Jihlava – HC Slovan B 3:2 (kon.) | Litvínov – K. Vary 1:3 (kon.) | Kolín – Vienna 5:4 (kon.)
Trenčín – Frýdek-M. sk 0:1 (po pr.) | Sparta Praha – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Cracovia – Poprad 3:6 (kon.)
Vlci Žilina – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Ciarko STS Sanok 5:0 (kon.) | Chomutov – Tábor 5:2 (kon.)
Litoměřice – Kladno 2:4 (kon.) | Třebíč – Znojmo 2:4 (kon.) | Hradec Králové – B. Bystrica sk 6:1 (kon.)
Nitra – Vsetín 4:2 (kon.) | Sokolov – Slavia 2:4 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 6:3 (kon.)
Zvolen – Humenné 4:7 (kon.) | Fribourg – Vítkovice 4:1 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
4:7 (1:3, 0:2, 3:2)
HC 19 Humenné
Utorok 15.08.2023, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:18
    Zvolen dal gól! Rýchly domáci protiútok opäť zakončoval spoza obrancu ku vzdialenejšej tyči PETER ZUZIN a Kozel ako je dlhý tak, bol na jeho strelu prikrátky – 4:7.
    Asistoval Karol Csányi.
     
    50:45
    Humenné dáva gól! Dvaja domáci hráči sa totálne zamotali s pukom za vlastnou bránou až tak, že rovno prihrali na hokejku FILIPA VAŠKA a ten opäť spoza hráča prestrelil Trenčana – 3:7.
     
    48:55
    Zvolen dal gól! Dávid Mudrák prešiel stredným pásmom a od modrej nahodil puk na bránu. Kozel puk vyrážačkou vyrazil pred seba, jeho spoluhráč ale puk nezachytil a JAKUB KOLENIČ po tretí krát prestrelil Kozela – 3:6.
    Asistencia Dávid Mudrák.
     
    44:51
    Zvolen dal gól! Domáci po prestriedaní využívajú presilovú hru. Najprv ukážkovo zaviezli puk do pásma. Následne hostia dali priveľa času a priestoru PETROVI ZUZINOVI, ktorý Kozelovi z medzikružia vymietol ľavý horný roh brány – 2:6.
    Asistovali Alec Rauhauser a Matej Kašlík.
     
    41:57
    Humenné dáva gól! Prvá strela Michalíka bránu netrafila, ale od zadného mantinelu sa pred bránu vrátila a LUKÁŠ LAČNÝ ho pekne zavesil pod brvno – 1:6.
    Asistovali Markus Michalík a Samuel Fereta.
     
    21:39
    Humenné dáva gól! Hostia vyučujú Zvolen z efektivity a MARTIN KRIŠKA zvyšuje už na 5:1. Čakal som, že Trenčan pôjde dole, ale zostáva v bráne.
    Asistencie: Lukáš Handlovský, Kiril Diakov.
     
    20:46
    Humenné dáva gól! Pekne zahraté prečíslenie troch na dvoch. Novota prenechal puk VAŠKOVI a ten švihom prestrelil Trenčana. Ten dnes zatiaľ chytá slabo.
    Asistencie Novota, Vrábel.
     
    14:34
    Zvolen dal gól! Zvolen znižuje. Mitch Hults bil pri zakončení atakovaný a skončil na ľade. Nik netušil kde je puk. Zrazu ho niekde DRAKE RYMSHA uvidel a jeho pohotová strela končí v sieti Kozela.
    Asistoval Mitch Hults.
     
    13:16
    Humenné dáva gól! Hostia sú riadne v laufe a pridávajú tretí gól. DÁVID ŠOLTÉS sa najlepšie zorientoval pri pravej tyčke a nekrytý dorážkou pridáva tretí gól Humenného.
    Asistoval Filip Vrábeľ.
     
    12:54
    Humenné dáva gól! LUKÁŠ HANDLOVSKÝ potvrdzuje, že sa mu vo Zvolen zvykne dariť. Domácim trošku odskočil puk, Kriška ho prihral na Handlovského a na jeho strelu z prvej bol Trenčan prikrátky.
    Asistoval Martin Kriška.
     
    00:41
    Humenné dáva gól! Biliaiev na vlastnej modrej stratil puk Carson Briere najprv triafa iba do Trenčana, ale dorážka LUKÁŠA HANDLOVSKÉHO bekhendom už končí v sieti.
    Asistovali Carson Briere a Martin Kriška.

    Števo Lasab

    Góly a asistencie: 15. Rymsha (M. Hults), 45. Zuzin (Rauhauser, Kašlík), 49. Kolenič (Mudrák), 52. Zuzin (Csányi) – 1. Handlovský (Briere, Kriška), 13. Handlovský (Kriška), 14. Šoltés (Vrábeľ), 21. Vaško (Novota, Vrábel), 22. Kriška (Handlovský, Diakov), 42. Lačný (Michalík, Fereta), 51. Vaško


    HKM Zvolen: Trenčan (Kupsky) – Kapcheck, Hain, C. Hults, Mudrák, Rauhauser, Kubka (A), Sládok, Čulík – Biliaiev, Langkow, Kašlík – K. Gabor, Rymsha, M. Hults – Marcinek, Viedenský (C) , Zuzin (A) – Csányi, Šiška, Kolenič
    Tréner: P. Oremus

    HC 19 Humenné: Kozel (Boľo) – Diakov, Novota, Jacko, Fereta (A), Meliško, Novický, Bdžoch – Handlovský (A), Briere, Kriška – Šoltés, Vrábeľ, Vaško – Hajnik, Krajňák (C), Horvát – Michalik, Lačný, Borov
    Tréner: A. Parfenov

    Rozhodca: Štefík, Rojík – Hanko, Staššák