02
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tato přesilovka již končí brankou a Prostějov vyrovnává! Cichoň sice ránu od modré čáry vyrazil, ale jen před JANA VESELÉHO, který se trefil do prázdné branky. Asistence: Jakub Illéš a Marek Račuk.
    01:38 Kale COSTA - 1:0
     
    01:38
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A máme tu bleskovou první branku duelu. Domácí celek přežil dvě nebezpečné akce a sám udeřil. O úvodní trefu se postaral KALE COSTA, kterého před brankou krásně našel Korkiakoski a domácí mladík zakončil do odkryté branky. Asistence: Markus Korkiakoski a Tomáš Guman.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 2. Costa (Korkiakoski, Guman), 34. Ton (Sihvonen, P. Svoboda), 38. P. Svoboda (Husák, Jícha), 60. P. Svoboda (Sihvonen, Jícha) – 32. J. Veselý (Illéš, Račuk), 35. Z. Doležal


    HC Stadion Litoměřice: Cichoň (Pařík) – Kroupa, Černohorský, Husák, Pavlák, Tomek, Aubrecht – Sihvonen, Jícha, P. Svoboda – Guman, Kuťák, Ton – Kordule, Costa, Korkiakoski – Vopat, Vitouch, Hrabík – Cikhart.
    Tréner: Miroslav Přerost

    LHK Jestřábi Prostějov: Pavelka (Štipčák) – Šidlík, Hanousek, Drtil, Forman, Kloz, Pěnčík, Poledna – Z. Doležal, Ostřížek, V. Burian – Jiránek, Venkrbec, Fronk – J. Veselý, Račuk, Illéš – Slanina, Hašek, Maruna.
    Tréner: Martin Štrba

    Rozhodca: Horák, Micka – Maňák, Augusta

    Diváci: 800