Švajčiarsko – Slovensko 1:0 (po pr.) | Česko – Nemecko 5:3 (kon.)
koniec
Česko
5:3 (1:1, 2:1, 2:1)
Nemecko
cz Sobota 05.08.2023, 19:00 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Turnaj piatich krajín (U17)
Partner:
    56:41 Dustin WILLHÖFT - 5:3
     
    56:41
    Německo právě vstřelilo branku!
    Ve vlastním oslabení se puku ujal DUSTIN WILLHÖFT, který se poté hnal do samostatného úniku, který svižnou ranou přetavil ve třetí branku německého týmu. Nekompromisní střelou tak nedal Höhligovi žádnou šanci – 5:3. Bez asistence.
    54:40 Adam NOVOTNÝ - 5:2
     
    54:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Chomutovskou ROCKNET ARÉNOU nyní zní písnička Pátá právě teď odbila. Pátou branku českého týmu totiž po nahrávce Rybnikára od zadního mantinelu trefil z prostoru mezi kruhy ADAM NOVOTNÝ a navyšuje tak vedení českého týmu, které je už třígólové – 5:2. Asistence: Michal Rybnikár.
    41:43 Tomáš POLETÍN - 4:2
     
    41:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi svému soupeři odskakují na rozdíl dvou gólů. Hned po vhazování na levém kruhu napřáhl ke střele Matěj Pekař, kotouč ještě těsně před Lukasem Stuhrmannem tečoval TOMÁŠ POLETÍN a ten skončil v síti – 4:2. Asistence: Matěj Pekař a Dominik Pavlík.
    37:23 František NETUŠIL - 3:2
     
    37:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilová hra a Češi se dostávají poprvé v utkání do vedení. FRANTIŠEK NETUŠIL dostal nabito na levý kruh a odtud pak střelou o tyčku nedal šanci Lukasi Stuhrmannovi – 3:2. Asistence: Štěpán Černý a Matěj Pekař.
    27:37 Matěj PEKAŘ - 2:2
     
    27:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je znovu vyrovnáno. Tomáš Malínek poslal puk spoluhráči, poté nastartoval své motory MATĚJ PEKAŘ, který si sjel do levého mantinelu až těsně před Lukase Stuhrmanna, kterého blafákem do bekhendu u pravé tyče překonal – 2:2. Asistence: Tomáš Malínek.
    22:27 Elias SCHNEIDER - 1:2
     
    22:27
    Německo právě vstřelilo branku!
    Ve střelecké příležitost sekl Max Pšenička soupeře a bylo nařízeno trestné střílení. K němu se postavil ELIAS SCHNEIDER, jenž se ze středového kruhu pomalu rozjel a poté zblízka prostřelil Davida Höhliga mezi jeho betony a Němci opět vedou – 1:2.
    09:17 František NETUŠIL - 1:1
     
    09:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    A ta je hned využita. Na levý kruh poslal puk Štěpán Černý a tam už napřahoval FRANTIŠEK NETUŠIL, jenž střelou z první poté vymetl protější roh německé branky. Stuhrmann se už jen za sebe bezmocně ohlížel. Je vyrovnáno a začíná se znovu od začátku – 1:1. Asistence: Štěpán Černý a Matěj Pekař.
    04:30 David LEWANDOWSKI - 0:1
     
    04:30
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci se ujímají vedení. Dustin Willhöft poslal kotouč od zadního mantinelu do prostoru mezi kruhy, kde byl dobře postavený DAVID LEWANDOWSKI a jeho pohotová střela se pak dostala za záda Davida Höhliga – 0:1. Asistence: Dustin Willhöft a Albert Bicker.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 10. Netušil (Černý, Pekař), 28. Pekař (Malínek), 38. Netušil (Černý, Pekař), 42. Poletín (Pekař, Pavlík), 55. Novotný (Rybnikár) – 5. Lewandowski (Willhöft, Bicker), 23. Schneider (t.s.), 57. Willhöft


    Česko: Höhlig (Fajmon) – Holub (A), Černý, Mikel, Malínek, Pšenička, Pelikán, Mrtka – Pekař, Pavlík (A), Poletín (C) – Lev, Krčál, Novotný – Rozsíval, Fasner, Netušil – Macek, Rybnikár, Hrubý
    Tréner: Pavel Patera

    Nemecko: Stuhrmann (Oswald) – Bicker, Händel (A), Bleicher (C), Stock, Wijacki, Hempel, F. Kose, Warnecke – Lewandowski (A), Ziergiebel, Willhöft – Schneider, Kessler, Zwickl – Kronhardt, Pohle, Langmeier – Schroth, Kaufmann, T. Kose
    Tréner: Philip Kipp

    Rozhodca: Šindel – Juránek, Kokrment