Slovensko – Litva sk 4:0 (kon.)
koniec
FC Tobol Kostanaj
1:2 (0:0)
FC Viktoria Plzeň
cz Štvrtok 24.08.2023, 16:00 • Centrální stadion, Kostanaj • Európska konferenčná liga (predkolá) • Play-off
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Krásný čtvrteční den z Kazachstánu!

    Vítám všechny fotbalové fanynky a fanoušky, kteří se rozhodli si na čtvrteční večer dopřát trochu fotbalu. Od čtyř hodin středoevropského času se totiž uskuteční první zápas play off předkola Evropské konferenční ligy, ve kterém FC Tobol Kostanaj přivátá na svém trávníku Viktorii Plzeň.

    Tobol Kostanaj začal svou pouť pohárovou cestu již v prvním předkole, kdy se střela s finským Honka Espoo. O všem podstatným rozhodl první duel, který se hrál na půdě Kostanaje a domácí vyhráli 2:1. Ve Finsku se posléze urodila bezbranková remíza, která posunula dále Toboj. Ve druhém kole se urodila senzace, když kazašský celek vyřadil favorizovanou Basilej. Ve Švýcarsku Kostanaj vyhrál 3:1, což popravdě nikdo nečekal. Švýcarský tým vyhrál pro změnu v Kazachstánu, ale pouze 2:1, radovat se tak mohl Kostanaj. Ve třetím předkole na ně poté čekal severoirský celek Derry City a znovu to bylo pořádné drama. V prvním zápas vyhrál Kostanaj 1:0, avšak stejným výsledkem se radovalo o týden později i Derry City. O postupujícím tak musel rozhodnout až penaltový rozstřel, který lépe zvládli lépe hosté. Nyní je čeká poslední překážka, čímž je Viktoria Plzeň. Postoupí poprvé v historii do skupinové fáze?

    Viktoria Plzeň zvládla druhé předkolo, ve kterém se utkala s kosovskou Dritou. Avšak procházka růžovou zahradou to pro ní vůbec nebyla. První duel se hrál ve Štruncových Sadech, jenomže zápas skončil, přestože byla Viktoria v zápase jasně lepší, jen bezbrankovou remízou 0:0. I v hlavním městě Kosova to byla pořádná bitva. Střídající Durosinmi ve druhém poločase po minutě na trávníku sice otevřel skóre, na jeho zápas ale hráči Drity našli odpověď. Kvůli výpadku světel se ve druhém poločase nastavovalo přes dvacet minut a v samotném závěru proměnil nařízený pokutový kop Erik Jirka, čímž poslal Západočechy do dalšího kola. Do třetího předkola poté Plzeň vstoupila pravou nohou. Proti Gžiře United z Malty jasným favoritem a tentokrát to potvrdila i gólově. V domácím prostředí vyhrála vysoko 4:0 a to ještě čtyřikrát Viktoriáni trefili brankovou konstrukci. A ani v odvetě nenechala Viktoria nic náhodě, výhrou 2:0 korunovala svůj postup do závěrečného předkola.

    Dámy a pánové, pohodlně se usaďte a užijte si náš onlajn přenos. Tím vás provede Jakub Štěrba
     
    Úvodní sestavy:

    FC Tobol Kostanaj: Konovalov – Kairov, Rogač, Mladovič, Asrankulov – Šachov, Mužikov, Ilic – Zharynbetov, Déblé, Vukadinovič.
    Náhradníci: Bussurmanov – Semčenkov, Zabelin, Gabarajev, Žakupov, Kireenko, Orazov, Galym, Ivanovič.
    Trenér: Milić Ćurčić.

    FC Viktoria Plzeň: Staněk – Hejda (C), Hranáč, Dweh – Kopic, Kalvach, Traoré, Bucha, Cadu – Durosinmi, Šulc.
    Náhradníci: Tvrdoň, Jedlčka – Paluska, Kliment, Vydra, Řezník, Chorý, Mosquera, Jemelka, Jirka, Holík, Vlkanova.
    Trenér: Miroslav Koubek.

    Rozhodčí: Barbu – Marica, Busci (RUM).
     
    Obě mužstva již nastupují na hrací plochu, samotné utkání začne za malou chvíli.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Výkop měli na starosti hráči Viktorie, po dlouhém nákopu Staňka zaúřadoval Rafiu Durosinmi, který v osobním souboji Rogače.
     
    2
    A další nedovolený zákrok, tentokrát to přehnal na půlce hřiště Jan Kopic. Domácí Kostanaj se ovšem zatím k brance Staňka vůbec nedostal.
     
    3
    Plzeň se dostala na útočnou polovinu hřiště a u rohového praporku vybojoval rohový kop Ibrahim Traoré.
     
    4
    Před jeho uskutečněním hlavní rozhodčí opět důrazně domlouvá několika hráčům, z plzeňských v tom má prsty zase Rafiu Durosinmi.
     
    5
    Viktoria nakonec rozehrávala hned tři rohové kopy, avšak ani z jednoho nepřišlo přímé ohrožení domácí branky.
     
    6
    Plzeň stále více drží balon, avšak nyní o něj u půlicí čáry přišla a i domácí Tobol se snaží něco vymyslet. Výsledkem toho je stejně jako u Plzně, jen rohový kop.
     
    7
    Rohový kop rozehrál Mužikov, Šachov míč hlavou přiťukl ke Asrankulovi, ten nicméně trestuhodně přestřelil branku Jindřicha Staňka.
    7. Roh a první varování pro obranu Viktorie
     
    9
    Domácí kombinují na vlastní polovině hřiště, s rozehrávkou pomáhá i gólman Konovalov.
     
    10
    Pavel Bucha zatancoval s balonem u rohového praporku ,dokázal se uvolnil, avšak následně míč přece jen opustil hrací prostor a domácí budou rozehrávat.
     
    11
    Rafiu Durosinmi si zpracoval dlouhou přihrávku na hraně pokutového území, následně ale kulatý nesmysl nedokázal předat dále na své spoluhráče.
     
    12
    I Plzeň se dočkala prvního zakončení na domácího brankáře. Po hezkém centru z pravé strany se dostal k hlavičce Pavel Šulc, ten ovšem z hranice malého vápna trefil jen prostor, kde byl připravený Konovalov.
    12. Centr Kopice a Šulcova hlavička do rukavic brankáře
     
    13
    Jindřich Staněk nakopl balon směrem dopředu, domácí se poté dostali k míči, avšak ne na dlouho, protože ten opustil hřiště a vhazovat zpět do hry ho budou červenomodří.
     
    14
    Plzeň to opět zkusila po levé straně, nadějný centr jenomže nikoho nenašel. Viktoria přesto zůstává u balonu a kombinuje na útočné polovině hřiště.
     
    15
    Lukáš Hejda takticky zastavil rozvíjející se útok domácích, trávník si prohlédl pěkně zblízka domácí Ilic.
     
    17
    Stadion je pěkně zaplněný a při nadějné akci o sobě vždy dávají fanoušci vědět. Nyní jim ale svěřenci Tobole Kostanaje radost neudělali, jelikož míč po dlouhém nákopu končí jen u hráčů Viktorie.
     
    18
    Durosinmi si opět pomohl po nákopu Staňka nedovoleným způsobem. Stejně si poté vedl i Robin Hranáč, jenž zastavil akci po pravé straně.
     
    19
    Tobol rozehrál standardku ze střední vzdálenosti, jenomže Plzeňané si ve svém pokutovém území vedli znamenitě a domácí mužstvo nepustili do jakékoliv střely.
     
    20
    Po dvaceti minutách hry byl faulován Ibrahim Traoré a plzeňskému hráči se nyní vůbec nechce zpět na nohy, nicméně vypadá to, že předsezónní posila z pražské Slavie bude v pořádku.
     
    21
    Konovalov šel ven ze své svatyně, aby pomohl stoperům. Brankář Konstanaje si včas našel balon a ten razantně odkopl.
     
    22
    Podobným způsobem to zkusili i domácí, avšak po dlouhé přihrávce Vukadinoviče byl taktéž jako první u míče gólman Jindřich Staněk.
     
    23
    Rafiu Durosinmi byl nyní sám ostře dohrán. Lukáš Kalvach rozehrál posléze standardku centrem do vápna, na zadní tyči si našel balon sám faulovaný Durosinmi, jenomže úvodní branku nevstřelil.
    23. Durosinmiho možnost ze standardní situace
     
    24
    Následoval rohový kop, který si obrana Kostanaje dobře pohlídala.
     
    25
    Hosté to nyní zkusili přihrávkou na Traorého, který si nabíhal za záda obránců, ten ale poté již nedokázal najít nikoho, jelikož mu míč utekl od kopaček.
     
    26
    Snaží se připomenout i domácí Tobol, ale přihrávka Asrankulova nebyla přesná. Plzeň se zmocnila míče a sama se pokouší otočit hru k brance Konovalova.
     
    28
    Utkání je nadále plné nedovolených zákroků, je vidět, že jde skutečně o hodně. Tentokrát to naplno pocítil Pavel Bucha, jenž dostal ránu.
     
    29
    Lukáš Hejda vrátil míč až ke Staňkovi, na hráčích je vidět, že se nikdo nechce dopustil osudové chyby.
     
    30
    Ve třicáté minutě rozehrál Mužikov krátce za sebou dva rohové kopy, při tom druhém šel ven ze své brány a pěstmi míč vyboxoval do bezpečných míst.
     
    31
    A domácí chytli slinu a znovu to zkoušeli, nyní po pravé straně, tu měli ale Viktoriáni dobře zavřenou.
     
    32
    Pavel Šulc dostal dlouhý pas na pravém křídle, rázem měl ale plzeňský hráč kolem sebe dva bránicí hráče, není tak překvapením, že Šulc nakonec o balon přišel.
     
    33
    Pavel Šulc opět centrem dění, tentokrát to bylo o mnoho lepší, protože se hráč Viktorie dostal ke střele ze střední vzdálenosti, jenomže střele chybělo to nejdůležitější – přesnost.
     
    34
    Jindřich Staněk musel do akce, z levé strany přišla nebezpečná přihrávka do vápna a před kapitánem Mužikovem hodil Staněk rybičku, aby zahnal rodící se nebezpečí.
     
    35
    A zase v akci plzeňský brankář, tentokrát kryl lehkou ránu Deblého z úhlu.
    35. Déblé Staňka příliš neohrozil
     
    36
    Durosinmi se ocitl na trávníku, dle rozhodčího ale dovoleným způsobem. Hra se tak rychle přesunula na druhou stranu, znovu zkusil své štěstí Deblé, ale i tentokrát ho dokázal Staněk vychytat.
     
    37
    Domácí jsou poslední minuty lehce lepším celkem, ale velkou možnost si zatím hráči Kostanaje nevypracovali, pouze střely z dálky, které Staněk viděl.
     
    38
    Centr z levé strany byl domácím hráčem sražený na rohový kop, dokáží Plzeňané ohrozit branku Konavalova?
     
    39
    Balon rozehrál opět Lukáš Kalvach, ten ho posílal někam na značku penalty, ve vzdušném souboji ale kralovali domácí, kteří se tak opět bez větších potíží ubránili.
     
    40
    Plzeň bude mít možnost celou situaci zopakovat, jelikož po dlouhém nákopu Asrankulov prodloužil míč pouze do zámezí. Míč se již opět připravuje Lukáš Kalvach.
     
    41
    Lukáš Kalvach poslal balon do vápna, tam se o něj sváděl tuhý boj, míč nakonec vyplaval u Ibrahima Traorého, který ho napálil z voleje, avšak jen vedle brány.
     
    42
    Ani na opačné straně domácí nemířili přesně. Žarynbetov táhl rychlý brejk po pravé straně, domácí hráč celou situaci pro něj zbytečně zbrzdil a nakonec jeho rána ze střední vzdálenosti a Staňka vůbec neohrozila.
    42. Žarynbetov špatně vyřešil protiútok
     
    43
    Hra ase nyní přelévá ze strany na stranu, hosté vyslali prudký pas na malé vápno, Konovalov si míč našel a dokázal ho bleskově vyslat pryč od své svatyně.
     
    45
    V prvním poločase nastaví hlavní rozhodčí nad rámec normální hrací doby jednu minutu.
     
    45+1
    Traoré našel ve středu pole Pavla Buchu, který se hezky uvolnil a jeho ránu nakonec musel vyškrábnout brankář Kostanaje nad branku.
    45+1. Přizvednutá rána z pravačky Pavla Buchy
     
    45+2
    Plzeňané nebyli daleko od gólu do šatny. Po rohovém kopu se dostal ke střele z hranice vápna Cadu, brazilský hráč dokázal trefit bránu, ale Konovalov jeho pokus zachytil.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první poločas, který nabídl několik šancí, avšak ani po jedné ráně neskončil míč za jedním z brankářů. Plzeň nejvíce zahrozila v samotném závěru, ale Bucha ani Cadu nerozhodný stav nezměnili. Uvidíme co přinese druhý poločas, buďte u něho s námi.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Ani jedno mužstvo zatím nestřídalo, druhý poločas tak pokračuje ve stejném složení.

    Tobol Kostanaj: Konovalov – Kairov, Rogač, Mladovič, Asrankulov – Šachov, Mužikov (C), Ilić – Žarynbetov, Déblé, Vukadinovič.

    Plzeň: Staněk – Hejda (C), Hranáč, Dweh – Kopic, Kalvach, Traoré, Bucha, Cadu – Durosinmi, Šulc.
     
    46
    Ve druhém poločase měli výkop na starosti domácí fotbalisté, jenomže první útok směrem dopředu jim nevyšel dle jejich představ.
     
    47
    Jan Kopic byl podražen u pravé postranní čáry, Plzeň posléze dostala rychle míč až do pokutového území, tam ale ve vzduchu kralovali hráči Kostanaje.
     
    48
    Plzeňané presují rozehrávku Kostanaje, obránci tak raději vrací hru až ke svému brankáři.
     
    49
    Krajní obránce Kairov se dostal k odraženému balonu, hráč Kostanaje poté zkusil vystřelit bleskově bez přípravy, prostor mezi třemi tyčemi ale netrefil.
     
    50
    Domácí zahrozili po levé straně. Vukadinovič dostal hezký pas za obranu, jeho sraženou přihrávku ale záhy utlumil brankář Jinřich Staněk.
     
    51
    Plzeň zatím na svojí příležitost ve druhém poločase čeká. To domácí, kteří jsou podporování hlasitými diváky, útočí zleva i zprava, ale obrana Západočechů je nadále na pozoru.
     
    52
    Pavel Šulc podrazil Mužikova, domácí budou mít k dispozici standardní situaci.
     
    53
    Sám faulovaný kapitán Kostanaje rozehrál volný přímý kop, žádné nebezpečí z toho ale pro branku Staňka nebylo.
     
    54
    A domácí stále v náporu a tentokrát už musel Jindřich Staněk zasáhnout, avšak Vukadinovič si na něho nepřišel, když to zkoušel z ostrého úhlu.
     
    55
    Rafiu Durosinmi se srazil s protihráčem, hostující útočník zůstává ležet na hrací ploše.
     
    56
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
    ze hřiště odchází Rafiu Durosimni, přichází Tomáš Chorý,
    ze hřiště odchází Pavel Šulc, přichází Adam Vlkanova.
     
    57
    Plzeň se dostala na útočnou polovinu, dokonce i do pokutového území, celé akci chyběla jedna lepší přihrávka.
     
    58
    Tomáš Chorý se uvedl na hřišti, jak je jeho drobným zvykem. Při své aktivitě mu je hned pískán nedovolený zákrok a míč se tak vrátí na domácí kopačky.
     
    59
    Žlutá karta pro tým FC Tobol Kostanaj (Jovan Ilić).
     
    60
    Po centru z levé strany domácí raději zahrál míč na jistotu, na rohový kop.
     
    61
    Lukáš Kalvach rozehrál rohový kop, avšak dopadlo to stejně, jak ostatní předchozí. Stále tak čekáme na první branku v zápase.
     
    62
    Žlutá karta pro tým FC Tobol Kostanaj (Roman Asrankulov).
     
    63
    Po nedovoleném zákroku Asrankulova, rozehrál Lukáš Kalvach standardku centrem do vápna, ani tentokrát ale zakončit hosté nedokázali.
     
    64
    Tomáš Chorý to nyní zkusil akrobatickým způsobem, když z hranice vápna zkusil zakončit nůžkami, branku soupeře ovšem minul.
    64. Nepovedené Chorého nůžky
     
    66
    Plzeň nadále pokračuje v tlaku, Lukáš Hejda bude vhazovat míč zpět na hrací plochu.
     
    67
    Stále hře kralují obrany obou celků, ani domácí na útočné polovině velkou díru do světa neudělali.
     
    69
    Střídání v týmu FC Tobol Kostanaj:
    ze hřiště odchází Šachov, přichází Orazov,
    ze hřiště odchází Žarynbetov, přichází Ivanovič.
     
    70
    Dvacet minut před koncem byl Ibrahim Traoré jako druhý u balonu, hlavní rozhodčí píská plzeňskému hráči nedovolený zákrok.
     
    71
    Domácí to znovu zkusili, avšak nepohlídali si ofsajdové postavení, kde byl nachytán novic na hřišti Ivanovič.
     
    73
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoria Plzeň jde na horké půdě kazašského celku do vedení. Do vápna přiletěl prudký centr Jana Kopice z pravé strany, Tomáš Chorý míč prodloužil na Brazilce CADUA, který hlavou dostal míč do sítě.
    73. CADU - 0:1
     
    74
    Vypadá to, že hlavní rozhodčí ještě celou situaci kontroloval s pomocníky u videa, ale vše bylo v pořádku a Viktoria Plzeň jde do vedení.
     
    75
    Domácí se pokoušeli bleskově odpovědět, Ivanovič rozehrál rohový kop, do zakončení se hráči Kostanaje nicméně na zadní tyči nedostali.
     
    76
    Ibrahim Traoré byl ostře dohrán poblíž pokutového území, Viktoriáni budou mít šanci, aby svůj náskok dokázali ještě zdvojnásobit.
     
    77
    Lukáš Kalvach rozehrál standardku na první tyč, tu si domácí avšak pohlídali. Plzeňané ale zůstávají u balonu a opět se budou pokoušet ohrozit branku Konovalova.
     
    78
    Plzeň poctivě brání svůj jednobrankový náskok. Na své polovině hřiště hosté drží balon a domácím ho zatím vůbec nepučují.
     
    80
    Před námi je závěrečných deset minut zápasu. Asrankulov nyní ostře zajel do Jana Kopice, hlavní rozhodčí nejprve váhal, poté ale odpískal nedovolený zákrok.
     
    81
    Domácí se pokouší, tlačí se více k šestnáctce, Plzeň zatím bez větších problémů odolává.
     
    82
    Centr z pravé strany byl až příliš dlouhý, hosté ze západu Čech se tak opět bez problémů ubránili ataku domácích.
     
    83
    Příležitost pro Kostanaj. Ibrahim Traoré zahrál nejspíše rukou a domácí budou mít k dispozici zajímavou standardní situaci.
     
    84
    Vše na sebe vzal střídající Ivanovič, avšak branku o velký kus minul.
     
    84
    Tomáš Chorý schytal po výkopu od Staňka zákrok někam do oblasti hlavy či krku, hlavní rozhodčí nicméně hru nepřerušil, dle něho to nebyl faul.
     
    85
    Žlutá karta pro tým FC Viktoria Plzeň (Lukáš Kalvach).
     
    86
    To máš Chorý nyní dobře podržel balon na útočné polovině, na zádech měl hned dva protihráče Kostanaje.
     
    88
    Lukáš Kalvach znovu rozehrával míč od rohového praporku, avšak ani tentokrát z něho hosté branku Konovalova neohrozili.
     
    90
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Fantazie, Viktoria Plzeň v devadesáté minutě zdvojnásobuje své vedení. Viktoria šla do rychlého brejku, Vlkanova dloubáčkem našel v pokutovém území naběhnutého LUKÁŠE KALVACHA, který rozradostnil plzeňské fanoušky.
    90. Lukáš KALVACH - 0:2
     
    90
    Střídání v týmu FC Tobol Kostanaj:
    ze hřiště odchází Kairov, přichází Kireenko,
    ze hřiště odchází Mužikov, přichází Zabelin.
     
    90+1
    Ve druhém poločase hlavní rozhodčí nastaví nad rámec normální hrací doby čtyři minuty.
     
    90+2
    Domácí rozehráli rohový kop, míč letěl celým vápnem, ale nikdo z domácích do něj netrkl, aby více zaměstnal Staňka.
     
    90+3
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
    ze hřiště odchází Jan Kopic, přichází Libor Holík.
     
    90+4
    Hráči Kostanaje nadále útočí, drží míč na útočné polovině hřiště, Staněk avšak zatím zasahovat nemusel.
     
    90+5
    Asrankulov napřáhl z velké dálky, jeho rána plachtila vzduchem k levé tyči, Staněk ale míč skvěle vytáhl.
     
    90+6
    Tak ještě jedna šance pro domácí, budou rozehrávat v šesté minutě nastavení rohový kop.
     
    90+6
    Tak moment. Hlavní rozhodčí se běží podívat na monitor. Že by domácí v samotném závěru utkání kopali penaltu?
     
    90+7
    Je tomu skutečně tak. Míč po hlavičce přistál Lukáši Hejdovi na ruce a výrok rozhodčího je neúprosný. Jindřich Staněk bude zase v této sezóně čelit penaltě, hradeckému Vašulínovi ji dokázal lapit.
     
    90+8
    Míč si staví Deblé.
     
    90+8
    Tobol Kostanaj právě vstřelil branku!
    SERGE DEBLÉ vzal penaltu na sebe a kopl ji naprosto s přehledem. Domácí hráč poslal míč přesně pod břevno, brankář Staněk navíc skákal i na opačnou stranu.
    90+8. Serge DEBLÉ - 1:2
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno, Viktoria Plzeň vyhrála v prvním zápase play off Evropské konferenční ligy v Kostanaji 2:1. Skóre otevřel Cadu, k němu se následně přidal po rychlém brejku Lukáš Kalvach. Hlavní rozhodčí poté nastavil čtyři minut, avšak v sedmé minutě nastaví odhalili rozhodčí ve vápně ruku Lukáše Hejdy a nařízenou penaltu proměnil Serge Deblé.
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:20.
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku čtvrtečního večera se s vámi loučím a u odveta z Doosan Arény se budu těšit, na shledanou. (18:02:44)

    Jakub Štěrba

    Góly: 90+8. Deblé (pen.) – 73. Cadu (Chorý), 90. Kalvach (Vlkanova)

    Karty:   59. Ilić (KST), 62. Asrankulov (KST) – 85. Kalvach (PLZ)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:20.
    FC Tobol Kostanaj: Konovalov – Kairov (90. Kireenko), Rogač, Mladovič, Asrankulov – Šachov (69. Orazov), Mužikov (C) (90. Zabelin), Ilić – Žarynbetov (69. Ivanovič), Déblé, Vukadinovič.
    Náhradníci: Bussurmanov – Semčenkov, Zabelin, Gabarajev, Žakupov, Kireenko, Orazov, Galym, Ivanovič.

    Tréner: Milić Ćurčić

    FC Viktoria Plzeň: Staněk – Hejda (C), Hranáč, Dweh – Kopic (90+3 Holík), Kalvach, Traoré, Bucha, Cadu – Durosinmi (56. Chorý), Šulc (56. Vlkanova).
    Náhradníci: Tvrdoň, Jedlčka – Paluska, Kliment, Vydra, Řezník, Chorý, Mosquera, Jemelka, Jirka, Holík, Vlkanova.

    Tréner: Miroslav Koubek

    Rozhodca: Barbu – Marica, Busci (RUM)
    Štvrtok 31.08.2023
    Plzeň - Tobol Kostanaj 3:0

    Góly: 32. Chorý (Hranáč), 59. Durosinmi (Cadu), 90+3. Traoré (Cadu)

    Karty:   86. Kliment (PLZ) – 3. Kairov (KST), 55. Ćurčić (KST), 85. Galym (KST), 86. Ivanovič (KST)

    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 7:1. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:11.