Tisková konference HC Škoda Plzeň (kon.) | Tisková konference HC Dynamo Pardubice (kon.)
Tisková konference HC Kometa Brno (kon.) | Tisková konference VHK ROBE Vsetín (kon.)
Tisková konference HC Vítkovice Ridera (kon.) | Tisková konference k zahájení Tipsport extraligy (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference HC Dynamo Pardubice

cz Utorok 12.09.2023, 12:00Tlačové konferencie
     
    Z oficiální fáze tiskové konference je to všechno, já se s vámi tímto loučím. Budu se těšit v nové sezoně! (12:21:12)
     
    Hlavní trenér B týmu Richard Král: S výsledky určitě panuje spokojenost, hráli jsme proti dobrým Chance ligy. Tým je hodně mladý, proto jsou hráči o to více náchylní k chybám. Myslím si, že jsme na dobré cestě, ale samozřejmě se ještě ukáže v sezoně. Na start sezony nás čekají hned dva těžcí soupeři – Prostějov a doma Třebíč, tam se teprve ukáže, jak na tom jsme.
     
    Nový kapitán A týmu Lukáš Sedlák byl díky nové soutěži od partnera Betano zvolen svými spoluhráči za nejlepšího střelce týmu. Sám ale přiznává, že ho důvěra těší, ale bude mnohem raději za týmové výhry. Důvěry se však nehodlá zříkat.
     
    Petr Dědek: S přípravou jsem určitě spokojen a těším se na pátek!
     
    Hlavní trenér A týmu Václav Varaďa na přípravné období: Jsme rádi, že jsme odehráli kvalitní utkání na Dolomiten Cupu a v CHL. Jsme rádi, že v CHL nadále pokračujeme a jsme blízko další fáze."
     
    Dynamo také tuto sezonu představí charitativní projekt Dynamo daruje, kterého se zúčastní fanoušci, hráči i samotný klub. Projekt bude fungovat na principu, kdy hráči A týmu a B týmu darují za každý získaný bod či vyhrané utkání play off finanční částku 2000 Kč (A tým) a 500 Kč (B tým). Klub také přispěje 1000 Kč za každý gól áčka a 500 Kč za každý gól béčka.
     
    11.11. se uskuteční Souboj legend proti legendám české reprezentace. Na straně Dynama nastoupí například Dominik Hašek, Petr Čáslava, Milan Hejduk, Aleš Hemský, Dušan Salfický, Tomáš Rolinek nebo Petr Sýkora. Na druhé straně jsou potvrzeny Petr Ton, Tomáš Vlasák, Jaroslav Hlinka nebo Jaroslav Bednář.
     
    Příjemné odpoledne z pardubické enteria areny, kde se uskuteční předsezonní tisková konference HC Dynamo Pardubice. Tiskové konference, která bude zaměřena na sportovní a další cíle pardubického A tým i B týmu, se zúčastní majitel klubu Petr Dědek, trenér A týmu Václav Varaďa, kapitán A týmu Lukáš Sedlák a trenér B týmu Richard Král. Začínáme ve 12:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Michal Pospíšil