Prešov – Pikes 4:2 (kon.) | Trnava – Žiar nad Hronom 5:3 (kon.)
koniec
HC Prešov
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
AquaCity Pikes
Streda 06.09.2023, 17:00 • Zimný štadión Prešov • JOJ Šport Slovenský pohár
Partner:
     
    59:54
    Štefan Valluš ostáva na striedačke! Popradské Šťuky dokončia zápas so šiestimi hráčmi na ľade!
     
    59:54
    AquaCity Pikes oddychový čas!
     
    59:54
    Vylúčenie v tíme HC Prešov:
    hráčska lavica Prešov – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.
     
    57:20
    Andrej Sigarev natiahol brániaceho Nahálku! Rýchlo z toho spravil bekhendový blafák, ktorý sa skončil korisťou Valluša!
     
    55:37
    Vylúčenie v tíme AquaCity Pikes:
    Lavička – 2 min., hákovanie.
     
    44:22
    Tím Prešov práve strelil gól! Štefan Valluš vyrazil prešovskú strelu pred seba. Paulínyho Šťuky ešte dokázali zablokovať, ale PATRIK FRIČ vzal puk na hokejku a zvýšil na 4:2. Asistencia: Adam Paulíny.
     
    43:20
    Tím Pikes práve strelil gól! Sabol opäť raz mal problémy s likvidáciou puku. Ten mu vypadol z bočnej strany a MICHAJLO KRASNOZHON sa zblízka nemýlil. Asistencie: Matúš Lavička a René Svitana.
     
    42:34
    Vylúčenie v tíme HC Prešov:
    Jerofejevs – 2 min., hákovanie.
     
    41:54
    Patrik Sokoli dával celej akcii peknú myšlienku, ktorá mu však nepriniesla gólovú radosť! Už mal von z bránky Sabola, ale po jeho obídení nevmestil pokus do siete!
     
    38:31
    Tím Prešov práve strelil gól! Konrád bez výraznejšieho bránenia len postával pri FRANTIŠKOVI POLIAČEKOVI. Rodák z Liptova v záklone stihol urobiť gólový teč nastrelenia Sigareva. Asistencia: Andrej Sigarev.
     
    36:33
    Presilová hra mohla byť expresne rýchlo využitá! František Poliaček z uhla nedokázal zasiahnuť odkrytú časť Vallušovej svätyne!
     
    36:21
    Vylúčenie v tíme AquaCity Pikes:
    Przygodzki – 2 min., podrazenie.
     
    34:50
    Tím Pikes práve strelil gól! OLEKSANDR PERESUNKO vracia do hry Šťuky spod Tatier. Bola to skvelá práca rukami, keď zamotal Putalu. Asistencia: Adam Konrád.
     
    33:32
    Vylúčenie v tíme HC Prešov:
    Milý – 2 min., krosček.

    Vylúčenie v tíme AquaCity Pikes:
    S. Nahálka – 2 min., krosček.
     
    33:32
    Strkanica medzi Jurajom Milým a Sebastiánom Nahálkom! Dvojica sa do seba púšťala po zákroku Valluša! Kohúti sa pôjdu schladiť na trestnú lavicu!
     
    32:14
    Rušno pri Richardovi Sabolovi! Toho poriadne preveril Králik koncovkou z pravej strany a ešte prišli ďalšie dve snahy Šťúk pretlačiť puk za čiaru!
     
    26:00
    Richard Sabol druhý raz so skvelým zákrokom v druhej tretine! Avšak finálny pokus Krasnozhona nebol silný, ale zásah brankára bol potrebný!
     
    25:16
    Vylúčenie v tíme HC Prešov:
    hráčska lavica Prešov – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.
     
    21:04
    Neuveriteľný zásah prešovského gólmana! Peresunko naťahoval Sabola, ktorý ležal roztiahnutý! Na strelu Ukrajinca však vyzrel, aj keď bol v mimoriadne náročnej pozícii!
     
    18:58
    Andrej Sigarev s fantastickým videním! Za obranou našiel Vaculíka! Valluš sa stihol premiestniť k pravej žŕdke a zabránil tak navýšeniu manka na tri góly!
     
    16:09
    Vylúčenie v tíme HC Prešov:
    Toma – 2 min., podrazenie.
     
    15:26
    Nedôrazná práca dvojice obrancov popradskej farmy! Leščenko ich poľahky pokoril, ale Valluš si už po dvoch góloch medzi nohy dal pozor, a teraz ich zatvoril!
     
    11:36
    Vladislav Leščenko prešiel obranu Pikes ako nôž maslom! Hostí musel podržať Štefan Valluš!
     
    03:41
    Tím Prešov práve strelil gól! Ruský hokejista Sigarev si vymenil presný zásah s LUKÁŠOM TOMOM. Ten sa mu zaparkoval pred bránku, a taktiež skóroval medzi nohy Štefana Valluša. Asistencie: Andrej Sigarev a Samuel Chalupa.
     
    02:55
    Vylúčenie v tíme AquaCity Pikes:
    hráčska lavica AquaCity Pikes – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.
     
    01:03
    Tím Prešov práve strelil gól! Hrúbka popradskej farmy. Hostia nechali pred Vallušom úplne osamoteného ANDREJA SIGAREVA, ktorý si počkal na presnú prihrávku a nekompromisne zakončil medzi betóny gólmana. Asistencia: Lukáš Toma.

    Ivan Harčár


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Prešov. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 2. Sigarev (Toma), 4. Toma (Sigarev, Chalupa), 39. Poliaček (Sigarev), 45. Frič (Paulíny) – 35. Peresunko (Konrád), 44. Krasnozhon (Lavička, R. Svitana)


    HC Prešov: Sabol – Jerofejevs, Semaňák, Ťavoda, Bystroň, J. Nemec, Putala, M. Štec – Leščenko, D. Kohút, Poliaček – Chalupa, Toma, Sigarev – K. Jendroľ, Ščurko, Milý – Vaculík, Frič, Paulíny – Hrabčák.
    Tréner: Tibor Tartaľ.

    AquaCity Pikes: Valluš – S. Socha, Lavička, Konrád, Zekucia, M. Mešár, S. Nahálka, Tomas – Przygodzki, R. Svitana, Krasnozhon – Peresunko, Králik, Kylnar – Sokoli, Pohl, Stanček – Volko, Dlugoš.
    Tréner: Dušan Brincko.

    Rozhodca: M. Korba, Jobbágy – Uličný, Valachovič.