GKS Tychy – Frýdek-M. 3:2 (po pr.) | Jastrzebie – Prostějov 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 0:2 (kon.)
K. Vary – Plzeň 2:1 (2:1 po s.n.) | Slavia – Litoměřice 1:2 (kon.) | Kolín – B. Bystrica sk 1:0 (kon.)
Kometa Brno – Motor ČB 5:2 (kon.) | Hradec Králové – Vienna 4:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Cracovia 3:2 (po pr.)
Jihlava – Znojmo 6:3 (kon.) | Benátky n/J – Vrchlabí 1:5 (kon.) | Vsetín – Trenčín sk 6:5 (1:0 po s.n.)
Pardubice B – Třebíč 7:6 (3:0 po s.n.) | Kladno – Litvínov 1:5 (kon.) | Havířov – Katowice 0:7 (kon.)
Nový Jičín – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 4:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Ústí n/L 3:5 (kon.)
Přerov – Berani Zlín 0:3 (kon.) | Poruba 2011 – Osvienčim 5:2 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
6:3 (2:1, 1:0, 3:2)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Štvrtok 17.08.2023, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:18 BERGER - 6:3
     
    58:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští si ukořistili tříbrankový náskok zpět! Ze skrumáže hráčů poblíž Žajdlíkovy levé ruky dokázal protlačit puk za záda znojemského gólmana JAN BERGER. Asistence: Tobiáš Handl.
    55:40 SVOBODA - 5:3
     
    55:40
    Orli právě vstřelili branku!
    Gólové hody na pelhřimovském stadionu pokračují! TOMÁŠ SVOBODA obdržel zpoza branky prudkou křižnou nahrávku, kterou z první tvrdě nasměroval směrem k Beranovi. Kotouč sice nejprve orazítkoval břevno jihlavské branky, nakonec ale těsně zaplul za brankovou čáru. Asistence: Jan Hruška.
    53:07 HANDL - 5:2
     
    53:07
    Dukla právě vstřelila branku!
    TOBIÁŠOVI HANDLOVI to proti Znojmu střelecky lepí! Tentokrát si najel do prostoru těsně před Žajdlíkovu klec a přesným bekhendovým zakončením k tyči si připisuje v tomto utkání hattrick. Asistence: Radek Pořízek a Jan Berger.
    43:38 HANDL - 4:2
     
    43:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat! TOBIÁŠ HANDL si obkroužil Žajdlíkovu branku a zvednutý kotouč umístil naprosto přesně za záda znojemského gólmana. Asistence: Vlastimil Bilčík.
    42:30 KARLSSON - 3:2
     
    42:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští snižují! ANTON KARLSSON se zmocnil odraženého kotouče a zcela volného prostoru u levé tyče Maláčovy branky. Toho využil a přestože už byl v pádu na zadek, tak zvládl puk do odkryté části jihlavské klece uklidit. Asistence: Petr Beránek.
    22:18 MELUZÍN - 3:1
     
    22:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Krátce po vyrovnání početních sil navyšuje Dukla své vedení! Filip Maláč vypíchl kotouč přímo na hůl ERIKA MELUŽÍNA, který ve spolupráci dalších dvou spoluhráčů se vydal směrem dopředu proti žádnému z bránících hráčů Znojma a přesně umístil kotouč k bližší tyče znojemské svatyně. Asistence: Filip Maláč.
    07:43 ŠŤOVÍČEK - 2:1
     
    07:43
    Orli právě vstřelili branku!
    Je to ale Znojmo, které se nyní dostalo ke gólové příležitosti! MARTIN ŠŤOVÍČEK převzal po pohybu pas od Lukáše Adámka a sám se řítil středem ledové plochy směrem k Maláčovi, jehož pohotovou ranou k tyči překonal a snížil ztrátu svého týmu. Asistence: Lukáš Adámek.
    05:48 HANDL - 2:0
     
    05:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Druhá akce už byla gólová a Dukla svou první využitou přesilovkou letní přípravy získává už dvoubrankový náskok! Odraženého kotouče po Bličíkově střele se chopil TOBIÁŠ HANDL, který jej nekompromisně uklidil za záda Matěje Žajdlíka. Asistence: Vlastimil Bilčík a Radek Pořízek.
    00:31 KRAJČ - 1:0
     
    00:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    A výsledkem toho je první gólová trefa tohoto utkání! SAMUEL KRAJČ převzal přihrávku přes kruhy a umístil jej přesně za záda gólmana Žajdlíka, který se nestihl zavčasu v brankovišti přesunout. Asistence: Fabien Kočí a Filip Dundáček.

    Vít Trubička

    Góly a asistencie: 1. Krajč (Kočí, Dundáček), 6. Handl (Bilčík, Pořízek), 23. Meluzín (Maláč), 44. Handl (Bilčík), 54. Handl (Pořízek, Berger), 59. Berger (Handl) – 8. Šťovíček (Adámek), 43. Karlsson (Beránek), 56. Svoboda (Hruška)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (48. Beran) – Dundáček, Kočí, Kolář (A), Vala, Bilčík, Chvátal – Krajč, Bartoš (C), Jelínek – Pořízek, Handl, Berger – Meluzín, Rauš, Brož – Křehlík, Straka, Tecl.
    Tréner: Viktor Ujčík

    HC LERAM Orli Znojmo: Žajdlík (Durný) – Bartko, Tejnor, Stránský, Remta, Zukal, Jenáček, Fajmon – Svoboda, Hruška, Sklenář – Špaček, Šťovíček, Adámek – Karlsson, Beránek, Matuš – Sedláček, Zabloudil, Masař.
    Tréner: Jiří Beroun

    Rozhodca: Mejzlík, Polák – Augusta, Trávník

    Diváci: 309