HC Slovan – Michalovce 2:8 (kon.) | Košice – Humenné 4:1 (kon.) | B. Bystrica – Trenčín 5:6 (kon.)
Nitra – Poprad 2:4 (kon.) | Nové Zámky – Spišská N. Ves 1:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 4:3 (po pr.)
koniec
HC SLOVAN Bratislava
2:8 (1:3, 1:2, 0:3)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Piatok 15.09.2023, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:58
    Dukla Michalovce dala gól!
    Aj tak sa dostali do prečíslenia, ktoré zakončili strelou na zadný mantinel, no v akcii pokračovali, spoza brány prihrával Valach a CHASE PEARSON upratal puk k bližšej žŕdke.
    Asistencie: Marek Valach, Matthew Santos
     
    45:35
    Dukla Michalovce dala gól!
    Ďalšia pekná kombinácia Michaloviec vyústila v presilovkový gól na 7:2. Dve krížne prihrávky a zakončenie CHASEHO PEARSONA do odkrytej bránky.
    Asistencia: Marek Valach
     
    41:21
    Dukla Michalovce dala gól!
    Tentokrát to už MAXWELLOVI NEWTONOVI vyšlo a po spolupráci s Daugavinšom a a Heardom zvyšuje na 6:2. Michalovce využili ďalšiu presilovku.
    Asistencie: Kaspars Daugavinš, Mitchell Heard
     
    38:07
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovanu sa podarilo využiť presilovku a znížiť na 2:5. O´Brien ideálne naservíroval puk spoza brány LIAMOVI PECARAROVI a ten už prekonal výborne chytajúceho Škorvánka.
    Asistencia: Liam Pecararo
     
    29:09
    Dukla Michalovce dala gól!
    Slovan dostáva poriadnu nakladačku od Michaloviec, ktoré dávajú gól na 5:1 a to dokonca pri vlastnom oslabení. JAKUB SUJA však z pravého kruhu namieril nechytateľne do vzdialenejšieho horného rohu brány, Baroš len ťažko mohol niečo urobiť.
     
    24:06
    Dukla Michalovce dala gól!
    Michalovce sa usadili v útočnom pásme, roztiahli hru do šírky, po krížnej prihrávke Hearda strieľal z prvej KASPARS DAUGAVINŠ a Baroš sa už nestihol presunúť k ľavej žŕdke. Michalovce využívajú presilovku a vyhrávajú už 4:1.
    Asistencie: Mitchell Heard, Maxwell Newton
     
    09:53
    Dukla Michalovce dala gól!
    Prešlo 23 sekúnd a Dukla skóruje znova. SENA ACOLATSE dáva svoj prvý súťažný gól za Michalovce.
     
    09:30
    Dukla Michalovce dala gól!
    Michalovce získali puk, MICHAL KABÁČ v rýchlosti vstúpil do pásma, kľučkou sa zbavil dvoch brániacich hráčov a skóroval strelou tesne nad ľadom presne k žŕdke. Michalovce otáčajú stav stretnutia.
    Asistencie: Dávid Buc, Vladimír Mihálik
     
    04:42
    Dukla Michalovce dala gól!
    Gól Michaloviec je uznaný, hostia teda veľmi rýchlo odpovedajú na vedúci gól belasých. Autorom gólu je DÁVID BUC, ktorý dopravil puk po ľade do siete, asistoval mu Michal Kabáč.
     
    00:14
    Slovan Bratislava dal gól!
    Skvelý vstup do sezóny pre belasé farby! CHRIS BROWN skóroval už po 14 sekundách hry. Dostal priestor na pravej strane, vystrelil a aj keď si Škorvánek na puk siahol, ten mu prepadol a skončil za jeho chrbtom.
    Asistencie: Liam Pecararo, Zach O´Brien

    Daniela Mesíková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 1. Brown (Pecararo, O´Brien), 39. Pecararo (O´Brien) – 5. Buc (Kabáč), 10. Kabáč (Buc, Mihálik), 10. Acolatse, 25. Daugavinš (Heard, Newton), 30. Suja, 42. Newton (Daugavinš, Heard), 46. Pearson (Valach), 52. Pearson (Valach, Santos)


    HC SLOVAN Bratislava: Coreau (10. Baroš) – Scheid, Golian, Maier, Sersen, Gachulinec, Murphy, Romančík – Pecararo, Brown, O´Brien – Fominykh, Minárik, Takáč – Török, Findlay, Lukošík – Výhonský, Petráš, Masnica – Jendek
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Škorvánek (Glosár) – Bodák, Macejko, Acolatse, Cibák, Michalčin, Mihálik, Fedor, Pišoja – Solenský, Newton, Bjalončík – Santos, Pearson, Valach – Daugavinš, Heard, Suja – Kabáč, Buc, Vašaš

    Rozhodca: Hronský, J. Konc ml. – Durmis, Jurčiak

    Diváci: 4 460